Sevgili Mert'im,
Geçen hafta yazdığım bazı mesajlarda Türkiye'de otomobil markaların sınıflar dahilinde bazı modellerle örtüştüğünü yazmıiştım. Bana göre VOLKSWAGEN D sınıfında PASSAT ve CC ile açık ara önde, MERCEDES-BMW-AUDI de E sınıfında E-Classe, 5 Serisi ve A6 ile önde. Şahsen Mercedes alacak olursam bu E 200 CGI olurdu (1.8 litre DI turbo motor), AUDI'de karar kılsam A6 2.0 TDI S-Tronic, BMW'de ise 520D, hepsi Beyaz Sunroof olurdu. Yani kalite, marka ve model üstü konuşmak gerekirse C 180 K düşünmezdim, CC alır, ondan sonra E sınıfına geçerdim.
Kendimi örnek vereyim: Çünkü ben de öyle yapacağım. Mercedes kartımı E-Classe için saklıyorum, C 180 K için harcamam.
Adana'dan selam ve sevgiler,
Taner Göde

ama cok sevdıgım bır arkadas oldugundan hyundai alması taraftarı degıldım hıc ve oylede oldu en son dedım kı hyundai alırsan daha kapımı acma gıt baska araba al oyle gel yanıma dedım
 ama cok sevdıgım bır arkadas oldugundan hyundai alması taraftarı degıldım hıc ve oylede oldu en son dedım kı hyundai alırsan daha kapımı acma gıt baska araba al oyle gel yanıma dedım