Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Senin jantlar 17 veya 18 olsaydı varya![]()
![]()
İşte onu yapamadık Sercan.
Nasıl yapayım sen söyle yazık günah olmazmı,dur sayayım listeyi
-Bir takım 2 yıllık 215//55/16 Bridgeston turanza lastik
-Bir takım daha 1 yıl dolmadı 215/55/16 Nokian V lastik
-Bir takım 1 yıl oldu 205/55/16 Dunlop winter sport 3D kışlık lastik
Şimdi bu kadar lastiğe kıyıpta jant değiştiremedim açıkcası.
İşte onu yapamadık Sercan.
Nasıl yapayım sen söyle yazık günah olmazmı,dur sayayım listeyi
-Bir takım 2 yıllık 215//55/16 Bridgeston turanza lastik
-Bir takım daha 1 yıl dolmadı 215/55/16 Nokian V lastik
-Bir takım 1 yıl oldu 205/55/16 Dunlop winter sport 3D kışlık lastik
Şimdi bu kadar lastiğe kıyıpta jant değiştiremedim açıkcası.
Ya nedense Alman'lar ne kadar güzel araba tasarlayıp beğenimizi kazanıyorlarsa o kadar da kötü tuning zevkine sahipler özellikle bodykitlerde.Hani bakıyorum bazı uygulamalara arkadaş bir araba o bodykitler ile bu kadar mı çirkinleşir
Genelleme yaptım bu arada![]()
Ya nedense Alman'lar ne kadar güzel araba tasarlayıp beğenimizi kazanıyorlarsa o kadar da kötü tuning zevkine sahipler özellikle bodykitlerde.Hani bakıyorum bazı uygulamalara arkadaş bir araba o bodykitler ile bu kadar mı çirkinleşir
Genelleme yaptım bu arada![]()
Arka görüntü hiç hoş olmamış ön ve yanlar fena değil.
Hiç beğenmem bu tarz modifikasyonları , orjinalliği bozunca gözüme çok batıyor
Hiç beğenmem bu tarz modifikasyonları , orjinalliği bozunca gözüme çok batıyor
Turhan abi, senin siyah yerleri boyama ile ilgili konu vardı ne oldu forumda bulamıyorum ?
Turhan abi, senin siyah yerleri boyama ile ilgili konu vardı ne oldu forumda bulamıyorum ?
buradaTurhan abi, senin siyah yerleri boyama ile ilgili konu vardı ne oldu forumda bulamıyorum ?
http://www.passatturkiye.com/dis-ayd...istiyorum.html
buradaTurhan abi, senin siyah yerleri boyama ile ilgili konu vardı ne oldu forumda bulamıyorum ?
http://www.passatturkiye.com/dis-ayd...istiyorum.html
Teşekkürler![]()
Teşekkürler![]()
Konu logo tarafından (03 04 2012 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir.
Yollarda o kadar Passat görüyorumki hangini cekeyim sizlere.
Bugün rasgele 2 tane Kirmizi Passat Variant gördüm![]()
Yollarda o kadar Passat görüyorumki hangini cekeyim sizlere.
Bugün rasgele 2 tane Kirmizi Passat Variant gördüm![]()
Enis abim, o kadar cok Passat Variant görüyorumki yani hepsini Foto cekmeye kalksam Forum sayfalari yetmezBen de tam bunu yazacaktım, Yasin neden alamanyadan Passat fotosu atmıyor buraya diye???.
Modifiyeli, R-Line, R36, arka cekici ile Römork cekerken, Kirmizi Rengi, Taxi olani vs. bol yani burada. Yeni B7 lerde cikti simdi piyasaya, ama yinede B6 lardan az görüyorum bunlari, gördügümün cogundada Bi-Xenon far yok
.
Söyle bir Sehir icine giderken bile kac tane Passat görüyorum.
Al Video da görürsün. 3 dakika icinde 4 Passat saydim
Enis abim, o kadar cok Passat Variant görüyorumki yani hepsini Foto cekmeye kalksam Forum sayfalari yetmezBen de tam bunu yazacaktım, Yasin neden alamanyadan Passat fotosu atmıyor buraya diye???.
Modifiyeli, R-Line, R36, arka cekici ile Römork cekerken, Kirmizi Rengi, Taxi olani vs. bol yani burada. Yeni B7 lerde cikti simdi piyasaya, ama yinede B6 lardan az görüyorum bunlari, gördügümün cogundada Bi-Xenon far yok
.
Söyle bir Sehir icine giderken bile kac tane Passat görüyorum.
Al Video da görürsün. 3 dakika icinde 4 Passat saydim
Ben Balıkesir'e giderken çok çekerim yine bir tatil yaparken yolda gördüklerimi çekerim
Geçen sayfalarda geçmişten ekledim biraz![]()
Ben Balıkesir'e giderken çok çekerim yine bir tatil yaparken yolda gördüklerimi çekerim
Geçen sayfalarda geçmişten ekledim biraz![]()
Abi bende hiç sevmiyorum ama yanlarla tamponlar boyalıya Turhan abi için koydum![]()
Abi bende hiç sevmiyorum ama yanlarla tamponlar boyalıya Turhan abi için koydum![]()
Konu logo tarafından (04 04 2012 Saat 15:48 ) değiştirilmiştir.