b7 highline donanımlı araç sahiplerinden yardım

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

adro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    salih
    Yer
    balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

b7 highline donanımlı araç sahiplerinden yardım

exclusive donanımda bir b7 passat alma niyetindeyiz. o yüzden araştırma yağıyorum araçla ilgili.

arkadaşlar highline ve yeni çıkan exclusive donanımda biliyorsunuz %65 karartılmış arka ve arka yan camlar standart. ön yan camlarda ise böyle birşey yok.
    arka ve arka yan camları fabrikasyon karartılmış araç sahibi arkadaşlar acaba ön camlara hangi filmi kullandı? bildiğim kadarıyla fabrikasyon karartma yeşil tonda oluyor. bu yüzden ön camlarda kullanılacak malzeme önem arzediyor.

llumar da "AT 35 GN SR HPR (green)" isminde bi film var. sanki yukarıda bahsettiğim araca uygun gibi duruyor.

şuda link : LLumar Cam Filmleri » Teknik Özellikler » Oto Cam Filmleri

bu filmi kullanan var mı? fabrikasyon karartma ile tonu ve rengi tutuyor mu?

deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    78

exclusive donanımda bir b7 passat alma niyetindeyiz. o yüzden araştırma yağıyorum araçla ilgili.

arkadaşlar highline ve yeni çıkan exclusive donanımda biliyorsunuz %65 karartılmış arka ve arka yan camlar standart. ön yan camlarda ise böyle birşey yok.
    arka ve arka yan camları fabrikasyon karartılmış araç sahibi arkadaşlar acaba ön camlara hangi filmi kullandı? bildiğim kadarıyla fabrikasyon karartma yeşil tonda oluyor. bu yüzden ön camlarda kullanılacak malzeme önem arzediyor.

llumar da "AT 35 GN SR HPR (green)" isminde bi film var. sanki yukarıda bahsettiğim araca uygun gibi duruyor.

şuda link : LLumar Cam Filmleri » Teknik Özellikler » Oto Cam Filmleri

bu filmi kullanan var mı? fabrikasyon karartma ile tonu ve rengi tutuyor mu?

deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

srcn09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sercan Ağaoğlu
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 0257

Cevap: b7 highline donanımlı araç sahiplerinden ya

Forumda Mert abi yaptırmıştı arkalara 1 numara önlere 3 numara film yaptırmıştı anca renk uyumunu sağlamıştı benim jetta 'da arkalar orjinal karartılmıl film yaptırmak istiyorum ama sırf bu yüzden çekiniyrum
    srcn09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    19.615

Forumda Mert abi yaptırmıştı arkalara 1 numara önlere 3 numara film yaptırmıştı anca renk uyumunu sağlamıştı benim jetta 'da arkalar orjinal karartılmıl film yaptırmak istiyorum ama sırf bu yüzden çekiniyrum

Adı
    salih
    Yer
    balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

yardım isteğim günceldir
    78

yardım isteğim günceldir

adf_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ferhat
    Yer
    Antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    07FKE23

Bu konuyu bende düşünüyorum. En büyük pişmanlığım siparişte bu karartılmış camları iptal ettirmediğimedir. En sevmediğim şey ön ve arka camların farklı tonda olmasıdır. Hatta araştırdım önleride söktürüp karartmak için ton tutmaz dediler öyle bekliyorum.
    adf_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    817

Bu konuyu bende düşünüyorum. En büyük pişmanlığım siparişte bu karartılmış camları iptal ettirmediğimedir. En sevmediğim şey ön ve arka camların farklı tonda olmasıdır. Hatta araştırdım önleride söktürüp karartmak için ton tutmaz dediler öyle bekliyorum.

Passait - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    H.Sait
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Walla şöyle söyliyim.Benim araçta ben işçilikten ve başıma gelenlerden dolayı ziebarttan çok çektim.Ama yaptıkları cam filmi için Komple karatılmışlarında üstüne film çekerek yaptılar ve hiç ama hiç ton farkı yok.
    Passait - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2.170

Walla şöyle söyliyim.Benim araçta ben işçilikten ve başıma gelenlerden dolayı ziebarttan çok çektim.Ama yaptıkları cam filmi için Komple karatılmışlarında üstüne film çekerek yaptılar ve hiç ama hiç ton farkı yok.