bu tarz sesler zamanla plastik aksamdan gelen seslerdir. arabanın yaşı ilerledikçe sesleri duymaya başlarsınız. aslında yapacağınız pek birşey yok, dedikleri gibi gerçekten açtıkları zaman komple göğüsü söküyorlar ve eskisini arar hale gelirsiniz. Benim eski arabamda da başıma geldi servisten bir arkadaşın tavsiyesi müziğin sesini biraz açmamı söyledi. Böylece duyacağını tek şey müzik sesi olacak.
Benim de tavsiyem çok büyük sıkıntı olmadığı sürece söktürmeyen ve müziğin sesini biraz daha açın.
Saygılarımla
ARAS Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar,
Yaklaşık bir ay önce 60000 km de 2007 1.6 fsi dsg passat araç aldım klima yada kalerüfer açıkken ön göğüsün içinden ara ara düzensiz tıkırtılı sesler geliyor özellikle hareket halindeyken.Geçtiğimiz hafta sonu yetkili servise gittim çok rahatsız etmiyorsa ellemeyelim dediler göğüsün içinde birsürü motor varmış değişmesi gerekenler olabilirmiş ve değişse bile bir süre sonra yine ses yapmaya başlarmış ayrıca bu iş için göğüs komple sökülüyormuş. Bu nasıl iş anlamadım başına gelen bilgisi ve tavsiyesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.