Bu kil in spreyi varmi sercan suylami yapicaz ?
tapatalk 2 ile gönderildi, yazım hatası olabilir.
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Liste tekrar banka hesabı ile kontrol edilmiştir ve onaylanmıştır , LİSTE ALIMI KAPANMIŞTIR
Şu ana kadar ücreti gönderenler
Hesabıma geçenler
Passatturkiye
MerceniesPassat +
a_akarsu +
BeratYILDIZ +
Losing +
sivil +
erdozdemir +
suayb_a +
gokbrk +
argun +
cakirmehmett +
dirlik +
Y_o_L_c_U_38 +
mkoksalmd +
Selçuk +
sedat27 +
orko13 +
PasSuAT +
Alisahin +
Jettaturkiye
Hakan T. +
Ersin Aksoy +
_________ Beklenilenler
jungle
İsteyenler :
PASSATTURKİYE
gokbrk - 200gr
sivil - 200gr
Y_o_L_c_U_38 -200gr
mkoksalmd -200gr
MerceniesPassat -200gr
Alisahin - 200gr
BeratYıldız -200gr
suayb_a -200gr
erdozdemir -200gr
Selçuk -200gr
argun - 100 gr
PasSuAT -100 gr
orko13 - 100gr
a_akarsu -100gr
losing-100gr
cakirmehmett -100gr
sedat27 -100gr
dirlik - 100gr
jungle-100gr
JETTATURKİYE
Hakan T. - 100gr
Ersin Aksoy -200gr
Toplam : 3.200gr = 3.2 Kg
Liste tekrar banka hesabı ile kontrol edilmiştir ve onaylanmıştır , LİSTE ALIMI KAPANMIŞTIR
Şu ana kadar ücreti gönderenler
Hesabıma geçenler
Passatturkiye
MerceniesPassat +
a_akarsu +
BeratYILDIZ +
Losing +
sivil +
erdozdemir +
suayb_a +
gokbrk +
argun +
cakirmehmett +
dirlik +
Y_o_L_c_U_38 +
mkoksalmd +
Selçuk +
sedat27 +
orko13 +
PasSuAT +
Alisahin +
Jettaturkiye
Hakan T. +
Ersin Aksoy +
_________ Beklenilenler
jungle
İsteyenler :
PASSATTURKİYE
gokbrk - 200gr
sivil - 200gr
Y_o_L_c_U_38 -200gr
mkoksalmd -200gr
MerceniesPassat -200gr
Alisahin - 200gr
BeratYıldız -200gr
suayb_a -200gr
erdozdemir -200gr
Selçuk -200gr
argun - 100 gr
PasSuAT -100 gr
orko13 - 100gr
a_akarsu -100gr
losing-100gr
cakirmehmett -100gr
sedat27 -100gr
dirlik - 100gr
jungle-100gr
JETTATURKİYE
Hakan T. - 100gr
Ersin Aksoy -200gr
Toplam : 3.200gr = 3.2 Kg
Sıvı el sabunu veya araç şampuanı 1 2 damla sprey içine damlatın daha sonra suyla doldurun o bile yeterli olur ama ben orjinal bir ürün kullanayım derseniz ki demezsinizBu kil in spreyi varmi sercan suylami yapicaz ?
Bu ürün
MEGUİARS**QUİK DETAİLER MIST WIPE HIZLI YÜZEY TEMİZLEYİCİ**(KİL KAYDIRIC)I*473 ML**: ürün satış, İstanbul'daki fiyatı işini rahat görür.
Sıvı el sabunu veya araç şampuanı 1 2 damla sprey içine damlatın daha sonra suyla doldurun o bile yeterli olur ama ben orjinal bir ürün kullanayım derseniz ki demezsinizBu kil in spreyi varmi sercan suylami yapicaz ?
Bu ürün
MEGUİARS**QUİK DETAİLER MIST WIPE HIZLI YÜZEY TEMİZLEYİCİ**(KİL KAYDIRIC)I*473 ML**: ürün satış, İstanbul'daki fiyatı işini rahat görür.
