Opel33 (Berkay Akça) MERSİN İDMAN YURDU ! (Since 1925)
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Mega1961(Orhan Lütfü GÜLDÖŞÜREN) FENERBAHÇE
Opel33 (Berkay Akça) MERSİN İDMAN YURDU ! (Since 1925)
Konu opel33 tarafından (11 01 2012 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.
edit...
Hadin bakalim aramizda kac kisi ben VFL Wolfsburg taraftaryim diyebilecek ????
Inadina VFL Wolfsburg
Türkiye takimi olarakta Aslanciyiz, yasasin Galatasaray![]()
Hadin bakalim aramizda kac kisi ben VFL Wolfsburg taraftaryim diyebilecek ????
Inadina VFL Wolfsburg
Türkiye takimi olarakta Aslanciyiz, yasasin Galatasaray![]()
Tabiki uefa ve super kupa sampiyonu galatasaray...![]()
dunyada manchester united... Almanyada wolfsburg...
Tabiki uefa ve super kupa sampiyonu galatasaray...![]()
dunyada manchester united... Almanyada wolfsburg...
Galatasaray
Türkiye'de futbol olarak Galatasaray
Basket Anadolu EFES
NBA LA Lakers
Dünyada futbol Real Madridilgilendiğim alanlar bunlar
![]()
Türkiye'de futbol olarak Galatasaray
Basket Anadolu EFES
NBA LA Lakers
Dünyada futbol Real Madridilgilendiğim alanlar bunlar
![]()
BJK+Adanaspor+Milli takım![]()
EN BÜYÜK FENERBAHÇE başka büyük YOK İspanya'da Real Madrid-İngiltere'de Liverpol-Almanya'da tabiki Passatımın doğum yeri Volsburg
EN BÜYÜK FENERBAHÇE başka büyük YOK İspanya'da Real Madrid-İngiltere'de Liverpol-Almanya'da tabiki Passatımın doğum yeri Volsburg
Ben Almanya da oldugum icin ve Volkswagen yi temsil ettigim icin Volkswagen ci oldugum icin VFL Wolfsburg takimini da tutuyorum (maksat Almanlar la atismak olsunGalatasaray benim takım değişmez. Kayserisporuda memleketimin takımı olduğu için severim sadece.). Diger türlü inadina Galatasaray
![]()
Ben Almanya da oldugum icin ve Volkswagen yi temsil ettigim icin Volkswagen ci oldugum icin VFL Wolfsburg takimini da tutuyorum (maksat Almanlar la atismak olsunGalatasaray benim takım değişmez. Kayserisporuda memleketimin takımı olduğu için severim sadece.). Diger türlü inadina Galatasaray
![]()
sarilacivert fenerbahçe-1907
allaha şükür fenerbahçe sempatizanıyım...
amerikada philidelphia eagles ve green bay packers sevdiğim ve izlediğim takımlar..![]()
allaha şükür fenerbahçe sempatizanıyım...
amerikada philidelphia eagles ve green bay packers sevdiğim ve izlediğim takımlar..![]()
Bende Galatasaray![]()
Bir takım bir de parti kısaltmaları her zaman sıkıntı yaratabilir 01 AKP olanlara bakıyorum da yani..ne diyim trafik vermiş takan memnunsa mesele yok ama şu günümüzde biraz temkinli olmakta yarar var kasten gelir zarar verebilirler..
Bir takım bir de parti kısaltmaları her zaman sıkıntı yaratabilir 01 AKP olanlara bakıyorum da yani..ne diyim trafik vermiş takan memnunsa mesele yok ama şu günümüzde biraz temkinli olmakta yarar var kasten gelir zarar verebilirler..
Kesinlikle zarar veriyorlar. O yüzden araba üzerinden bu tür şeyleri yapmamak bizim için daha iyi. Arabalarımızı çok sevdiğimiz içinBir takım bir de parti kısaltmaları her zaman sıkıntı yaratabilir 01 AKP olanlara bakıyorum da yani..ne diyim trafik vermiş takan memnunsa mesele yok ama şu günümüzde biraz temkinli olmakta yarar var kasten gelir zarar verebilirler..33 plakalı akp var bizim burada görüyorum arada bmw 530. Adamlarda iyi para var demekki.
Kesinlikle zarar veriyorlar. O yüzden araba üzerinden bu tür şeyleri yapmamak bizim için daha iyi. Arabalarımızı çok sevdiğimiz içinBir takım bir de parti kısaltmaları her zaman sıkıntı yaratabilir 01 AKP olanlara bakıyorum da yani..ne diyim trafik vermiş takan memnunsa mesele yok ama şu günümüzde biraz temkinli olmakta yarar var kasten gelir zarar verebilirler..33 plakalı akp var bizim burada görüyorum arada bmw 530. Adamlarda iyi para var demekki.
F e n e r B a h ç e
burada parasız dağıttılar ticari transitte bile gördüm AKP yi
burada parasız dağıttılar ticari transitte bile gördüm AKP yi
tabiki GS