Elegance aracıma 19 verona takmak
Konuyu Değerlendir:
Güncel Değerlendirme :
-
Elegance aracıma 19 verona takmak
Merhabalar passat elegance aracıma 19 verona orj jant lastik takmak istiyorum şuan üzerindekiler 18 eğer 19 veronaya geçersem yanak ebatını düşürmem yeterli mi aracın yükselmesini istemiyorum çünkü
-
Merhabalar passat elegance aracıma 19 verona orj jant lastik takmak istiyorum şuan üzerindekiler 18 eğer 19 veronaya geçersem yanak ebatını düşürmem yeterli mi aracın yükselmesini istemiyorum çünkü
-
Cevap: Elegance aracıma 19 verona takmak
Emrahkilic Nickli Üyeden Alıntı
Evet yanak ölçüsünü 40 yapmanız yeterli.
Orijinal Verona jantlar da kullanılan orijinal lastik ebadı 235 / 40 R19 ' dur.
-
Emrahkilic Nickli Üyeden Alıntı
Evet yanak ölçüsünü 40 yapmanız yeterli.
Orijinal Verona jantlar da kullanılan orijinal lastik ebadı 235 / 40 R19 ' dur.
-
Dartford jantları ve lastikleri satmak isterseniz bende dartford jant arıyordum iletişime geçelim.
-
Dartford jantları ve lastikleri satmak isterseniz bende dartford jant arıyordum iletişime geçelim.
-
Merhaba bende dartford jant lastik arıyorum satarsanız iletişime geçebiliriz.iyi günler
-
Merhaba bende dartford jant lastik arıyorum satarsanız iletişime geçebiliriz.iyi günler