Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
MERHABA SAYIN FORUM ÜYELERİ .. BUGÜN SABAH BİSMİLLAH YENİ İŞİMİZE BAŞLADIK .AİLEMLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. ** BEYAZ AJANS ŞİRKETİMİN ADI ..GÖREVİM ÖN MUHASEBE VE PAZARLAMA SORUMLUSU.MURAT GALİP ...SAYGILARIMLA*![]()
MERHABA SAYIN FORUM ÜYELERİ .. BUGÜN SABAH BİSMİLLAH YENİ İŞİMİZE BAŞLADIK .AİLEMLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. ** BEYAZ AJANS ŞİRKETİMİN ADI ..GÖREVİM ÖN MUHASEBE VE PAZARLAMA SORUMLUSU.MURAT GALİP ...SAYGILARIMLA*![]()
Hayırlı olsun.
teşekkür ederim sağol kardeşim.iyi akşamlar![]()
sağol kardeşim allah razı olsun![]()
Hayırlı uğurlu olsun, Allah muvaffak etsin![]()
Hayırlı olsun, Kırşehir'de mi görev?
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın.
allah razı olsun her şeyin hayırlısı![]()
evet efendim aslen İZMİRLİYİZ eşim ziraat mühendisi burda gurbetteyiz anlıcanız![]()
evet efendim aslen İZMİRLİYİZ eşim ziraat mühendisi burda gurbetteyiz anlıcanız![]()
hayirli olsun![]()
sağol academian97 kardeş iyi dilekleriniz için teşekkür ederim![]()
hayırlı olsun ALLAH utandırmasın
sağol kardeşim allah razı olsun BJK KARDEŞ*** ÇARŞI HER ŞEYE KARŞI***![]()
Hayirli olsun, Allah utandirmasin, hayirli isler![]()
konunun yeri değil ama GS camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum![]()
TEŞEKKÜR ederim ekonomistt.kardeş allahrazı olsun![]()
Hayırlısı olsun...izmir liler her yerde![]()
boşver hocam aldırma KIRMIZI-SARI-*** dünyanın en güzel renkleri ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE GÖZTEPE****![]()
boşver hocam aldırma KIRMIZI-SARI-*** dünyanın en güzel renkleri ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE GÖZTEPE****![]()
NE yapalım zorunlu hizmet allah kimseyi memleketinden ayırmasın vatanın her yeri bizimde zor oluyor be MHMTPKZ ustam**![]()
NE yapalım zorunlu hizmet allah kimseyi memleketinden ayırmasın vatanın her yeri bizimde zor oluyor be MHMTPKZ ustam**![]()
Murat abi yeni isin hayirli olsun allah utandirmasin![]()
sağol KARDEŞİM ,HEMŞERİM AYDI,NIN EFESİ biladerim allah razı olsun.***![]()
HAYDE BİRE EFELER tabi kardeşim aynen öyle kardeşim![]()
Murat Bey yeni işiniz hayırlı uğurlu olsun bu arada.![]()