Jattacılar aramızda çoğalıyor dileriz sizleri Passatla görürüzHoşgeldin.
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Selamlar herkeseİsmim Gökhan
Uzun zamandır takip ediyordum güzel kaliteli paylaşımlar uygulamalar sohbetlerMK5 Jetta sahibi olarak paylaşımlarda uygulamalarda ortak noktalarda kesişeceğimizi düşünerekten aranızda aktif olmaya çalışacağım
![]()
Selamlar herkeseİsmim Gökhan
Uzun zamandır takip ediyordum güzel kaliteli paylaşımlar uygulamalar sohbetlerMK5 Jetta sahibi olarak paylaşımlarda uygulamalarda ortak noktalarda kesişeceğimizi düşünerekten aranızda aktif olmaya çalışacağım
![]()
Jattacılar aramızda çoğalıyor dileriz sizleri Passatla görürüzHoşgeldin.
Aramiza hosgeldin..Keyifli forumlar..
aramiza hosgeldiniz keyifli forumlar bol paylasimlar diliyorum gokhan bey..
aramiza hosgeldiniz keyifli forumlar bol paylasimlar diliyorum gokhan bey..
Dileriz bir sınıf üste çıktığımda Passat'la yola devam ediyor olurumJattacılar aramızda çoğalıyor dileriz sizleri Passatla görürüzHoşgeldin.
![]()
Hoşbulduk teşekkürler
Elimden geldiğince paylaşımlara ortak\destek olmaya çalışacağım teşekkürleraramiza hosgeldiniz keyifli forumlar bol paylasimlar diliyorum gokhan bey..![]()
Dileriz bir sınıf üste çıktığımda Passat'la yola devam ediyor olurumJattacılar aramızda çoğalıyor dileriz sizleri Passatla görürüzHoşgeldin.
![]()
Hoşbulduk teşekkürler
Elimden geldiğince paylaşımlara ortak\destek olmaya çalışacağım teşekkürleraramiza hosgeldiniz keyifli forumlar bol paylasimlar diliyorum gokhan bey..![]()
hoşgeldiniz iyi forumlar
paylaşım bol oldugu forumlar dılerım...hos geldınız..