VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başlığı

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    VW_Passat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Cevap: VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başl

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Beyaz ve CC tek kombin bana göre. Müthiş spor görünüyor. A5 halt etmiş yanında.. Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin vermesin.
    öhö öhö
       drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Beyaz ve CC tek kombin bana göre. Müthiş spor görünüyor. A5 halt etmiş yanında.. Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin vermesin.
    öhö öhö

3. offline
    mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mert
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 HM 8627

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Teşekkürler Mert dostum. Heryerim titriyor daha. Olmaz böyle şey diyorum ama oluyor çok şükür Allah'ıma ve iyi ki de oluyor...

VIDEO FOOTAGE

Valla ben bile seyrederken buradan senin heyecanını yaşadım Taner,
    Hayırlı olsun dostum,
       Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Teşekkürler Mert dostum. Heryerim titriyor daha. Olmaz böyle şey diyorum ama oluyor çok şükür Allah'ıma ve iyi ki de oluyor...

VIDEO FOOTAGE

Valla ben bile seyrederken buradan senin heyecanını yaşadım Taner,
    Hayırlı olsun dostum,

5. offline
    gokbrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökay
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2010

Herkese selamlar, yaklaşık 10 gündür foruma giremiyordum. Çok konu birikmiş, inşallah hepsini tek tek okuyup gereklileri yorumlayacağım
    Herkese selamlar, yaklaşık 10 gündür foruma giremiyordum. Çok konu birikmiş, inşallah hepsini tek tek okuyup gereklileri yorumlayacağım

7. offline
    ecorotti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul
    Model
    CC
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Ben de bu gün plaka işlemleri için vekalet verdim. Yarın işlemler başlayacak umarım en kısa zamanda teslim alırım. Ankara'dayım İstanbul'dan teslim alacağız bakalım.

Prosedür nasıl işliyor bilen var mı?
    Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Ben de bu gün plaka işlemleri için vekalet verdim. Yarın işlemler başlayacak umarım en kısa zamanda teslim alırım. Ankara'dayım İstanbul'dan teslim alacağız bakalım.

Prosedür nasıl işliyor bilen var mı?

9. offline
    gokbrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökay
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2010

Bu VW bayilerinin ilgisizliği ve bilgisizliği beni öldürecek. Bugün ismi lazım olmayan bir bayiye gittim. Hatırlarsanız tatil dönüşü Variant için görüşecektim. Beni karşılayan ilk temsilciye Variant için olan opsiyon listesini istediğimi söyledim. Gerçi elimde hem Passat hem de CC için olna opsiyon listeleri mevcuttu ama yinede istedim. Aldığım cevap "böyle bir liste yok, bizde sadece satış fiyatları var" oldu. Yani Passat Variant için herhangi bir opsiyon yokmuş. Bende anlattım, opsiyon nedir diye. Oda beni diğer satış temsilcisine gönderdi. Bu arkadaşta öyle bir listelerinin olmadığını iletti. Bende sisteminizde PDF olarak var, onu açıp bakabilirsiniz hatta yazdırabilirsiniz dedim. Neyse listeyi aldım tekrar. Oturdum, Variant için konuşayım diye. Ama ne doğru düzgün bir ilgi nede alaka. Zaten Variant yokmuş, çok satıyormuş vs vs. Bende listeyi alıp çıktım. Belki biraz ilgi gösterse sipariş geçtireceğim. Ama bu tutum bunu hak etmiyor. Kızgınlıkla çıktım, keyfim yerine gelince başka bayiye gideceğim bakalım.
    Bu VW bayilerinin ilgisizliği ve bilgisizliği beni öldürecek. Bugün ismi lazım olmayan bir bayiye gittim. Hatırlarsanız tatil dönüşü Variant için görüşecektim. Beni karşılayan ilk temsilciye Variant için olan opsiyon listesini istediğimi söyledim. Gerçi elimde hem Passat hem de CC için olna opsiyon listeleri mevcuttu ama yinede istedim. Aldığım cevap "böyle bir liste yok, bizde sadece satış fiyatları var" oldu. Yani Passat Variant için herhangi bir opsiyon yokmuş. Bende anlattım, opsiyon nedir diye. Oda beni diğer satış temsilcisine gönderdi. Bu arkadaşta öyle bir listelerinin olmadığını iletti. Bende sisteminizde PDF olarak var, onu açıp bakabilirsiniz hatta yazdırabilirsiniz dedim. Neyse listeyi aldım tekrar. Oturdum, Variant için konuşayım diye. Ama ne doğru düzgün bir ilgi nede alaka. Zaten Variant yokmuş, çok satıyormuş vs vs. Bende listeyi alıp çıktım. Belki biraz ilgi gösterse sipariş geçtireceğim. Ama bu tutum bunu hak etmiyor. Kızgınlıkla çıktım, keyfim yerine gelince başka bayiye gideceğim bakalım.

