VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başlığı

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

Cevap: VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü Başl

o tuşun ışığı yandığında sağ ve sol klima derecesini ayrı ayrı ayarlamanıza gerek kalmıyor senkron çalışıyor.
       Mojito Nickli Üyeden Alıntı
    Passat Turkiye

Taner Abi klima kontrol ünitesinde ki ''SYNC'' tuşunun görevi nedir?ingilizce'de senkronize etmek olduğunu biliyorum ama klimada olunca sanırım havayı senkronize ediyor ama neye göre?.Yeni otomobiliniz VW CC 1.4 TSI160 HP DSG hayırlı olsun.

http://files.vau-max.de/comment_pict...imatronicw.jpg
    o tuşun ışığı yandığında sağ ve sol klima derecesini ayrı ayrı ayarlamanıza gerek kalmıyor senkron çalışıyor.
       Mojito Nickli Üyeden Alıntı
    Passat Turkiye

Taner Abi klima kontrol ünitesinde ki ''SYNC'' tuşunun görevi nedir?ingilizce'de senkronize etmek olduğunu biliyorum ama klimada olunca sanırım havayı senkronize ediyor ama neye göre?.Yeni otomobiliniz VW CC 1.4 TSI160 HP DSG hayırlı olsun.

http://files.vau-max.de/comment_pict...imatronicw.jpg

3. offline
    VW_Passat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    aynen ben yazacaktim benden aceleci davranmisiniz .

Kisacasi simdiye kadar "DUAL" idi simdi VW buna yeni isim takmis ve "SYNC" yapmis olay budur
    aynen ben yazacaktim benden aceleci davranmisiniz .

Kisacasi simdiye kadar "DUAL" idi simdi VW buna yeni isim takmis ve "SYNC" yapmis olay budur

5. offline
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Iste olay budur, VW de Silindir kapatma olayina gecmis artik, Das Problem sorunlari cözmeye calisiyor yavas yavas

Passat Turkiye
    Iste olay budur, VW de Silindir kapatma olayina gecmis artik, Das Problem sorunlari cözmeye calisiyor yavas yavas

Passat Turkiye

7. offline
    Hunter727 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Erdem
    Yer
    Türkiye
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005

VW_Passat Nickli Üyeden Alıntı

Passat Turkiye
    Evet bende biliyordum bunu, acaba 4 silindirın 2si kapanınca yeteri kadar güç üretirmi? passatlardada aynı teknolojiyi kullanılıyormu? Hangi motor seçeneklerinde kullanılıyor bu teknoloji?
       VW_Passat Nickli Üyeden Alıntı

Passat Turkiye
    Evet bende biliyordum bunu, acaba 4 silindirın 2si kapanınca yeteri kadar güç üretirmi? passatlardada aynı teknolojiyi kullanılıyormu? Hangi motor seçeneklerinde kullanılıyor bu teknoloji?

9. offline
    MerceniesPassat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Karel
    Yer
    Yok
    Model
    A6
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    1998

Passat cc 1.4 Tsı 160 hp var bu özellik bir tv programında izlemiştim 100 den önce 2 silindir 100ü geçersen 4 silindir çalışıyor passat cc de var...
    Passat cc 1.4 Tsı 160 hp var bu özellik bir tv programında izlemiştim 100 den önce 2 silindir 100ü geçersen 4 silindir çalışıyor passat cc de var...

11. offline
    Hunter727 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Erdem
    Yer
    Türkiye
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005

MerceniesPassat Nickli Üyeden Alıntı
    Aynı programı bende izledim cc de vardı, zaten en az 50 kere yayınladılar
    Konu Hunter727 tarafından (11 07 2012 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.
    Aynı programı bende izledim cc de vardı, zaten en az 50 kere yayınladılar

13. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Silindir Kapatma teknolojisinin 1.4 TSI 160 HP TwinCharger MultiFuel motorda kullanıldığını sanmıyorum.
    Silindir Kapatma teknolojisinin 1.4 TSI 160 HP TwinCharger MultiFuel motorda kullanıldığını sanmıyorum.

15. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

İngilizce bilenler için link:

Volkswagen Polo 1.4 TSI ACT Review | Autocar

1.4 TSI 2 Cylinder Deactivation

İngilizce bilenler için link:

Volkswagen Polo 1.4 TSI ACT Review | Autocar

1.4 TSI 2 Cylinder Deactivation

17. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Silindir Kapatma Sistemine sahip yeni 211 serisi 1.4 TSI motor 140 PS (138 HP) güç ve 250 NM torka sahip olacak. Henüz prototip. Sistemin VW'deki teknolojik adı Zylinderabschaltung ve 3 harfli kısaltması da ZAS

Green Car Congress: Volkswagen to implement cylinder deactivation in 4-cylinder 1.4 TSI engines in 2012

Cylinder deactivation (Zylinderabschaltung, ZAS) relies upon two different profiles on the cam pieces: a conventional full profile and a zero-lift cam that is activated (right) under cylinder shut-off.

Passat Turkiye
    Silindir Kapatma Sistemine sahip yeni 211 serisi 1.4 TSI motor 140 PS (138 HP) güç ve 250 NM torka sahip olacak. Henüz prototip. Sistemin VW'deki teknolojik adı Zylinderabschaltung ve 3 harfli kısaltması da ZAS

Green Car Congress: Volkswagen to implement cylinder deactivation in 4-cylinder 1.4 TSI engines in 2012

Cylinder deactivation (Zylinderabschaltung, ZAS) relies upon two different profiles on the cam pieces: a conventional full profile and a zero-lift cam that is activated (right) under cylinder shut-off.

Passat Turkiye

19. offline
    dirlik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2010
    06

Tamam bu sistemi de motora koyduktan sonra vw servisleri dolar dolar boşalır, doğuşda paraya doyar...
    Tamam bu sistemi de motora koyduktan sonra vw servisleri dolar dolar boşalır, doğuşda paraya doyar...

21. offline
    dirlik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TSI
    Yılı
    2010
    06

Arkadaşlar Karabük ten kimse var mı bizim forumda?
    Konu dirlik tarafından (12 07 2012 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: güvenlik
    Arkadaşlar Karabük ten kimse var mı bizim forumda?

23. offline
    Hamuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Muhsin
    Yer
    Kayseri
    Model
    Tiguan
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Doğuş hiç bir zaman paraya doymaz!!!!
    Doğuş hiç bir zaman paraya doymaz!!!!

25. offline
    Demirmkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2011

Dostum bu janttan ist. Kartalda gordum, cakmami orjinalmi yarin sorarim...
    Dostum bu janttan ist. Kartalda gordum, cakmami orjinalmi yarin sorarim...

27. offline
    mgalip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MURAT DORLAY
    Yer
    İZMİR
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2011
    40 DH 301

Passat TurkiyeTANER günaydın güne iyi başlaman için bir resim ve bir neden sana kolay gelsin günün geri kalan kısmında ben yokum iyi vakit geçirmen dileğiyle ....ŞÜKRÜ sanada aynı dileklerimi sunuyorum.... BEST CC.....
    Passat TurkiyeTANER günaydın güne iyi başlaman için bir resim ve bir neden sana kolay gelsin günün geri kalan kısmında ben yokum iyi vakit geçirmen dileğiyle ....ŞÜKRÜ sanada aynı dileklerimi sunuyorum.... BEST CC.....

