Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Nikon veya Canon. Karşılaştır; hangisi fiyatına göre daha üstünse yapıştırÇanta ve hafıza kartı masrafını da unutma.
(Biraz emir kipi gibi oldu ama gelişine öyle yazdım, kasıt yok.)
Ek:
-Yüce Allah'ım Konya'da oturanlar reali niçin uzak görüyor ya rabbim?
![]()
Konu academian97 tarafından (13 04 2012 Saat 20:30 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: ekleme
Nikon veya Canon. Karşılaştır; hangisi fiyatına göre daha üstünse yapıştırÇanta ve hafıza kartı masrafını da unutma.
Ek:
![]()
Ek:
![]()
Evet nikon ve fuji arasında kaldım real'e gitmek valla bizim evden oraya eziyet gibi bir şey![]()
Ek:
![]()
Evet nikon ve fuji arasında kaldım real'e gitmek valla bizim evden oraya eziyet gibi bir şey![]()
Hayırlı olsun bi de fujinin çekim kalitesini görelim bakalım resimler bekliyoruz![]()
Hayırlı olsun bi de fujinin çekim kalitesini görelim bakalım resimler bekliyoruz![]()
Hayırlı Olsun BEnde Merakla Bekliyorum Ürün Hakkındaki Görüşlerinizi Ve Çektiğiniz Fotoğrafları![]()
Hayırlı Olsun BEnde Merakla Bekliyorum Ürün Hakkındaki Görüşlerinizi Ve Çektiğiniz Fotoğrafları![]()
Hayirli olsun, ilk cekimleri bekliyoruz.
Diyafram ve estantane ayarı nasıl yapacağız manuel olarak onu çözmeye çalışıyorum.
Diyafram ve estantane ayarı nasıl yapacağız manuel olarak onu çözmeye çalışıyorum.
Bnde D7000 var o guzel diyecektm almissinhayirli olan gule gule kullanin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bnde D7000 var o guzel diyecektm almissinhayirli olan gule gule kullanin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayırlı olsun bol bol fotoğraf bekliyoruz![]()
Hayırlı olsun.Doğru bir seçim olmuş.Nikon'un compact sınıfı pek tavsiye edilmiyor.
Hayırlı olsun.Doğru bir seçim olmuş.Nikon'un compact sınıfı pek tavsiye edilmiyor.
bu adrese bakabilirsiniz.makineler toplu olarak değerlendirilmiş.
DSLR Fotoğraf makinesi rehberi | Bir Bilsen
bu adrese bakabilirsiniz.makineler toplu olarak değerlendirilmiş.
DSLR Fotoğraf makinesi rehberi | Bir Bilsen