Abdulkerim Nickli Üyeden Alıntı
Hocam led olarak photonun milistone serisini öneririm.
Arıza ışığı olarak led taktığınız her ampül arıza ışığını yaktırır doğru çünkü halojen daha yüksek voltaj ile çalışır düşük voltaj ile çalışan led takarsanız araç kontrol ederken derhal düşük voltaj ile devreyi tamamladığını görüp örneğin 12v ile çalışan halojen ampül 11.6 ile çalışan led derhal arıza ışığını yaktırır. Yaktırmaması için canbus kullanmak zorundasınız.
Ben kullanmıyorum göstergedeki ışığa alıştım.
Milistone serisi ledlerin ayarını iyi bir ustaya yaptırırsanız ve belirtildiği gibi dik takılırsa mükemmel bir aydınlatmanın yanında kimsenin gözünü almıyor ben uzun+kısa+siste kullanıyorum memnunum.
Uzunlarda kapak var, kısaların kapağını söktüm o şekilde kullanıyorum çünkü ledler aşırı ısınıyor büyük problem yapmaz ama ömrü kısa olur.
İlgi alakanız için çok teşekkür ederim.Yukarıdaki linkteki satıcı ile görüştüğümde kesinlikle canbusları kullamadan direk mercekli far kasası + photon milistone led oda aynı seriyi söyledi takınca arıza ışığı yakmayacak dedi.Birde hafta sonu bir comfortline b8 kasanın mercekli fara geçiş videosunda (fenomen biri) far kasasını arabaya takarlerken farın özel soğutma ve voltaj dengeleyici sisteminin olduğunu aktardılar.Sanırım bu ürün üzerinde de bu sistemler olabilir diye düşünüyorum.Satıcıya tekrar soracağım böyle bir sistem varsa canbuslara hiç gerek kalmayacak işte burda asıl merak ettim yer burası daha önce yaptıran arkadaşımız varsa yazarsa sevinirim diye yazmak istedim.
Detaylı cevabınız ve desteğiniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.