11. offline
    BeratYILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Berat
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2009

Taner abi büyük bekleyişe sonunda noktayı koydun.Allah kazasız belasız ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin abicim.
    Taner abi büyük bekleyişe sonunda noktayı koydun.Allah kazasız belasız ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin abicim.

13. offline
    akorkmaz11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ahmet
    Yer
    dünya...
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

taner hocam gözün aydın.. muradına erdin sonunda. allah güle güle kullanmak nasip etsin.
    taner hocam gözün aydın.. muradına erdin sonunda. allah güle güle kullanmak nasip etsin.

15. offline
    *karamurat* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Murat
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

CC ve plaka hayırlı olsun Taner Bey. Videoyu izleyince tüm forum gibi bende heyecanlandım. Allah kaza bela vermesin. Tabi darısı başımıza
    CC ve plaka hayırlı olsun Taner Bey. Videoyu izleyince tüm forum gibi bende heyecanlandım. Allah kaza bela vermesin. Tabi darısı başımıza

17. offline
    suayb_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ŞUAYİP AKDERE
    Yer
    ORDU
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2008
    52 DS 373
    Taner abii allahim hep gulerek isteyerek SEve SEve kullanmayi nasip etsin ve hicbir polisede o plakayi okumayi nasip etmesin

ALİZE ASLANI
    Taner abii allahim hep gulerek isteyerek SEve SEve kullanmayi nasip etsin ve hicbir polisede o plakayi okumayi nasip etmesin

ALİZE ASLANI

19. offline
    sryrcngz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Cengiz
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2013
    34 NB 9327

Bu arada bu Touran'ı bugün çektim plakaya dikkat.
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  080820121817.jpg
Görüntüleme: 54
Büyüklüğü:  112.5 KB (Kilobyte)
ID:	7225
    Bu arada bu Touran'ı bugün çektim plakaya dikkat.
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  080820121817.jpg
Görüntüleme: 54
Büyüklüğü:  112.5 KB (Kilobyte)
ID:	7225

21. offline
    dirlik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2010
    06

Taner kardeşim, "Sabreden derviş, muradına ermiş." gerçekten öyle oldu.
    Videoyu heyecanla izledim, yaşadığın yoğun duyguları biz dahi hissettik. Hayırlı uğurlu olsun,Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
    Taner kardeşim, "Sabreden derviş, muradına ermiş." gerçekten öyle oldu.
    Videoyu heyecanla izledim, yaşadığın yoğun duyguları biz dahi hissettik. Hayırlı uğurlu olsun,Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.

23. offline
    SELÇUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

arguss Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar muayene sistemini değiştirecekler gibi bir saçmalık duydum ticariler 6 ayda bineklerde senede bir muayene olacakmış, inanmadım inanmakta istemedim yargıtaydan döner falan dedim, neymiş efendim çok kaza oluyormuş o zaman 10 yaşının altındakilere bu sistemi uygularsın, varmı böyle bir şey duyan bilen aslı varmıdır ?

yok artik
       arguss Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar muayene sistemini değiştirecekler gibi bir saçmalık duydum ticariler 6 ayda bineklerde senede bir muayene olacakmış, inanmadım inanmakta istemedim yargıtaydan döner falan dedim, neymiş efendim çok kaza oluyormuş o zaman 10 yaşının altındakilere bu sistemi uygularsın, varmı böyle bir şey duyan bilen aslı varmıdır ?

yok artik

25. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Değerli arkadaşlarım,

Tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Az sonra aracın ücretini havale edeceğim, yarın da inşallah kargo ile evraklar gelecek, ben de vekaletname ile birliklte takipçime teslim edeceğim. Cuma günü akşama doğru plaka çıkarsa haftasonunu CC ile geçirebilirim, yetişmezse Pazartesine kalacak.

Dün akşam iftardan sonra foruma giremedim, aracın gelmiş olmasının verdiği rahatlıkla sabaha kadar uyudum, rüyamda deponun %75 dolu olduğunu gördüm, ne garip bir araç bu, uyurken bile beni telkin ediyor.

Şu anda dün yapamadığım çeviri işlerini halletmem gerekiyor. İşlerim biter bitmez gelişmeleri burada sizinle paylaşırım.

Selam ve sevgiler,

Taner Göde
    Değerli arkadaşlarım,

Tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Az sonra aracın ücretini havale edeceğim, yarın da inşallah kargo ile evraklar gelecek, ben de vekaletname ile birliklte takipçime teslim edeceğim. Cuma günü akşama doğru plaka çıkarsa haftasonunu CC ile geçirebilirim, yetişmezse Pazartesine kalacak.

