Mega1961(Orhan) OMEGA
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
kolumuzdaki yada sahip olduğumuz saatleri yazalım
Mega1961(Orhan) OMEGA
Casio Edifice kullanıyorum bende![]()
Seiko, Cerrutti, Philip Maurice, Diesel, Tomy Hilfiger, Essence, Edox
M.GALİP [ AdımMURAT]Daniel klein ama tabiki orjinal değil çakma saygılar iyi akşamlar![]()
M.GALİP [ AdımMURAT]Daniel klein ama tabiki orjinal değil çakma saygılar iyi akşamlar![]()
Rodania..![]()
swatch ...
Hamilton Jazzmaster Chrono kullanıyorum.
casio 60 TL civarı![]()
valla en kötü saat benim napalım neyse o yapcak bir şey yok 20 tl civarı![]()
Vallahi cocuklugumdan beri takmamisimdir saati, cep telefonu sagolsun![]()
Ben oldum olası saatlere daha doğrusu pahalı saatlere hiç ama hiç ilgi duymamışımdır.Benim için saat sadece zamanı gösteren bir alet olmaktan öteye gitmemiştir ve bundan sonrada gideceğini sanmam.![]()
Ben oldum olası saatlere daha doğrusu pahalı saatlere hiç ama hiç ilgi duymamışımdır.Benim için saat sadece zamanı gösteren bir alet olmaktan öteye gitmemiştir ve bundan sonrada gideceğini sanmam.![]()
yani hocam haklısınız saygı duyuyorum hayatımızda çok daha değerli harcamalar yapacağımız şeyler illaki var.birde şu HZ.MEVLANA .nın sözü harika TEBRİZLİ ŞEMŞİ okumuştum AŞKIN GÖZYAŞLARI.
yani hocam haklısınız saygı duyuyorum hayatımızda çok daha değerli harcamalar yapacağımız şeyler illaki var.birde şu HZ.MEVLANA .nın sözü harika TEBRİZLİ ŞEMŞİ okumuştum AŞKIN GÖZYAŞLARI.
Citizen .8 yıldır beraberiz kendileriyle
tissot(pilli) ve orient(kurmalı)
ayrıca Nacar,atomik,serkisof,ve hislondan oluşan eski saatlerimde bir tür koleksiyondu bir zamanlar...
tissot(pilli) ve orient(kurmalı)
ayrıca Nacar,atomik,serkisof,ve hislondan oluşan eski saatlerimde bir tür koleksiyondu bir zamanlar...
saatmi dedi biri.biraz hastaığımdırda
kullandığım ve çok beğendiğim bazı markalar
Tag Heuer
Hublot
Ulysse Nardin
Chopard
Bvlgari
Porsche Design Limited Edition
Jacques Lemans
Gucci
Armani
Breitling
Oylesine taktıklarım
Swatch
Tissot
saatmi dedi biri.biraz hastaığımdırda
Tag Heuer
Hublot
Ulysse Nardin
Chopard
Bvlgari
Jacques Lemans
Gucci
Armani
Breitling
Oylesine taktıklarım
Swatch
Tissot
sedat abi maasallah koleksiyonun bayagi zenginmis hani su dedelerin taktigi yeleklerinin dugme deligine zincirle tutturup yelek cebine koduklari saattende vardir kesin sendesaatmi dedi biri.biraz hastaığımdırda
Tag Heuer
Hublot
Ulysse Nardin
Chopard
Bvlgari
Jacques Lemans
Gucci
Armani
Breitling
Oylesine taktıklarım
Swatch
Tissot![]()
sedat abi maasallah koleksiyonun bayagi zenginmis hani su dedelerin taktigi yeleklerinin dugme deligine zincirle tutturup yelek cebine koduklari saattende vardir kesin sendesaatmi dedi biri.biraz hastaığımdırda
Tag Heuer
Hublot
Ulysse Nardin
Chopard
Bvlgari
Jacques Lemans
Gucci
Armani
Breitling
Oylesine taktıklarım
Swatch
Tissot![]()
Saat bendede hastalik, hele Ulysse Nardin, Hublot ozellikle F1 modeli, Breitling markalari beni benden alirgecen Saatci bir arkadasim hublot'un 1. Kalite emitasyonunu getirmis eta makina var icinde ona bile 1090€ diyor
ama saat kimine gore hastaliktir gercekten simdi bana ulysse nardin El toro modelini verseler A5'i elimin tersiyle iterim bunlar cok ucurum saatler oldugu icin bize uzak oylesine bende nautica, seiko, tommy gibi markalar kullaniyorum
Sent from my iPhone
Saat bendede hastalik, hele Ulysse Nardin, Hublot ozellikle F1 modeli, Breitling markalari beni benden alirgecen Saatci bir arkadasim hublot'un 1. Kalite emitasyonunu getirmis eta makina var icinde ona bile 1090€ diyor
ama saat kimine gore hastaliktir gercekten simdi bana ulysse nardin El toro modelini verseler A5'i elimin tersiyle iterim bunlar cok ucurum saatler oldugu icin bize uzak oylesine bende nautica, seiko, tommy gibi markalar kullaniyorum
Sent from my iPhone
Tissot
fossil (yazlık evde unuttum, seneye göreceğim kendilerini
tommy hilfiger ve swatch şu anda günlük kullanımda..
Aklımda olan ise movado..
fossil (yazlık evde unuttum, seneye göreceğim kendilerini
tommy hilfiger ve swatch şu anda günlük kullanımda..
Aklımda olan ise movado..
Stempo ... Bakalım kimler hatırlayacak.. Yok böyle bir saat![]()
birisi saat mi dedi ??? iste tam benim konum.saat ben de bir hastalik.bir saati eger begendiysem o an alamasam bile bir gun mutlaka alirim.bunu cevremdeki insanlar da bilir.
en son diesel in DZ7126 modelini aldim. seiko,gc,nautica,cerutti,diesel ve fossil in farkli modellerinden olusan bir koleksiyona sahibim...
birisi saat mi dedi ??? iste tam benim konum.saat ben de bir hastalik.bir saati eger begendiysem o an alamasam bile bir gun mutlaka alirim.bunu cevremdeki insanlar da bilir.
en son diesel in DZ7126 modelini aldim. seiko,gc,nautica,cerutti,diesel ve fossil in farkli modellerinden olusan bir koleksiyona sahibim...
Puma marka bir saatim var ayrıca, swatch ve seiko
Tam dicekim sedat abinin konusu diye ama ztn yazmissaatmi dedi biri.biraz hastaığımdırda
Tag Heuer
Hublot
Ulysse Nardin
Chopard
Bvlgari
Jacques Lemans
Gucci
Armani
Breitling
Oylesine taktıklarım
Swatch
Tissot
2 adet saatim var DKNY ve Swatch![]()
Tam dicekim sedat abinin konusu diye ama ztn yazmissaatmi dedi biri.biraz hastaığımdırda
Tag Heuer
Hublot
Ulysse Nardin
Chopard
Bvlgari
Jacques Lemans
Gucci
Armani
Breitling
Oylesine taktıklarım