Sercan ne zaman göndericeksin İstanbul dışına ? Hadi hayırlı olsun herkese bütün forum ahalisine ilkler güzeldir![]()
Sercan ne zaman göndericeksin İstanbul dışına ? Hadi hayırlı olsun herkese bütün forum ahalisine ilkler güzeldir![]()
Evet arkadaşlar ürünleri teslim aldık ilk teslimatıda gerçekleştirdik
Ücreti Beklenilenler
jungle
İsteyenler :
PASSATTURKİYE
gokbrk - 200gr
sivil - 200gr
Y_o_L_c_U_38 -200gr
mkoksalmd -200gr
MerceniesPassat -200gr
Alisahin - 200gr
BeratYıldız -200gr
suayb_a -200gr
erdozdemir -200gr
Selçuk -200gr
argun - 100 gr
PasSuAT -100 gr
orko13 - 100gr
a_akarsu -100gr
losing-100gr
cakirmehmett -100gr
sedat27 -100gr
dirlik - 100gr
jungle-100gr
JETTATURKİYE
Hakan T. - 100gr
Ersin Aksoy -200gr
TESLİMATI YAPILANLAR
gokbrk +
Evet arkadaşlar ürünleri teslim aldık ilk teslimatıda gerçekleştirdik
Ücreti Beklenilenler
jungle
İsteyenler :
PASSATTURKİYE
gokbrk - 200gr
sivil - 200gr
Y_o_L_c_U_38 -200gr
mkoksalmd -200gr
MerceniesPassat -200gr
Alisahin - 200gr
BeratYıldız -200gr
suayb_a -200gr
erdozdemir -200gr
Selçuk -200gr
argun - 100 gr
PasSuAT -100 gr
orko13 - 100gr
a_akarsu -100gr
losing-100gr
cakirmehmett -100gr
sedat27 -100gr
dirlik - 100gr
jungle-100gr
JETTATURKİYE
Hakan T. - 100gr
Ersin Aksoy -200gr
TESLİMATI YAPILANLAR
gokbrk +
İstanbul içi elden teslim ediceğim için uygun bir gün ayarlayalım derim ? İstanbul dışı olanlar bana iletişim bilgilerini gönderirlerse kargolamayı yapıcam![]()
İstanbul içi elden teslim ediceğim için uygun bir gün ayarlayalım derim ? İstanbul dışı olanlar bana iletişim bilgilerini gönderirlerse kargolamayı yapıcam![]()
Gönderdim![]()
Ürünler hazırlanıyro arkadaşlar
Herkes adres bilgilerini gönderdiğinde kargoya gideyim diyorum tekrar git gel yapmayım bizim buraya bayağı ters
Birde hangi kargoyu tercih edersiniz ? Hangisi daha uygun olur ben hep Yurt içi ile göndermiştim bir sıkıntı yaşamadım
Ürünler hazırlanıyro arkadaşlar
Herkes adres bilgilerini gönderdiğinde kargoya gideyim diyorum tekrar git gel yapmayım bizim buraya bayağı ters
Birde hangi kargoyu tercih edersiniz ? Hangisi daha uygun olur ben hep Yurt içi ile göndermiştim bir sıkıntı yaşamadım
1 ayda adres bilgilerini bekliyoruz ozaman![]()
Yurtiçi iyi oluyor Sercan 1 günde elime ulaşıyor.UPS varmı burada bi fikrim yokAras kargo olmasın aman diyim sıkıntılı biraz
![]()
Yurtiçi iyi oluyor Sercan 1 günde elime ulaşıyor.UPS varmı burada bi fikrim yokAras kargo olmasın aman diyim sıkıntılı biraz
![]()
Sercan bana dediğin şeyden lazım kardeşim almak için ne yapacağım ...
Benim kutuda kuzu gibi yatıyor gelsin de bi siftah yapayım![]()
olum beni haykırmış durmuşsun faceden yazmasan bakacağım yok neyse para hesabında geç oldu biraz ama adresi nası yapcaaz?
olum beni haykırmış durmuşsun faceden yazmasan bakacağım yok neyse para hesabında geç oldu biraz ama adresi nası yapcaaz?