serbalik

Yukarıda bahsedilen programın linki:

ntvmsnbc Video Galeri

Ama çok yalan dolan bir program olmuş. Celal Pir'den inciler.
    Araba 160 - 170 km hızla giderken yol bilgisayarında anlık tüketim 2-3 arası gidip geliyormuş.
    İki silindirin kapatılması olayı CC 1.4 TSI'da varmış.
    Bulgaristan'dan Türkiye'ye geliyor. Geldiği aracın arkasında "BlueMotion" yazıyor. (Yani 2.0 TDI) Ama program boyunca Bulgaristan'dan 1.4 TSI ile geldiğini söylüyor ve 1.4 TSI ile ilgili bilgiler veriyor. Yurt dışında 1.4 TSI BlueMotion var da ben mi bilmiyorum?
    serbalik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    serbalik
    n/a

ntvmsnbc Video Galeri

Araba 160 - 170 km hızla giderken yol bilgisayarında anlık tüketim 2-3 arası gidip geliyormuş.
    Bulgaristan'dan Türkiye'ye geliyor. Geldiği aracın arkasında "BlueMotion" yazıyor. (Yani 2.0 TDI) Ama program boyunca Bulgaristan'dan 1.4 TSI ile geldiğini söylüyor ve 1.4 TSI ile ilgili bilgiler veriyor. Yurt dışında 1.4 TSI BlueMotion var da ben mi bilmiyorum?

31. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Yurtdışında 1.4 TSI BLUEMOTION diye bir motor bu hali ile CC'de yok. 1.4 TSI 160 HP 240 NM TwinCharger olarak sadece Norveç ve İsveç gibi İskandinav ülkeleri için var. Silindir Kapatma şu anda geliştirilmiş, ama deneme safhasında, prototip araçlarda var. Henüz lansman yapılmadı, satışı da yok. Ortadaki 2. ve 3. silindirleri kapatıp yanlardaki 1. ve 4. silindirleri çalıştırmak motorda vibrasyonlara sebep olur, bunu da farklı bir volan dişlisi ve ateşleme zamanlarının 15 derece önce ve sonraya alarak çözmeye çalışıyorlar. PASSAT, PASSAT VARIANT ve CC'deki 1.4 TSI 160 HP motor BLUEMOTION değildir, MULTIFUEL özellikli olup % 85 Etanol karışımı bir yakıt ile de çalışabilmektedir ama Etanol'un olmadığı yerde 95 oktan kurşunsuz benzine Abdurrahman Çelebi dendiği için CC'nin % 85 Etanol karışımı ile de çalışabilmesi bizi ilgilendirmemektedir, çağdışı vergilendirme sistemi nedeni ile motorun hacmi ilgilendirmektedir.

serbalik Nickli Üyeden Alıntı

ntvmsnbc Video Galeri

Yurtdışında 1.4 TSI BLUEMOTION diye bir motor bu hali ile CC'de yok. 1.4 TSI 160 HP 240 NM TwinCharger olarak sadece Norveç ve İsveç gibi İskandinav ülkeleri için var. Silindir Kapatma şu anda geliştirilmiş, ama deneme safhasında, prototip araçlarda var. Henüz lansman yapılmadı, satışı da yok. Ortadaki 2. ve 3. silindirleri kapatıp yanlardaki 1. ve 4. silindirleri çalıştırmak motorda vibrasyonlara sebep olur, bunu da farklı bir volan dişlisi ve ateşleme zamanlarının 15 derece önce ve sonraya alarak çözmeye çalışıyorlar. PASSAT, PASSAT VARIANT ve CC'deki 1.4 TSI 160 HP motor BLUEMOTION değildir, MULTIFUEL özellikli olup % 85 Etanol karışımı bir yakıt ile de çalışabilmektedir ama Etanol'un olmadığı yerde 95 oktan kurşunsuz benzine Abdurrahman Çelebi dendiği için CC'nin % 85 Etanol karışımı ile de çalışabilmesi bizi ilgilendirmemektedir, çağdışı vergilendirme sistemi nedeni ile motorun hacmi ilgilendirmektedir.

serbalik Nickli Üyeden Alıntı

ntvmsnbc Video Galeri

33. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Tam 5 Hafta ve 4 Gün kaldı...

Ramazan aynını baştan sona kadar oruç tutarak geçirirsem Kadir Gecesinde aracıma kavuşmuş olurum inşallah.

Passat Turkiye
    Tam 5 Hafta ve 4 Gün kaldı...

Ramazan aynını baştan sona kadar oruç tutarak geçirirsem Kadir Gecesinde aracıma kavuşmuş olurum inşallah.