Dün akşam iftardan sonra foruma giremedim, aracın gelmiş olmasının verdiği rahatlıkla sabaha kadar uyudum, rüyamda deponun %75 dolu olduğunu gördüm, ne garip bir araç bu, uyurken bile beni telkin ediyor.

Şu anda dün yapamadığım çeviri işlerini halletmem gerekiyor. İşlerim biter bitmez gelişmeleri burada sizinle paylaşırım.

Selam ve sevgiler,

Taner Göde

27. offline
    ozguven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012

Taner Bey bir variant kullanıcısı olarak aracınızı sattığınızda gerçekten üzülmüştüm, ancak yeni aracınıza kavuşma aşamalarınızı da heyecanla takip ettim, gerçekten güzel bir araç, hayırlı olsun Allah kazasız belasız uzun yıllar kullanmak nasip etsin.... Saygılar
    Taner Bey bir variant kullanıcısı olarak aracınızı sattığınızda gerçekten üzülmüştüm, ancak yeni aracınıza kavuşma aşamalarınızı da heyecanla takip ettim, gerçekten güzel bir araç, hayırlı olsun Allah kazasız belasız uzun yıllar kullanmak nasip etsin.... Saygılar

29. offline
    suayb_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ŞUAYİP AKDERE
    Yer
    ORDU
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2008
    52 DS 373

taner abı gozun aydın tekrar tekrar abı ınsallah hep mutlu gunlerde bınersın hep huzur dolu kullanırsın aracını.....
    taner abı gozun aydın tekrar tekrar abı ınsallah hep mutlu gunlerde bınersın hep huzur dolu kullanırsın aracını.....

31. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Aracın ücretini havale ettim. Birazdan vergileri yatırılacak.

Araçla ilgili not:

1. Vites kolu yanında LASTİK BASINÇ İZLEME SİSTEMİ tuşu yok çünkü araçta lastik basınç kontrol sistemi var; her lastikte basınç sensörü ve vericisi bulunuyor, renkli MFA'da da lastiklerin basıncını görebiliyorum.

2. Elektrikli arka cam perde B6 ve B7 kasa sedanlardakinden farklı, aracın coupé yapısı nedeni ile arka camın dibinden başlamıyor, daha ortalardan çıkıp tavana kadar gidiyor.

3. Interlagos jantlarda şifre var.

4. Klimatronik orta düğmenin altında hava ayar işareti yok (ABD modellerinden farklı olarak).

5. Krom eksoz ucu şart.

6. Şu anda AYKAN'da PDI (Pre Delivery Inspection) yapılıyor. Akşam uğramaya çalışacağım, tek sorun oradan eve nasıl gideceğim, araba yok.
    Aracın ücretini havale ettim. Birazdan vergileri yatırılacak.

Araçla ilgili not:

1. Vites kolu yanında LASTİK BASINÇ İZLEME SİSTEMİ tuşu yok çünkü araçta lastik basınç kontrol sistemi var; her lastikte basınç sensörü ve vericisi bulunuyor, renkli MFA'da da lastiklerin basıncını görebiliyorum.

2. Elektrikli arka cam perde B6 ve B7 kasa sedanlardakinden farklı, aracın coupé yapısı nedeni ile arka camın dibinden başlamıyor, daha ortalardan çıkıp tavana kadar gidiyor.

3. Interlagos jantlarda şifre var.

4. Klimatronik orta düğmenin altında hava ayar işareti yok (ABD modellerinden farklı olarak).

5. Krom eksoz ucu şart.

6. Şu anda AYKAN'da PDI (Pre Delivery Inspection) yapılıyor. Akşam uğramaya çalışacağım, tek sorun oradan eve nasıl gideceğim, araba yok.

33. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

bisiklet dener tenoloji harikası, üstelik yakıt masrafı olmayan bir ulaşım aracımız var. cc ve ss in heyecanıyla 100 lılı aşkın tarihi olan bisikletimizi unuttun galiba ağabi.
    bisiklet dener tenoloji harikası, üstelik yakıt masrafı olmayan bir ulaşım aracımız var. cc ve ss in heyecanıyla 100 lılı aşkın tarihi olan bisikletimizi unuttun galiba ağabi.

