aramiza hosgeldin cagri, keyifli forumlar kardesim..
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Herkese merhaba,
İsmim Çağrı, aranıza İstanbul'dan katılıyorum, üyelik tarihim uzun süre öncesini gösterse de yeni yeni mesajlarla katılıyorum aranıza20 yaşındayım, otomobil ve fotoğraflarla ilgileniyorum, makina mühendisliği okuyorum. 16 aralıktaki buluşmaya da katılacağım inşallah orada da tanışırız gelenlerle
![]()
Herkese merhaba,
İsmim Çağrı, aranıza İstanbul'dan katılıyorum, üyelik tarihim uzun süre öncesini gösterse de yeni yeni mesajlarla katılıyorum aranıza20 yaşındayım, otomobil ve fotoğraflarla ilgileniyorum, makina mühendisliği okuyorum. 16 aralıktaki buluşmaya da katılacağım inşallah orada da tanışırız gelenlerle
![]()
aramiza hosgeldin cagri, keyifli forumlar kardesim..
Hoşgeldin diyelim kardeşim aramızaHerkese merhaba,
![]()
Üyelik tarihin forum açılışı ile nerdeyse aynı maşallah bilseydim önceden dürtüklerdim seni potansiyel varmış zaten
![]()
Hoşgeldin diyelim kardeşim aramızaHerkese merhaba,
![]()
Üyelik tarihin forum açılışı ile nerdeyse aynı maşallah bilseydim önceden dürtüklerdim seni potansiyel varmış zaten
![]()
hoşbuldukk , teşekkürler içten karşılamanız için
hoşbuldukHoşgeldin diyelim kardeşim aramızaÜyelik tarihin forum açılışı ile nerdeyse aynı maşallah bilseydim önceden dürtüklerdim seni potansiyel varmış zaten
![]()
ortam güzel sonuçta herkeste potansiyel ortaya çıkar
![]()
hoşbuldukk , teşekkürler içten karşılamanız için
hoşbuldukHoşgeldin diyelim kardeşim aramızaÜyelik tarihin forum açılışı ile nerdeyse aynı maşallah bilseydim önceden dürtüklerdim seni potansiyel varmış zaten
![]()
ortam güzel sonuçta herkeste potansiyel ortaya çıkar
![]()
Hoş geldiniz.
çağrı hosgeldin, paylaşımsız forum olmaz ona göre![]()
Hoşgeldin kardeş
Aramıza hoş geldin. Bu zamana kadar sessiz kalmışsın bundan sonra bu açığı kapatman lazım![]()
Aramıza hoş geldin. Bu zamana kadar sessiz kalmışsın bundan sonra bu açığı kapatman lazım![]()
Cagri aramiza hosgeldin..Keyifli forumlar..
Teşekkürler herkeseaçığı kapatırım diye umuyorum ama bakalım zaman göstericek
![]()
Teşekkürler herkeseaçığı kapatırım diye umuyorum ama bakalım zaman göstericek
![]()