Aydın ilinde servis tavsiyesi *acil*

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

ozgurozbek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Özgür Özbek
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011
    06MNL09

Aydın ilinde servis tavsiyesi *acil*

Herkese merhaba ve iyi bayramlar diliyorum
    Dün Ankara dan Aydın a gelirken Sandıklı civarında ekrandaki vitesin yazdığı yer yanıp sönmeye başladı ve araba gaz yemedi. Kenarda durıp 5 dk sonra arabayı tekrar çalıştırıp yola bir süre daha devam edebildim. Aynı şey ikinci kere olunca bu sefer yarım saat kadar mola verdim. Tekrar yola çıkınca Aydın a kadar ulaşabildim. İkinci kez olunca araba motor arıza lambasını da yaktı.
    Sorunun mekatronik tarafında olduğunu düşünüyorum ama Aydın da güvenilir bir yer bulamk istiyorum. Eğer forumda bu konuda destek verebilecek birisi varsa ve paylaşım yaparsa çok sevinirim. Hafta sonunda Ankara ya dönmem gerekiyor o yüzden çok sınırlı bir zamanım var.
    Okuyan ve paylaşım yapan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ozgurozbek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    120

Herkese merhaba ve iyi bayramlar diliyorum
    Dün Ankara dan Aydın a gelirken Sandıklı civarında ekrandaki vitesin yazdığı yer yanıp sönmeye başladı ve araba gaz yemedi. Kenarda durıp 5 dk sonra arabayı tekrar çalıştırıp yola bir süre daha devam edebildim. Aynı şey ikinci kere olunca bu sefer yarım saat kadar mola verdim. Tekrar yola çıkınca Aydın a kadar ulaşabildim. İkinci kez olunca araba motor arıza lambasını da yaktı.
    Sorunun mekatronik tarafında olduğunu düşünüyorum ama Aydın da güvenilir bir yer bulamk istiyorum. Eğer forumda bu konuda destek verebilecek birisi varsa ve paylaşım yaparsa çok sevinirim. Hafta sonunda Ankara ya dönmem gerekiyor o yüzden çok sınırlı bir zamanım var.
    Okuyan ve paylaşım yapan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AlphanU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2015

Cevap: Aydın ilinde servis tavsiyesi *acil*

Arabayla iyi şanslar! İyi bir usta bulmayı başarırsanız, lütfen buraya nasıl gittiğini yazın.
    AlphanU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    16

Arabayla iyi şanslar! İyi bir usta bulmayı başarırsanız, lütfen buraya nasıl gittiğini yazın.