Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
gokhan abi kaldirimda falan degil degilmi araba
saka bi yana anormal bi durum gercektne sanki 15'' mis gibi duruyor![]()
gokhan abi kaldirimda falan degil degilmi araba
Sporsüspansiyonlar araci baska güzel gösteriyor ve Virajlarda o bicim gidiyor![]()
Sporsüspansiyonlar araci baska güzel gösteriyor ve Virajlarda o bicim gidiyor![]()
Yarın Ali's GARAGE 'de detalı boya korumaya giriyorum .
Arkadaslar yay icini hallettim..Ayin 17-18i gibi elimde olacak//Yani bu ay icinde alcaltma isini cozuyorum![]()
Arkadaslar yay icini hallettim..Ayin 17-18i gibi elimde olacak//Yani bu ay icinde alcaltma isini cozuyorum![]()
Ali 'de aramızdan çıkan genç arkadaştır kendilerini detailing işine verdiler başarılar dilerim gayet güzel iş yapıyorlar çok severim işlerini ve yakından takip ederimBeni hatırlayabilir selamlarımı iletirsin Recep abim
![]()
Ali 'de aramızdan çıkan genç arkadaştır kendilerini detailing işine verdiler başarılar dilerim gayet güzel iş yapıyorlar çok severim işlerini ve yakından takip ederimBeni hatırlayabilir selamlarımı iletirsin Recep abim
![]()
Arkadaslar,nasip olursa Haziran ayinin ortasinda izine geliyorum.Besiktas Macka da Cem oto deri döseme var ve islerini iyi biliyorlar.Bende araca deri dösetmek istiyorum.1 Tavsiye edermisiniz.2 ne renk tavsiye edersiniz.Okey derseniz bir ay önceden randevu almaliyim,yani simdiden.Aracin rengi metalik mavi.Tesekkür ederim.
Arkadaslar,nasip olursa Haziran ayinin ortasinda izine geliyorum.Besiktas Macka da Cem oto deri döseme var ve islerini iyi biliyorlar.Bende araca deri dösetmek istiyorum.1 Tavsiye edermisiniz.2 ne renk tavsiye edersiniz.Okey derseniz bir ay önceden randevu almaliyim,yani simdiden.Aracin rengi metalik mavi.Tesekkür ederim.
Bence de gayet güzel görünüyor Recep abim
Sana şimdi ,
Deri koltuk , 4.300K xenon , Bagaj çıtası iptali , Çift egsoz![]()
Bence de gayet güzel görünüyor Recep abim
Sana şimdi ,
Deri koltuk , 4.300K xenon , Bagaj çıtası iptali , Çift egsoz![]()
Valla soyle bir inceledim resmigokhan abi kaldirimda falan degil degilmi araba
Resim yaklasik ayni uzakliktan cekilmis,
1-Olcu dikkatli baktinmi hemen hemen ayni
2-Ben telefonla cektim diger resim baya kaliteli cekilmis
3-Benim jant 5 kollu baya acik yer var diger jant 10 kollu baya kapali
herhalde bu sebepten goz yanilmasi diyorum..Ha lastik ile kasa arasindaki boslukta haklisiniz nedense baya fark var..
![]()
Valla soyle bir inceledim resmigokhan abi kaldirimda falan degil degilmi araba
Resim yaklasik ayni uzakliktan cekilmis,
1-Olcu dikkatli baktinmi hemen hemen ayni
2-Ben telefonla cektim diger resim baya kaliteli cekilmis
3-Benim jant 5 kollu baya acik yer var diger jant 10 kollu baya kapali
herhalde bu sebepten goz yanilmasi diyorum..Ha lastik ile kasa arasindaki boslukta haklisiniz nedense baya fark var..
![]()
b6 lansman rengi sanırım. koyu renk(gri, siyah) ona uygun bir kontrast renk olabilir
b6 lansman rengi sanırım. koyu renk(gri, siyah) ona uygun bir kontrast renk olabilir
Sagol Yasin..Hadi hayirli olsun.
Yaymi aldin Suspansiyonmu ? Kac mm alcaltacan (sakin abartma 15mm yeter bu araca)?
Yok sadece yay aldim..baya masraf yaptim bu aralar komple suspansiyon baya zorlar beni bu aralar..-30 mm olacak..Bende baya yer var dusur dusur bitmez![]()
Sagol Yasin..Hadi hayirli olsun.
Yaymi aldin Suspansiyonmu ? Kac mm alcaltacan (sakin abartma 15mm yeter bu araca)?
Yok sadece yay aldim..baya masraf yaptim bu aralar komple suspansiyon baya zorlar beni bu aralar..-30 mm olacak..Bende baya yer var dusur dusur bitmez![]()
Konu Y_o_L_c_U_38 tarafından (05 05 2012 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.
Hadi 1.5 olsun1,5 cm turhan abi
perdelerinde hayirli olsun abi ebaydanmi aldin??![]()
Perdeleri buradan aldım yerli yani.BOD perde diye geçiyor yani Batkan Oto Dizayn diye bir yer.
Batkan Oto Dizayn - Anasayfa
Hadi 1.5 olsun1,5 cm turhan abi
perdelerinde hayirli olsun abi ebaydanmi aldin??![]()
Perdeleri buradan aldım yerli yani.BOD perde diye geçiyor yani Batkan Oto Dizayn diye bir yer.
Hadi 1.5 olsun![]()
peki abi sadece sag ve sol mu yoksa arka camada varmi??
Hadi 1.5 olsun![]()
peki abi sadece sag ve sol mu yoksa arka camada varmi??
var dursun
Turhan abim Perde olmamis![]()