Passat Turkiye

serbalik

Taner Abi eline sağlık verdiğin bilgiler için.
    Euro 2.22'ye kadar düştü bu arada. 2.30'a düştüğünde kuru 2.29'dan 2.19'a çekmişlerdi. Her an 2.09'a çekebilirler.
    serbalik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    serbalik
    n/a

Taner Abi eline sağlık verdiğin bilgiler için.
    Euro 2.22'ye kadar düştü bu arada. 2.30'a düştüğünde kuru 2.29'dan 2.19'a çekmişlerdi. Her an 2.09'a çekebilirler.

37. offline
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

taner abi bmw 3 serisine 1.6 8 ileri otomatik 138 bg lik versiyonu 89000tl den satışa sunmuş.
    CC düşünen arkadaşlara bir bakmalarını öneririm.
    taner abi bmw 3 serisine 1.6 8 ileri otomatik 138 bg lik versiyonu 89000tl den satışa sunmuş.

39. offline
    kubi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Kubilay
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2010

136 HP 1.6 motor.
    8 ileri ZF gerçekten sorunsuz ve güzel çalışıyor.
    Bende Atilla Bey'e katılıyorum.
    Yeni 3.16 alternatifler arasına dahil edilmeli çünkü eskisiyle kıyas götürmeyecek kadar değişikliğe gittiler.
    136 HP 1.6 motor.
    8 ileri ZF gerçekten sorunsuz ve güzel çalışıyor.
    Bende Atilla Bey'e katılıyorum.
    Yeni 3.16 alternatifler arasına dahil edilmeli çünkü eskisiyle kıyas götürmeyecek kadar değişikliğe gittiler.

41. offline
    mgalip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MURAT DORLAY
    Yer
    İZMİR
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2011
    40 DH 301

fiyata baktım da araç nasıl acaba gördünüzmü kubilay kardeş , yeni tip dekor mu acaba varsa foto atarmısın
    fiyata baktım da araç nasıl acaba gördünüzmü kubilay kardeş , yeni tip dekor mu acaba varsa foto atarmısın

43. offline
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı

Passat Turkiye
    Cok gec kalindi cok malesef
       Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı

Passat Turkiye
    Cok gec kalindi cok malesef

45. offline
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

inanmam !!!!

Yani olmasi gerekende budur zaten.

Simdi allahinizin askina Sehir icinde 4 silindir ne isinize yarayacak ? Digelim ki 1.4 TSI 160HP sahibiyim yani bu 160HP gücü Sehir icinde göremeyecegim icin 2 silindir ile calissin ekonomik ilerlesin Sehir icinde hic olmazsa. Bu her Motor da artik Standart olmalidir diye düsünüyorum. Sacma sapan DSG lerde "Yelken" modu yerine Silindir kapatma yapsalar daha cok ise yarar. Ben misal 2.0 TDI aracimda 140HP yi Sehir icinde kullanamiyorum yani 2 silindir ile gitse bence muhtesem veriler yakalanirdi.

Iste burada VW cok gec kaldi yine, bu arada AUDI bile VW den erken cikardi bu olayi ve AUDI A1 e ekledi bile TSI Motor da

2 Silindir yetermi ? Sehir icinde yeter kesinlikle !
    inanmam !!!!

Yani olmasi gerekende budur zaten.

Simdi allahinizin askina Sehir icinde 4 silindir ne isinize yarayacak ? Digelim ki 1.4 TSI 160HP sahibiyim yani bu 160HP gücü Sehir icinde göremeyecegim icin 2 silindir ile calissin ekonomik ilerlesin Sehir icinde hic olmazsa. Bu her Motor da artik Standart olmalidir diye düsünüyorum. Sacma sapan DSG lerde "Yelken" modu yerine Silindir kapatma yapsalar daha cok ise yarar. Ben misal 2.0 TDI aracimda 140HP yi Sehir icinde kullanamiyorum yani 2 silindir ile gitse bence muhtesem veriler yakalanirdi.

