He he he, bizi takip edin efendim, bizde daha ne tüyolar var ne tüyolar.
Merhaba Ender bey; Etrafınızda ısrarla Antakya künefecisi aramanıza gerek yok, bizzat Antakya'da hazırlanıp paketlenmiş halde künefe geliyor. Yerine göre 24 ya da 48 saatte kapınızda. Starofor kutu içinde dondurulmuş halde geliyor, siz hemen derin dondurucunuza atıyorsunuz, kargonun gecikmesi halinde (bende bir kere olmuştu) firmayı arayın, adamlar anında kargo firmasının yetkilisini arayıp gece yarısı dahi olsa size ulaşmasını sağlıyorlar.
Şimdi efendim, içinden pişmemiş halde künefe çıkıyor, zaten tabak ta hediye olarak geldiği için siz hemen çözülmesini beklemeden tabağa alıp ocakta ya da mangalda pişirmeye başlıyorsunuz, içinde peyniri zaten var, sizin ilave edeceğiniz tek şey şerbeti. Onun da miktarını siz belirleyin, 1/1 olduğu gibi benim yaptığım haliyle 1 su 800 şeker gibi daha az olarak da yapabiliyorsunuz. Hepsi bu. Nasıl gönderildiği ile ilgili, site içerisinde ilave fotoğraflar da mevcut, mesela şurayı inceleyebilirsiniz:
Resim Galerisi - ONLİNE KÜNEFE SİPARİŞ MERKEZİ
Yani geldiği gibi malı (!) götürmüyorsunuz, çiğ halde geliyor, siz pişirip servis yapıyorsunuz, dilerseniz ilave tereyağı da size ait. Ben yağ ilavesine gerek duymadım, sadece şerbetini döktüm.
Yerken fotoğraf çekmeyi ve bizimle de burada paylaşmayı unutmayın.
Bugün hafta sonu, pazartesiye kadar ya sabır....