bak orayı temizlemek hiç aklıma gelmemişti saol sercan![]()
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Dün kü fotoğraflarda çok gözüme batmıştı ve 3 yıldır hiç sökülmemişti söküp detaylıca temizliyim dedim ve süper olduFena kir çıktı anlatamam
Köşelerinden Yıldız torvavida ile vidalarımızı çıkarıdıktan sonra hafif asıldığımızda elime geliyor
Parçalar tertemiz şekilde montajı bekliyorFotoğraf makinemi evde unuttuğumdan ipod ile çektim
Finish
Bu da Can'ların aracının yıkama köpüğünden etkilenen aynı kısımların temizliği;
Bu arada dikkatimi çekti Küllük de sarı ışık yanıyor onu da Led yapıcamSırada Küllük + Torpido kaldı en sonda parklara led taktım mı benden bu kadar
Küllük kendini aydınlatıyor
Torpido
Plaka ledlerimiz bu da bonus
![]()
Konu srcn09 tarafından (14 08 2011 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.
Dün kü fotoğraflarda çok gözüme batmıştı ve 3 yıldır hiç sökülmemişti söküp detaylıca temizliyim dedim ve süper olduFena kir çıktı anlatamam
Köşelerinden Yıldız torvavida ile vidalarımızı çıkarıdıktan sonra hafif asıldığımızda elime geliyor
Parçalar tertemiz şekilde montajı bekliyorFotoğraf makinemi evde unuttuğumdan ipod ile çektim
Finish
Bu da Can'ların aracının yıkama köpüğünden etkilenen aynı kısımların temizliği;
Bu arada dikkatimi çekti Küllük de sarı ışık yanıyor onu da Led yapıcamSırada Küllük + Torpido kaldı en sonda parklara led taktım mı benden bu kadar
Küllük kendini aydınlatıyor
Torpido
Plaka ledlerimiz bu da bonus
![]()
bak orayı temizlemek hiç aklıma gelmemişti saol sercan![]()
Abi bence sen bı yandala atla ya :D sadece passatlar temızlenır dıye bır oto yıkama acellerıne saglık
Abi bence sen bı yandala atla ya :D sadece passatlar temızlenır dıye bır oto yıkama acellerıne saglık
Hehe teşekkür ederim arkadaşlarİnce ama görüntüyü çok etkileyen bir unsur
orası temiz değilse araba çok kötü gözüküyor şimdi daha hoş oldu
![]()
Hehe teşekkür ederim arkadaşlarİnce ama görüntüyü çok etkileyen bir unsur
orası temiz değilse araba çok kötü gözüküyor şimdi daha hoş oldu
![]()
Küllükte ampul mü var ya ? bende yok sanırsam ?