Arkadaşlar kullanmadan önce 5 dk önce ılık suya koyup çıkarın çok fazla beklemesine gerek yok ama 1 yıl vs ürünü uygulamayıp bekleticekseniz o zaman 1 gün önceden su içine konması tavsiye ediliyor ama ben bu süreyi çok buluyorum daha sonra vıcık vıcık oluyor yine de siz 5-10 dk 'dan fazla suda bekletmeyin ardından bol bol QD gibi bir ürün ile kilinizi uygulayınız , Sert bir baskı uygulamak yok ileri geri hareketler eşliğinde uygulama yapılcak zaten Kutu alanlar arkasında detaylı şekilde bilgilendirme yapılmışBunlar dışında dikkat etmeniz gereken birşey yok bol bol sıvı olabildiği kadar bol sıkın elinizi korkak alıştırmayın kil asla takılmamalı eğer takıılıyor ise hare bırakır takılmadan ileri geri şekilde fazla baskı uygulamadan yapıcaksınız
![]()
Her panel sonrası yoğurmayı unutmayın ki kirlenen yüzey içeri gitsin![]()
Arkadaşlar kullanmadan önce 5 dk önce ılık suya koyup çıkarın çok fazla beklemesine gerek yok ama 1 yıl vs ürünü uygulamayıp bekleticekseniz o zaman 1 gün önceden su içine konması tavsiye ediliyor ama ben bu süreyi çok buluyorum daha sonra vıcık vıcık oluyor yine de siz 5-10 dk 'dan fazla suda bekletmeyin ardından bol bol QD gibi bir ürün ile kilinizi uygulayınız , Sert bir baskı uygulamak yok ileri geri hareketler eşliğinde uygulama yapılcak zaten Kutu alanlar arkasında detaylı şekilde bilgilendirme yapılmışBunlar dışında dikkat etmeniz gereken birşey yok bol bol sıvı olabildiği kadar bol sıkın elinizi korkak alıştırmayın kil asla takılmamalı eğer takıılıyor ise hare bırakır takılmadan ileri geri şekilde fazla baskı uygulamadan yapıcaksınız
![]()
Her panel sonrası yoğurmayı unutmayın ki kirlenen yüzey içeri gitsin![]()
Önemli değil abicim ne olcak sende ben ulaşamadığım 3 kişi için bekledim sende sıkıntı yoktu zaten haberleştiğimiz içinolum beni haykırmış durmuşsun faceden yazmasan bakacağım yok neyse para hesabında geç oldu biraz ama adresi nası yapcaaz?
Bana adresini verirsen gönderirim haftaya Şile'ye gitmem gerekiyor yanına uğrayamıycam büyük ihtimal ile![]()
Önemli değil abicim ne olcak sende ben ulaşamadığım 3 kişi için bekledim sende sıkıntı yoktu zaten haberleştiğimiz içinolum beni haykırmış durmuşsun faceden yazmasan bakacağım yok neyse para hesabında geç oldu biraz ama adresi nası yapcaaz?
Bana adresini verirsen gönderirim haftaya Şile'ye gitmem gerekiyor yanına uğrayamıycam büyük ihtimal ile![]()
Biraz daha mutlu oldum kutuyu gördüm.Nicklere bak kargocu görse şaşırır
Eline emeğine sağlık daha bu başlangıç İstanbul da olan sensin :D
Biraz daha mutlu oldum kutuyu gördüm.Nicklere bak kargocu görse şaşırır
Eline emeğine sağlık daha bu başlangıç İstanbul da olan sensin :D
Ellerine sağlık Sercan![]()
Sercan cila yerine sabunlu su kullansak sıkıntı olur mu? Soft kil kullanmıştım bundan önce biraz kafam takıldı hare falan bırakmayalım sonraSoftta sabunlu su sıkıntı olmamıştı.
Sercan cila yerine sabunlu su kullansak sıkıntı olur mu? Soft kil kullanmıştım bundan önce biraz kafam takıldı hare falan bırakmayalım sonraSoftta sabunlu su sıkıntı olmamıştı.
Yok bunda da olmaz İrfan bey ile görüştüm ben VW boyasında en iyi regular kil gider soft çok uğraştırır ve hare vs hiç yapmaz dediSercan cila yerine sabunlu su kullansak sıkıntı olur mu? Soft kil kullanmıştım bundan önce biraz kafam takıldı hare falan bırakmayalım sonraSoftta sabunlu su sıkıntı olmamıştı.
