Ben katildim, mail attim Motor-Talk a 6-Vites DSG DQ250 icin.
Ben daha önce Volkswagen ile yazismistim, Mail trafiki olustu Türkiye de Volkswagen Servise git göster dedi. Türkiye de Servise gittim gecen sene Aydin / LENA da 2 tane genc delikanli (benden gencler idi) ukala bir sekilde Test sürüsünde Tozlu yolda Offroad yolu seklinde biryerde "Volkswagen Passat in heryerinden ses geliyor bu aracta bu normal abi" dediler. Sonunda da hikaye salladi normal mis yani. Bu bana Almanya da "Stand der Technik" olayini hatirlatti tabiki.
Benim sanzimanda sorunlar, begenmedigim hususlar;
- Frenleme asamasinda sarsinti yapiyor bazen (sporadik sanirim genelde Sanziman soguk iken yapiyor en cok bunu dikkat ettim). Ani fren yapiyor gibi öne yapistiriyor.
- Gecen sene Sanziman Motor a güc vermedi tam izine gidecegim vakit 200 metre sürünerek gitti arac durdugumda ibre inip cikip duruyordu ve Camlar acik olmadigi halde bile Sangir Sungur sesler geliyordu. Motor u acip kapatinca sorun gitti ! Ariza kayidi da yok malesef, ispat edemiyorum birsey.
- Sangirti sesleri icin Türkiye de gösterdim bir önceki olay yüzünden gecen sene, normal dediler Volkswagen Passat ses yapabiliyormus (unutmayin adam hakli Plastik dekorlar bile ses yapiyor)
- Durdugu yerde "P" ve "N" konumunda zzzzzzzzzz diye ses yapiyor. Video su var kanitlaya bilirim. Bunun aciklamasi yok malesef, hatta buda sporadik arada oluyor.
Bakalim nediyecekler, ama Volkswagen uzun süre iyi niyet Garantisi veriyorsa bunu duymak güzel birsey Almanya adina.
DSG, bitmek bilmeyen bir hikayedir Volkswagen nin, ve hala devam takiliyor yeni modellere dahil.............