* Dizel motoru sesini sevmiyorum ancak geçen yıl benzinle 35.000km yapınca dizel almak farz oldu.
* Manüel araç İstanbul' da (eğer haftada 1 gün kullanılmayacaksa ve spor güçlü bir araç değilse) acaip derecede ızdırap oluyor.
* Cam tavan ve tam dolu bir variant hedefim var ancak şu anda 2.0Tdi 240hp 4M şimdiki aracımın doluluğunda bir araç alabilecek maddiyata sahip değilim.
* Doğuş' un tuzağı olarak gördüğünüz durum dizel otomatik farkı sizin koşullarınız için yüksek görünse de ben buna değdiğini düşünüyorum, kaldı ki herkes kendi seçimini yapmakta özgürdür ve kimse de dayatma ile otomobil satmamaktadır. Bir de şu açıdan bakın ki siz de bir nev' i tüccarsınız ve sattığınız en iyi üründen en çok kar elde etmeyi gözetirsiniz, tercüme işinde de o bölgede o işi sadece siz yapıyorsanız ve tek el iseniz fiyatı da siz belirlersiniz ya da bağlı olduğunuz birlik kurum oda vs belirler ve siz de indirim yapmadan çalışırsınız.
Ayrıca aldığınız bütün passat araçlarınızı kar ederek sattınız ki kar ederek satabileceğiniz bir aracı neden maliyet ya da zararına veresiniz ki insan aklına ve mantığına aykırı

(tabi aracınızı nasıl kullandığınız ve önem gösterdiğiniz de etkendir göz ardı etmem hainlik olur

kendimi de aynı kefeye koyuyorum).
Birde highline gösteriş değildir, kişinin kendini şımartmasıdır bana göre.
Ben eğer donanım-motor-şanzıman 3lüsünden vazgeçmem gereken varsa önce şanzıman-sonra motor ve en son da donanımdan vaz geçerim