Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
TV modunda biz ise AV modunda cekim yapiyoruz kafaya bak iste![]()
.
TV Modunda cünkü Perde kendi ayarliyor ben sadece cekim hizini ayarlayacaktim ama biz sürekli istekle AV da denedik![]()
çok kosmak sana iyi gelmedi yasin
makinayi almadigim icinde bne o konuya bakmiyorum hicmakinayi aliyim fotograf konularini bastan sonra okuyacagim anlatilanlari uygulamali sekilde yapip ogrenicem bu isleri insallah
![]()
TV modunda biz ise AV modunda cekim yapiyoruz kafaya bak iste![]()
.
TV Modunda cünkü Perde kendi ayarliyor ben sadece cekim hizini ayarlayacaktim ama biz sürekli istekle AV da denedik![]()
çok kosmak sana iyi gelmedi yasin
makinayi almadigim icinde bne o konuya bakmiyorum hicmakinayi aliyim fotograf konularini bastan sonra okuyacagim anlatilanlari uygulamali sekilde yapip ogrenicem bu isleri insallah
![]()
ee tabi kisa mesafe kos dur kos dur yaparsan 2.0 TDi nin sonuda böyle olurçok kosmak sana iyi gelmedi yasin
![]()
![]()
ee tabi kisa mesafe kos dur kos dur yaparsan 2.0 TDi nin sonuda böyle olurçok kosmak sana iyi gelmedi yasin
![]()
![]()
bunu bir video'ya çekseydin ya Dursun![]()
Konu Y_o_L_c_U_38 tarafından (20 06 2012 Saat 03:41 ) değiştirilmiştir.
Konu Hamuş tarafından (20 06 2012 Saat 09:00 ) değiştirilmiştir.
Sabah sabah bitirdin beni Taner.
Gelde çalış anasını satim![]()