1.4 tsi tekleme b8

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Thnes01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Adana
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

1.4 tsi tekleme b8

1.4 Tsi 150binde aracim var sabah calistirmada tekleme yapiyor ancak motor isindiktan sonra tekleme olmuyor obd cihazinda p0300 tum silindirde tekleme gosteriyor arabanin gidisinde cekisinde sorun yok sorun ne olabilir 1.4 TSI 125 hp
    alakel bunu beğendi
    Thnes01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2

1.4 Tsi 150binde aracim var sabah calistirmada tekleme yapiyor ancak motor isindiktan sonra tekleme olmuyor obd cihazinda p0300 tum silindirde tekleme gosteriyor arabanin gidisinde cekisinde sorun yok sorun ne olabilir 1.4 TSI 125 hp

BBG
    BBG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    KAĞAN
    Yer
    KONYA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Cevap: 1.4 tsi tekleme b8

Merhaba,Buji ve bobinden kaynaklanıyor olabilir.
    BBG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BBG
    407

Merhaba,Buji ve bobinden kaynaklanıyor olabilir.

opelcaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Hakan
    Yer
    Afyon
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    07HY

Aynı araç aynı arızayı yaşadım. Aracım sürüş esnasında birden motor arıza lambası yandı ve teklemeye başladı gaz yemedi ve stop etti. Birkaç dakika bekleyip çalıştırdım hiç bir sorun yoktu.
    Serviste cihaza bağlanınca;
    1- P030000 YANMA KESİNTİSİ ALGILANDI
    2- P30100 YANMA KESİNTİSİ ALGILANDI
    3- P130A00 SİLİNDİR GİZLENMESİ
    kodlarını aldım. Bobinler, bujiler vs. her şey kontrol edildi arıza kodları silindi. Yaklaşık 1 hafta sonra aynı arıza tekrar etti.
    SONUÇ ; 7 yılını doldurmuş olan orjinal aküyü değiştirdikten sonra araç normale döndü. Yaklaşık 1,5 yıl oldu sorun yok. Saygılar.
    xargs, BBG and alakel like this.
    opelcaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    94

Aynı araç aynı arızayı yaşadım. Aracım sürüş esnasında birden motor arıza lambası yandı ve teklemeye başladı gaz yemedi ve stop etti. Birkaç dakika bekleyip çalıştırdım hiç bir sorun yoktu.
    Serviste cihaza bağlanınca;
    1- P030000 YANMA KESİNTİSİ ALGILANDI
    2- P30100 YANMA KESİNTİSİ ALGILANDI
    3- P130A00 SİLİNDİR GİZLENMESİ
    kodlarını aldım. Bobinler, bujiler vs. her şey kontrol edildi arıza kodları silindi. Yaklaşık 1 hafta sonra aynı arıza tekrar etti.
    SONUÇ ; 7 yılını doldurmuş olan orjinal aküyü değiştirdikten sonra araç normale döndü. Yaklaşık 1,5 yıl oldu sorun yok. Saygılar.

xargs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Evet ben de tam akü diyecektim, arkadaşımız yazmış. Öncelikle akünüzün durumunu kontrol ettirmenizde yarar var.
    BBG bunu beğendi
    xargs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    577

Evet ben de tam akü diyecektim, arkadaşımız yazmış. Öncelikle akünüzün durumunu kontrol ettirmenizde yarar var.

alakel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman alakel
    Yer
    adana
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

bu durumun aynısı bendede var bujı bobın kontrol edıldı obd ye bagladılar tum sılındırde yanma kesıntısı var dedı usta net bısey soylemedı.bende arastırıyorum
    alakel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    3

bu durumun aynısı bendede var bujı bobın kontrol edıldı obd ye bagladılar tum sılındırde yanma kesıntısı var dedı usta net bısey soylemedı.bende arastırıyorum

cantürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    cantürk
    Yer
    bursa
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    34ENM93

En ucuzundan önce buji değişimi, mümkünse yetkili serviste yaptırın, sonra bobin, kompresyon testi diye gider,
    cantürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    11

En ucuzundan önce buji değişimi, mümkünse yetkili serviste yaptırın, sonra bobin, kompresyon testi diye gider,

TARIK OĞUZ AYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    TARIK
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ZA297

Merhaba benzer bir sorun bende de var bende bir çözüm arıyorum fakat benim sorunum cold start da tekleme yapıp aracın stop etmesi daha sonra 2. Kez start verdiğimde aracın sorunsuz çalışması eğer daha önce buna benzer problem yaşamış kullanacılar varsa lütfen yardımcı olabilirlermi

- - - Sonradan Eklenen Mesaj - - -

Merhaba benzer bir sorun bende de var bende bir çözüm arıyorum fakat benim sorunum cold start da tekleme yapıp aracın stop etmesi daha sonra 2. Kez start verdiğimde aracın sorunsuz çalışması eğer daha önce buna benzer problem yaşamış kullanacılar varsa lütfen yardımcı olabilirlermi
    TARIK OĞUZ AYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1

- - - Sonradan Eklenen Mesaj - - -