Rline güzel olmuş
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Bugün boşluk bulmuşken bu işleri hallettim.
Önce sis kapaklarını söktüm ve daha sonra aracı yıkattım.Hem o kısımlar temizlenmiş oldu.
Rline Logolarıda orjinal yerlerine yapıştırdım;
Sis çerçevelerinin üstündeki bantları kazıyıp sis kapaklarınıda temizledkten sonra güzelce silikonladım.
İç Dış Temizlik ve hızlı ciladan sonra görüntüler;
Bu da Sercanların aracına yaptıklarımız :
![]()
Konu Can tarafından (07 09 2011 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.
Bugün boşluk bulmuşken bu işleri hallettim.
Önce sis kapaklarını söktüm ve daha sonra aracı yıkattım.Hem o kısımlar temizlenmiş oldu.
Rline Logolarıda orjinal yerlerine yapıştırdım;
Sis çerçevelerinin üstündeki bantları kazıyıp sis kapaklarınıda temizledkten sonra güzelce silikonladım.
İç Dış Temizlik ve hızlı ciladan sonra görüntüler;
Bu da Sercanların aracına yaptıklarımız :
![]()
Rline güzel olmuş
Rline logoları ve krom sis çerçevesi çok güzel olmuş ama o rline logosuna bi de 17'' 18'' lastik lazım...![]()
Rline logoları ve krom sis çerçevesi çok güzel olmuş ama o rline logosuna bi de 17'' 18'' lastik lazım...![]()
Kısmetse yaza 17'' Le mans gliyor![]()
bu r line logo nerede satılıyor? ve nekadardır arkdaşlar?
can kardeş çeyizime yorum yapmamışsın![]()
bu r line logo nerede satılıyor? ve nekadardır arkdaşlar?
can kardeş çeyizime yorum yapmamışsın![]()
Hayırlı olsunAma kesinlikle buluşmada da dediğim gibi sadece R-line logo biraz sırıtıyor..Biraz dış görünüşle oynamanız lazım..Sırf jantta kurtarmaz sölemedi demeyin
![]()
Hayırlı olsunAma kesinlikle buluşmada da dediğim gibi sadece R-line logo biraz sırıtıyor..Biraz dış görünüşle oynamanız lazım..Sırf jantta kurtarmaz sölemedi demeyin
![]()
ben jant maşpiyer düşünüyom onlar kolayda r line logo yutdışından gelşyorsa anlamam siparişten falan
ben jant maşpiyer düşünüyom onlar kolayda r line logo yutdışından gelşyorsa anlamam siparişten falan
Bencede jant kurtarır ben aracı böyle seviyorum 17" ile süper olucak![]()
Sis krom çerçevesi ve r line logoları ne kadardır nereden temin edebilirz?
Yurt dışından geldi fiyat konusunda birşey söylemek zor tüm ürünlerlee beraber geldiği için tekli fiyatları bilmiyorum toptan almıştım![]()
Yurt dışından geldi fiyat konusunda birşey söylemek zor tüm ürünlerlee beraber geldiği için tekli fiyatları bilmiyorum toptan almıştım![]()