Her Nekadar ARabamın Wax Zamanının Gelip Geçtiğini Bilsemde YArın Sırf Örnek Teşkil Etmek Amaçlı Test Yapacam... Waxlı Fotoğraf Sercandan Waxsız wax Zamanı Gelmiş Fotoğrafta Benden Olur...![]()
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Peki wax zamanı geldi mi, nasıl anlarız? Yağmurda damlacıkların büyüklüğünden, şeklinden anlamak mümkün ama ayrıca...
%100 pamuklu bir havlu kumaşı temiz araba kaputuna şekildeki gibi koyun...
4 köşesinden avucunuzla böyle kavrayın...
Hafifçe bastırarak ileri geri ve dairesel hareketler yapın...
Gıcırtı sesi yoksa boyada yeterince wax vardır...
Ama gıcırtı geliyorsa, hani gıcır-gıcır temiz denir, o zaman yüzeyde wax kalmamıştır, verniği ve boyayı korumak için wax uygulaması önerilir...
Kaynak: Mike Philips - Autogeek
İyi marka bir wax, temiz yüzeyde, diri bocuklarla kendini belli eder...
![]()
Peki wax zamanı geldi mi, nasıl anlarız? Yağmurda damlacıkların büyüklüğünden, şeklinden anlamak mümkün ama ayrıca...
%100 pamuklu bir havlu kumaşı temiz araba kaputuna şekildeki gibi koyun...
4 köşesinden avucunuzla böyle kavrayın...
Hafifçe bastırarak ileri geri ve dairesel hareketler yapın...
Gıcırtı sesi yoksa boyada yeterince wax vardır...
Ama gıcırtı geliyorsa, hani gıcır-gıcır temiz denir, o zaman yüzeyde wax kalmamıştır, verniği ve boyayı korumak için wax uygulaması önerilir...
Kaynak: Mike Philips - Autogeek
İyi marka bir wax, temiz yüzeyde, diri bocuklarla kendini belli eder...
![]()
Her Nekadar ARabamın Wax Zamanının Gelip Geçtiğini Bilsemde YArın Sırf Örnek Teşkil Etmek Amaçlı Test Yapacam... Waxlı Fotoğraf Sercandan Waxsız wax Zamanı Gelmiş Fotoğrafta Benden Olur...![]()
Nasıl bir cümle o yaNeyse Çağlar'ım sen wax atta araç bak nasıl kendine geliyor kendi gözlerin ile gör
Önce Kil atmayı sakın unutma
![]()
Nasıl bir cümle o yaNeyse Çağlar'ım sen wax atta araç bak nasıl kendine geliyor kendi gözlerin ile gör
Önce Kil atmayı sakın unutma
![]()
:D Waxım DAha Gelmedi Gelmesini Dört Gözle Bekliyorum ::D Ahh Ahh Helebir Gelsin Havalar Isınsın Direk Kolları Sıvayıp Başlıyacam Bu işe...Kilde Aldımya
GElecek Hepsi :D
:D Waxım DAha Gelmedi Gelmesini Dört Gözle Bekliyorum ::D Ahh Ahh Helebir Gelsin Havalar Isınsın Direk Kolları Sıvayıp Başlıyacam Bu işe...Kilde Aldımya
GElecek Hepsi :D
Eldiven,bez,kil,ped yarın gelir Çağlar.
Atas siparişinde yarın öğleye doğruçıkıyormuş.
Eldiven,bez,kil,ped yarın gelir Çağlar.
Atas siparişinde yarın öğleye doğruçıkıyormuş.
Valla senide benide kendilerine benzettilerO içindeki heyecanın aynısı benim bedenimide ele geçirdi
![]()
Valla senide benide kendilerine benzettilerO içindeki heyecanın aynısı benim bedenimide ele geçirdi
![]()