07PASSAT Nickli Üyeden Alıntı
Bu Volkswagen'ni bende hiç anlamadim valla passatin trendi bile bilmem kac bin tl olmus cruise control yok ,jettanin comfortunda da ayni durum bu nasil is bilemiyorum sonucta bunlar verilen paralari kolay kazanilio felan mi zannediolar, diger firmalar en fulune ne varsa koyuyolar yeni aldigim Volkswagen cc ye bi katlanir ayna bile koymuyor herseyi paraya cevirmek istiolar ,ama nasil işse cayir cayir hic beklemeden satiliyor millet arac bulamiyor...bu nasil bir iş anlamdim ya bize büyü yapildi bunlari bile bile Volkswagen dende vazgeçemiyoz......
...Volkswagen CC 1.4 DSG 160HP....
Kesinikle Haklısın Abi,Ama bu bizim suçumuz herkes kalkıp şikayet etse biz o kdr para ödüyoruz derse en azından bi katlanır ayna bi Kapı altı aydınlatma vs. Söylesek bu böyle olmaz. .Ama gel görki seninde dediğin gibi vazgeçemiyoruz adamlar tok satıcı 4 5 ay bekletiyor.Ya gidip bi 30 bin tlye i20 al onda bile park sensörü, katlanır ayna var. . .Verhasıl Bu Böyle Gelmiş Böyle gidicek. . .Ya düşün 4 ampül den kaçmış adam toplasan 100 tl eder. . ..s yazık walla. ..