baracudax Nickli Üyeden Alıntı
tuv türk xenon 4300 k 4.6.2014 de ağır kusurlu olarak muayene onayı alamadım orjinal değilmiş otomatik far ayrı yokmuş ,yoksa manueli var arkaya 3 kişi oturdumu alıyoruz far ayarını 3. konuma bu özellği kullanmayacaksak adam niye koymuş bu ayar düğmesini, iki sene önce geçmiştim, ayrıca çok enterasan park ampullerim 4000 k osram led bunun içinde yönetmelik park ampulu rengine uyumsuzmuş hafif kusur yazmışlar , muayene tekrarından sonra onay aldıktan sonra soracağım yetkiliye orjinal turuncu parklı amerikan arabalarının ne özelliği var diye bakalım nasıl cevap verecek iyiki plaka lambalarına bir kusur bulamadı orjinal led takmıştım onlarıda gözden geçir sonra problem olmasın demek istiyorum. Benim devamlı söylediğim bir söz var kontrolünü yapamayacağın bir şeyin yasak olması ne kadar mantıksız bütün servis minübüsleri merceksiz farlarla ve sislerede 8000 k xenonlar ile gezerken taksiler kırmızı sis lambaları ile dolaşırken bazı araçların park lambaları disko gibi renkten renge geçen ledlerle seyrü-sefa yaparken hangi yasaklardan bahsediyorlar neyin kontrolünü yapıyorlar adam emanet lastikle muayeneden geçiyor sonra kabak lastikleri tekrar takıyor arızalı abs ışığını bilgisayarla söndürüp muayeneye giren var kontrol polis tarafından trafikte yapılmalı ceza kesilmeli yollarda bunlar varken bizler devede kulak kalırız.
Sen taksilere çakal çukala ne bakıon adam komple farı değiştiriyor senin xenonu aldığın paraya