35. offline
    errddm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Erdem
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

37. offline
    srcn09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

Sanırım bu sefeer forum düzeldi
    Sanırım bu sefeer forum düzeldi

39. offline
    lider75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Önder Civan
    Yer
    Nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013
    Evet 3-4 saattir tapatalk baglanmiyodu

41. offline
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

Şu anda kaplan 109.450 km 'de Balıkesir'e gitme durumumuz olursa bu hafta içi 110.000 km bakıma giricek eğer gitmezsek 1-2 hafta daha erteliycez Ama %75 gitme durumu var kardeşim kaza geçirdiği için babam evde kalalım annen zorlanır dediği için gitmeme durumumuz eğer gidersekte sabah gidip ertesi gün sabah erkenden dönücez o yüzden balıkesir buluşması sanırım başka bayrama kaldı
    Şu anda kaplan 109.450 km 'de Balıkesir'e gitme durumumuz olursa bu hafta içi 110.000 km bakıma giricek eğer gitmezsek 1-2 hafta daha erteliycez Ama %75 gitme durumu var kardeşim kaza geçirdiği için babam evde kalalım annen zorlanır dediği için gitmeme durumumuz eğer gidersekte sabah gidip ertesi gün sabah erkenden dönücez o yüzden balıkesir buluşması sanırım başka bayrama kaldı

43. offline
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

lider75 Nickli Üyeden Alıntı
    Sabahtan beri server kaynaklı bir sorun vardı öyle açıklama yapıldı facebookta

Alıntı
    Sayın üyelerimiz

Server kaynaklı bir sorun nedeniyle site ulaşımında sorun yaşayabilirsiniz.
    Çok yakında sorun giderilip,kaldığımız yerden devam edeceğiz...

Teşekkür ederiz.
    Passat Turkiye
    Sabahtan beri server kaynaklı bir sorun vardı öyle açıklama yapıldı facebookta

Alıntı
    Sayın üyelerimiz

Server kaynaklı bir sorun nedeniyle site ulaşımında sorun yaşayabilirsiniz.
    Çok yakında sorun giderilip,kaldığımız yerden devam edeceğiz...

Teşekkür ederiz.
    Passat Turkiye

45. offline
    BeratYILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Berat
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2009

srcn09 Nickli Üyeden Alıntı
    Şu anda kaplan 109.450 km 'de Balıkesir'e gitme durumumuz olursa bu hafta içi 110.000 km bakıma giricek eğer gitmezsek 1-2 hafta daha erteliycez Ama u gitme durumu var kardeşim kaza geçirdiği için babam evde kalalım annen zorlanır dediği için gitmeme durumumuz eğer gidersekte sabah gidip ertesi gün sabah erkenden dönücez o yüzden balıkesir buluşması sanırım başka bayrama kaldı
    Sercan ne ara 110.000 oldu Dizelin hakkını veriyorsunuz.
       srcn09 Nickli Üyeden Alıntı
    Şu anda kaplan 109.450 km 'de Balıkesir'e gitme durumumuz olursa bu hafta içi 110.000 km bakıma giricek eğer gitmezsek 1-2 hafta daha erteliycez Ama u gitme durumu var kardeşim kaza geçirdiği için babam evde kalalım annen zorlanır dediği için gitmeme durumumuz eğer gidersekte sabah gidip ertesi gün sabah erkenden dönücez o yüzden balıkesir buluşması sanırım başka bayrama kaldı

47. offline
    Adı
    Önder Civan
    Yer
    Nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013
    Sercan gecmis olsun ne kazası

49. offline
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

BeratYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı
    3 ayda bir bakıma giriyoruz
       BeratYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı
    3 ayda bir bakıma giriyoruz

51. offline
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

Teşekkür ederim abi bisikletten takla atıyor ve bayağı hasar alıyor ama şu anda genel durumu oldukça iyi , kol ve çene kemiği kırık + çene de yarık oluşmuştu dikiş atıldı yüzde de sürtünmeye bağlı olarak yaralar vardı ama onlar 1 haftada geçti şimdi kemiklerin iyileşme süreci var :/
    Teşekkür ederim abi bisikletten takla atıyor ve bayağı hasar alıyor ama şu anda genel durumu oldukça iyi , kol ve çene kemiği kırık + çene de yarık oluşmuştu dikiş atıldı yüzde de sürtünmeye bağlı olarak yaralar vardı ama onlar 1 haftada geçti şimdi kemiklerin iyileşme süreci var :/

53. offline
    Adı
    Önder Civan
    Yer
    Nevşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013
    Sercan neyse onla gecmis olsun Allah beterinden sakınsın
    Sercan neyse onla gecmis olsun Allah beterinden sakınsın

55. offline
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

sercan kardeşim geçmiş olsun.
    sercan kardeşim geçmiş olsun.

57. offline
    VW_Passat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Adam kafayi yemis sanirim .

Hollandali Passat Variant B7 sahibi aracinin tampomuna ayak atiyor Bagaji acilmasi icin SOK SOK SOK

Adam kafayi yemis sanirim .

Hollandali Passat Variant B7 sahibi aracinin tampomuna ayak atiyor Bagaji acilmasi icin SOK SOK SOK

59. offline
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

taner abi arabayı görünce forumu unuttu galiba. ahh cc ahhh ne canlar yakıyorsun.
    taner abi arabayı görünce forumu unuttu galiba. ahh cc ahhh ne canlar yakıyorsun.