Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Emre abi gel Mert abi ile birlikte Bostancı'ya çıkarma yapalım![]()
Şu fotoğrafları fotoğraf başlığına koymak istemedim, olsa olsa herhalde buraya gider diye düşündüm.
Şimdi efendim, fil hazretleri Afrika'da gezintiye çıkmış.
Tabi arkasından da takipçileri...
Sonra karşısına meraklı bir B5 çıkıyor.
Önce geçip gidecekken, herhalde kızdırıyorlar ki, şöyle bir dokunuyor bunlara...
Daha sonra yoluna devam etmek istiyor. Passat'takiler de laf atıyorlar herhalde tekrar ki, fil dayanamayıp geri dönüyor. E tabi fil bu, onun da bir gururu var. Sonra neler oluyor bir bakalım...
Ve sonuç:
![]()
Şu fotoğrafları fotoğraf başlığına koymak istemedim, olsa olsa herhalde buraya gider diye düşündüm.
Şimdi efendim, fil hazretleri Afrika'da gezintiye çıkmış.
Tabi arkasından da takipçileri...
Sonra karşısına meraklı bir B5 çıkıyor.
Önce geçip gidecekken, herhalde kızdırıyorlar ki, şöyle bir dokunuyor bunlara...
Daha sonra yoluna devam etmek istiyor. Passat'takiler de laf atıyorlar herhalde tekrar ki, fil dayanamayıp geri dönüyor. E tabi fil bu, onun da bir gururu var. Sonra neler oluyor bir bakalım...
Ve sonuç:
![]()
Aman Allahım ..Filin gazabı
![]()
Arkadaşlar modül ortalamalarımız açıklanmış beklediğim gibi bir not geldi sınıfta 3.yüm okula göre de ortalama gayet iyi
Modül 3 average notum 100 üzerinden 73Genel ortalamam ise 74
![]()
Arkadaşlar modül ortalamalarımız açıklanmış beklediğim gibi bir not geldi sınıfta 3.yüm okula göre de ortalama gayet iyi
Modül 3 average notum 100 üzerinden 73Genel ortalamam ise 74
![]()
Foruma Ser-Can nickli biri üye olmuş![]()
Ben bu Ser-Can Detailing isminin patentini alayım ne olur ne olmaz![]()
![]()
Foruma Ser-Can nickli biri üye olmuş![]()
Ben bu Ser-Can Detailing isminin patentini alayım ne olur ne olmaz![]()
![]()
Kimse almasın diye sen aldın zannettim ben Sercan.Ama sen değilmişssin![]()
Bu Yeni Üye Olan Ser-can Kimki :D
Arkadaşlar bomba gibi haberim var az sonra Kara Kedi Vag.COm konusunda
http://www.passatturkiye.com/vag-com...tml#post110013
Konu srcn09 tarafından (11 04 2012 Saat 21:12 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar bomba gibi haberim var az sonra Kara Kedi Vag.COm konusunda
http://www.passatturkiye.com/vag-com...tml#post110013
Bugün Variant'ı bir ağacın altına park etmiştim, ön camın üzeri minik yapraklarla kaplanınca bir şey dikkatimi çekti ve görüntüden rahatsız oldum, acaba bende mi proble var yoksa diğer bütün Passat'lar da böyle mi diye 1 saattir bütün arşivin altını üstüne getirdim ama oranın yakından bir görüntüsünü bulamadım.
Ön camın üst kısmı ile tavanın birleştiği yerde cam boyunca boşluk var, yani bir fitille kapatılabilirdi belki ama neden orası boş bırakılmış ki?
Acaba sizde de öyle mi?
Demiştim hani. Sağolsun arkadaşlar, "tüm Passat'lar aynı, sen de bununla mutlu ol" dediler, bu açık kalan kısmın da fotoğrafını aramış ve bulamamıştım.
Buldum...
Bence hiç hoş gözükmüyor, Passat'a da yakışmıyor...
![]()
Bugün Variant'ı bir ağacın altına park etmiştim, ön camın üzeri minik yapraklarla kaplanınca bir şey dikkatimi çekti ve görüntüden rahatsız oldum, acaba bende mi proble var yoksa diğer bütün Passat'lar da böyle mi diye 1 saattir bütün arşivin altını üstüne getirdim ama oranın yakından bir görüntüsünü bulamadım.
Ön camın üst kısmı ile tavanın birleştiği yerde cam boyunca boşluk var, yani bir fitille kapatılabilirdi belki ama neden orası boş bırakılmış ki?
Acaba sizde de öyle mi?
Demiştim hani. Sağolsun arkadaşlar, "tüm Passat'lar aynı, sen de bununla mutlu ol" dediler, bu açık kalan kısmın da fotoğrafını aramış ve bulamamıştım.
Buldum...
Bence hiç hoş gözükmüyor, Passat'a da yakışmıyor...
![]()
Abicim günaydin, o bosluk B7 de bile var. Tek SIKINTI olan oraya Sinekler yapistimi temizlemesi oluyor
. Ama orayida kapatmak gerekmiyor teknik olarakda zaten
![]()
Abicim günaydin, o bosluk B7 de bile var. Tek SIKINTI olan oraya Sinekler yapistimi temizlemesi oluyor
. Ama orayida kapatmak gerekmiyor teknik olarakda zaten
![]()
İyi de hiç olmazsa yandaki fitillerden koymaları gerekmez miydi?
Neyse, yapacak bir şey yok zaten. "Kadı kızındaki kusur" olsun bu da...
İyi de hiç olmazsa yandaki fitillerden koymaları gerekmez miydi?
Neyse, yapacak bir şey yok zaten. "Kadı kızındaki kusur" olsun bu da...