Sabunlu su kullanılıyor mu açıkcası emin değilim yani şöyle diyim o noktayı hatırlayamıyorum tekrar kendisine sorayım ve sizlere aktarayım eğer oluyor ise hiç bir sıkıntı olmaz
![]()
Yok bunda da olmaz İrfan bey ile görüştüm ben VW boyasında en iyi regular kil gider soft çok uğraştırır ve hare vs hiç yapmaz dediSercan cila yerine sabunlu su kullansak sıkıntı olur mu? Soft kil kullanmıştım bundan önce biraz kafam takıldı hare falan bırakmayalım sonraSoftta sabunlu su sıkıntı olmamıştı.
Sabunlu su kullanılıyor mu açıkcası emin değilim yani şöyle diyim o noktayı hatırlayamıyorum tekrar kendisine sorayım ve sizlere aktarayım eğer oluyor ise hiç bir sıkıntı olmaz
![]()
Yoksa bi cila tavsiye et onu da alalım ne yapalım artık![]()
Bizler kaydırıcı olarak QD tarzı ürünler kullanırız ama UQD tarzı değil QD tarzıHatta bu detailer ürünlerini sulandırırız 1 şişe ise 2 şişe yaparız ki bol bol kullanalım
Ama sabunlu su oluyorsa sıkıntı olmaz
Ancak sabunlu su dan sonra boya da lekeler kalır tekrar yıkamak durulamak gerekir QD tarzı ürünlerde kurusa bile tekrar panele 1 fıs sıkıp mf bez ile sileriz![]()
Bizler kaydırıcı olarak QD tarzı ürünler kullanırız ama UQD tarzı değil QD tarzıHatta bu detailer ürünlerini sulandırırız 1 şişe ise 2 şişe yaparız ki bol bol kullanalım
Ama sabunlu su oluyorsa sıkıntı olmaz
Ancak sabunlu su dan sonra boya da lekeler kalır tekrar yıkamak durulamak gerekir QD tarzı ürünlerde kurusa bile tekrar panele 1 fıs sıkıp mf bez ile sileriz![]()
Liste güncellemesi
İsteyenler :
PASSATTURKİYE
gokbrk - 200gr
sivil - 200gr
Y_o_L_c_U_38 -200gr
mkoksalmd -200gr
MerceniesPassat -200gr
Alisahin - 200gr
BeratYıldız -200gr
suayb_a -200gr
erdozdemir -200gr
Selçuk -200gr
argun - 100 gr
PasSuAT -100 gr
orko13 - 100gr
a_akarsu -100gr
losing-100gr
cakirmehmett -100gr
sedat27 -100gr
dirlik - 100gr
jungle-100gr
JETTATURKİYE
Hakan T. - 100gr
Ersin Aksoy -200gr
TESLİMATI YAPILANLAR
gokbrk +
Liste güncellemesi
İsteyenler :
PASSATTURKİYE
gokbrk - 200gr
sivil - 200gr
Y_o_L_c_U_38 -200gr
mkoksalmd -200gr
MerceniesPassat -200gr
Alisahin - 200gr
BeratYıldız -200gr
suayb_a -200gr
erdozdemir -200gr
Selçuk -200gr
argun - 100 gr
PasSuAT -100 gr
orko13 - 100gr
a_akarsu -100gr
losing-100gr
cakirmehmett -100gr
sedat27 -100gr
dirlik - 100gr
jungle-100gr
JETTATURKİYE
Hakan T. - 100gr
Ersin Aksoy -200gr
TESLİMATI YAPILANLAR
gokbrk +
Arkadaşlar ağırlık olarak İstanbul'dan kil alımı olmuş 11 kişi İstanbul 'da oturuyor ne dersiniz buluşma yapalım mı ?
Arkadaşlar ağırlık olarak İstanbul'dan kil alımı olmuş 11 kişi İstanbul 'da oturuyor ne dersiniz buluşma yapalım mı ?
Sercan Ankara dan alım yapanların killerini bir kişiye gönde biz o kişiden alalım.
Sercan Ankara dan alım yapanların killerini bir kişiye gönde biz o kişiden alalım.