Iste burada VW cok gec kaldi yine, bu arada AUDI bile VW den erken cikardi bu olayi ve AUDI A1 e ekledi bile TSI Motor da

2 Silindir yetermi ? Sehir icinde yeter kesinlikle !

47. offline
    Risk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Recep YAZICI
    Yer
    İstanbul / Umraniye
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

48. offline
    sebinefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Coşkun
    Yer
    İZMİR/Şebinkarahisar
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2008

Hocam öncelikle herkese merhabalar ve iyi forumlar.
    Biraz önce aynı mesdajı diğer bir sayfaya da gönderdim buraya da koyma gereği duydum.
    Yaklaşık iki ay 3 gün oldu volkswagen passat ailesine dahil olalı. 2008 Model 1.4 TSI gümüş gri olan arabamdan çok memnunum. Üç ay gibi bir süre araştırdıktan sonra bu aracı almaya karar verdim. Almak istediğim araç 2005 model 1.8 T olan modeldi fakat; ikamet ettiğim yerde ve buralara yakın yerlerde bulamadığım için 1.4 TSI den yana karar kıldım. Öncelikle bu araç ilk arabam onun için bazı acemice sorular sorarsam kusura bakmayın
    1- Oturduğum yer Giresun/Şebinkarahisar diye dağ başında bir memleket. Yollar da bu sebepten aşırı engebeli ve kötü. Kötü derken viraj ve rampalar hat safhada. Aldığımdan beri aracın deposunu fulleme ve ne kadar yaktığını ölçme gibi bir işlem yapmadım ancak; size şöyle bir hesap yapabilirim. 350 TL lik benzin aldım (4,35 TL lt fiyatı) şu anda 1060 km yol yaptım. Ayrıca bilgisayar da 150 km daha gidebileceğimi söylüyor. Yol yukarıda anlattığım gibi genellikle uzun yol seyrinde ve klima da yer yer açık. Aslında çok sakin kullanırım arabayı ne bileyim mesela Amasya ya gittim üç gün önce aracı 90 km hıza sabitleyerek. Çok nadir 100 km ve üzerine çıktım. Sizce biraz daha sakin mi kullanmalıyım bana çünkü fazla geldi yakıt tüketimi. Yoksa gerçekten normal değerler mi bunlar.
    2- Aracı kullanırken ilk çalıştırma esnasında özellikle bana dizel motoru andıran bir ses geliyor motordan, uzun yola çıktığımda biraz gaza basınca da aynı sese yakın bir ses geliyor. Aklıma şöyle bir şey geldi, olur ya motorda bir sıkıntı vardır ve belki bu sebepten fazla da yakıyordur. Acaba bu motorun bu şekilde çalışması gerçekten normal mi? Aracı alırken expertiz raporunda herhangi bir sorunu olmadığı yazıyordu.
    gerçekten bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
    Hocam öncelikle herkese merhabalar ve iyi forumlar.
    Biraz önce aynı mesdajı diğer bir sayfaya da gönderdim buraya da koyma gereği duydum.
    Yaklaşık iki ay 3 gün oldu volkswagen passat ailesine dahil olalı. 2008 Model 1.4 TSI gümüş gri olan arabamdan çok memnunum. Üç ay gibi bir süre araştırdıktan sonra bu aracı almaya karar verdim. Almak istediğim araç 2005 model 1.8 T olan modeldi fakat; ikamet ettiğim yerde ve buralara yakın yerlerde bulamadığım için 1.4 TSI den yana karar kıldım. Öncelikle bu araç ilk arabam onun için bazı acemice sorular sorarsam kusura bakmayın
    1- Oturduğum yer Giresun/Şebinkarahisar diye dağ başında bir memleket. Yollar da bu sebepten aşırı engebeli ve kötü. Kötü derken viraj ve rampalar hat safhada. Aldığımdan beri aracın deposunu fulleme ve ne kadar yaktığını ölçme gibi bir işlem yapmadım ancak; size şöyle bir hesap yapabilirim. 350 TL lik benzin aldım (4,35 TL lt fiyatı) şu anda 1060 km yol yaptım. Ayrıca bilgisayar da 150 km daha gidebileceğimi söylüyor. Yol yukarıda anlattığım gibi genellikle uzun yol seyrinde ve klima da yer yer açık. Aslında çok sakin kullanırım arabayı ne bileyim mesela Amasya ya gittim üç gün önce aracı 90 km hıza sabitleyerek. Çok nadir 100 km ve üzerine çıktım. Sizce biraz daha sakin mi kullanmalıyım bana çünkü fazla geldi yakıt tüketimi. Yoksa gerçekten normal değerler mi bunlar.
    2- Aracı kullanırken ilk çalıştırma esnasında özellikle bana dizel motoru andıran bir ses geliyor motordan, uzun yola çıktığımda biraz gaza basınca da aynı sese yakın bir ses geliyor. Aklıma şöyle bir şey geldi, olur ya motorda bir sıkıntı vardır ve belki bu sebepten fazla da yakıyordur. Acaba bu motorun bu şekilde çalışması gerçekten normal mi? Aracı alırken expertiz raporunda herhangi bir sorunu olmadığı yazıyordu.
    gerçekten bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

