Koltuk arası kablo nasıl gizlenir???

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

cuhaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Hakan ÇUHACI
    Yer
    ünye
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2010
    52 ES 745

Koltuk arası kablo nasıl gizlenir???

Arkadaşlar merhaba. Aslında forumda b6, b7 ayak altı aydınlatma montajı diye konu açılmış ama son tarihlere doğru cevap alınamamış, o yüzden yeni konu açıyorum.. Ali express'den aldığım ayak altı ledleri (( http://www.aliexpress.com/item/OEM-LED-Footwell-Light-For-Volkswagen-Golf-6-Jetta-MK5-MK6-Tiguan-Touran-Passat-B6-B7L/856130838.html )) aracıma yukarıda bahsettiğim konuya göre bağladım. kodlaması yapıldıktan sonra yanacak umarım . fakat ben arka koltukların arasından kabloyu geciremedim, gizleyemedim. bu kabloların gözükmemesi için ne yapmalıyım? kablolar fotoğraftaki gibi dışarıda duruyor. yardım..
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi Koltuk arası kablo nasıl gizlenir???-fotocyraf-1jpg   Koltuk arası kablo nasıl gizlenir???-fotocyraf-4jpg  
    7

Arkadaşlar merhaba. Aslında forumda b6, b7 ayak altı aydınlatma montajı diye konu açılmış ama son tarihlere doğru cevap alınamamış, o yüzden yeni konu açıyorum.. Ali express'den aldığım ayak altı ledleri (( http://www.aliexpress.com/item/OEM-LED-Footwell-Light-For-Volkswagen-Golf-6-Jetta-MK5-MK6-Tiguan-Touran-Passat-B6-B7L/856130838.html )) aracıma yukarıda bahsettiğim konuya göre bağladım. kodlaması yapıldıktan sonra yanacak umarım . fakat ben arka koltukların arasından kabloyu geciremedim, gizleyemedim. bu kabloların gözükmemesi için ne yapmalıyım? kablolar fotoğraftaki gibi dışarıda duruyor. yardım..
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi fotoÄŸraf 1.jpg   fotoÄŸraf 4.jpg  

Adı
    Hakan ÇUHACI
    Yer
    ünye
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2010
    52 ES 745

Cevap: Koltuk arası kablo nasıl gizlenir???

hallettim.. hiçbir arkadaş da yardımcı olmadı, sağolsunlar..
    konu silinebilir..
    7

konu silinebilir..

SARICA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emir
    Yer
    ALAIYE
    Model
    Q5
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2015

Cevap: Koltuk arası kablo nasıl gizlenir???

cuhaci Nickli Üyeden Alıntı
    konu silinebilir..

iyi günlerde kullanın, nasıl yaptığınızı ve sonuç resimlerini paylaşıp foruma katkıda bulunabilirsiniz
    SARICA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    301

cuhaci Nickli Üyeden Alıntı
    konu silinebilir..

iyi günlerde kullanın, nasıl yaptığınızı ve sonuç resimlerini paylaşıp foruma katkıda bulunabilirsiniz