Arkadaşlar 2 Aralık'ta siparişini vermiş Olduğum B8 passatımı dört gözle heyecanla bekliyorum. Bu arada beklemeye Dayanamayıp dün itibariyle higeline alma girişimim bugün bitmiş bulunmakta. Nedeni ise bayinin 90000 TL den 1 tl dahi Aşağıya inmemesi ve Şubat Ayında herkes gibi benim de indirim beklememe rağmen herhangi bir indirim yapılmayışıdır. Bugün itibariyle bu konuyu açarak bir nebze de olsa Heyecanlı bekleyişimizi hafifletmek ve bilgi alışverişinde bulunmaktır.. Öncelikle ben beklediğim araçla ilgii opsiyonlarımı yazıyorum:
2 Aralık kapora yatırma, 26 Aralık Sipariş Numaram oluştu ve Ocağın ilk haftasında siparişim üreticiye iletildi ve son olarak 2 haftadır Volkswagenim sayfasında Aracınız üretime planlandı yazıyor( St yi aradığımda böyle yazmasına karşın aracınız üretime girmiş dedi.) ve son olarak da teslim tarihi En geç Mart'ın son haftası
2015 Comfortline+ Hige far+ Cam Tavan+ Katlanır Ayna+ 230 Volt soket+ Bej döşeme
Opsiyonlu araç bekleyen arkadaşlar da sipariş tarihini ve opsiyonlarını yazarsa yeni sipariş verecek olan Arkadaşlara yardımcı oluruz diye düşünüyorum..