50. offline
    das auto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    barış
    Yer
    Türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012

adı üstünde ayı işte
    adı üstünde ayı işte

52. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Altından olsa ve bedava da verseler BMW'nin 3 serisini almam. BMW Kartımı sadece ve sadeec 520d için kullanırım, Mercedes kartımı E 200 CGI için kullanacağım gibi, ya da AUDI kartımı A6 2.0 TDI S-Tronic için kullanacağım gibi. BMW 3 serisi bana hitap etmiyor, ama ilgilenecek arkadaşlar mutlaka olacaklardır.

Altından olsa ve bedava da verseler BMW'nin 3 serisini almam. BMW Kartımı sadece ve sadeec 520d için kullanırım, Mercedes kartımı E 200 CGI için kullanacağım gibi, ya da AUDI kartımı A6 2.0 TDI S-Tronic için kullanacağım gibi. BMW 3 serisi bana hitap etmiyor, ama ilgilenecek arkadaşlar mutlaka olacaklardır.

54. offline
    srcn09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

Ben bu depo işini çözemedim gitti dün fulledik çizgi tam fulldeydi yakıt aldıktan sonra 150 km yol yaptım hala full gibi gözüküyor 1-2mm aşağısında ama bu 150 km oldukça sabit kullanıldı onun etkisi olabilir mi
    Ben bu depo işini çözemedim gitti dün fulledik çizgi tam fulldeydi yakıt aldıktan sonra 150 km yol yaptım hala full gibi gözüküyor 1-2mm aşağısında ama bu 150 km oldukça sabit kullanıldı onun etkisi olabilir mi

56. offline
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

350 tl lik yakıtla gidebileceğiniz yol o kadar . ama motor gayet sessiz çalışıyor . sabahları biraz homurtulu çalışmasıysa normaldir. ama bu ses aşırı ise ona birşey diyemem. belki düşük hızda yüksek vites kullanıyorsunuzdur. bu sebebtende motor sesi yükselebilir
    350 tl lik yakıtla gidebileceğiniz yol o kadar . ama motor gayet sessiz çalışıyor . sabahları biraz homurtulu çalışmasıysa normaldir. ama bu ses aşırı ise ona birşey diyemem. belki düşük hızda yüksek vites kullanıyorsunuzdur. bu sebebtende motor sesi yükselebilir

58. offline
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

sercan depo dolduktan sonra bir miktarda hortuma dolduruyorlar ya ondan kaynaklanıyor .. birde şamandıranın alt hizasına gelinceye kadar şamandıra yerinden bile kımıldamıyor.
    sercan depo dolduktan sonra bir miktarda hortuma dolduruyorlar ya ondan kaynaklanıyor .. birde şamandıranın alt hizasına gelinceye kadar şamandıra yerinden bile kımıldamıyor.