B8 Direksiyondan gelen ses!

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Metcora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa34
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2015
    34kk0000

B8 Direksiyondan gelen ses!

Arkdaşlar park ediyorken olduğum yerde direksiyonu sağa doğru çevirirken bir noktasında tık diye bir yere takılıyormuş gibi ses geliyor bunu yaşayan veya neden kaynaklandığı hakkında fikri olan var mı?servise gitmeye cesaretim yok maddi durumlardan ötürü size sorayım dedim
    Metcora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    82

Arkdaşlar park ediyorken olduğum yerde direksiyonu sağa doğru çevirirken bir noktasında tık diye bir yere takılıyormuş gibi ses geliyor bunu yaşayan veya neden kaynaklandığı hakkında fikri olan var mı?servise gitmeye cesaretim yok maddi durumlardan ötürü size sorayım dedim

Asilkan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Asil
    Yer
    Zonguldak
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2005
    26AAH102

Cevap: B8 Direksiyondan gelen ses!

Metcora Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam bi opel imde böyle bi sorun vardı. Direksiyonu sağa sola döndürürken takılma sesi geliyordu. Amörtisör kule bilyaları değişti ses düzeldi. Fakat Sizinki de aynı sorun mu bilemiyorum.
    Asilkan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    92

Metcora Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam bi opel imde böyle bi sorun vardı. Direksiyonu sağa sola döndürürken takılma sesi geliyordu. Amörtisör kule bilyaları değişti ses düzeldi. Fakat Sizinki de aynı sorun mu bilemiyorum.

hustlin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    rize
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016

Cevap: B8 Direksiyondan gelen ses!

Benim başıma geldi.direksiyon mili komple değişti.cok inceden cit tik tik bir ses yapıyordu.
    hustlin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    379

Benim başıma geldi.direksiyon mili komple değişti.cok inceden cit tik tik bir ses yapıyordu.