Aracınız yeni PASSAT'înız hayırlı ve uğurlu olsun Sayın Mehmet Sönmez arkadaşım.
Bir hususu düzeltmeme izin veriniz. Ben asla 1.6 TDI alanlara karşı değilim, onları eleştirmiyorum da. Ben 2 şeye karşıyım: 1) Doğuş'un 1.6 TDI için istediği 17.000 TL fark, 2) Tamamen piyasa yönlendirmesi ile hareket edip ihtiyacı olmadığı halde 1.6 TDI alıp sonra bunu hemen pazarlayan ve forumda olmayan kişilerin varlığı.
Siz yılda 24.000 km yapıyorsanız zaten dizel almanız gereklidir. Yılda 24.000 km yapan birisine "az yakıyor, git 1.4 TSI al" dediğim duyulmamıştır. Kendim yaptığım yıllık kilometreye bakılırsa (5 ayda 4000 km) benim de 1.6 TDI almam gereksiz, ama "kolay satarım, kâr ederim" diye hareket etmek kanaatimce PASSAT'çı ruhuna pek uygun değil, bu durumda aracı "PASSAT" olduğu için değil "PARA" olduğu için almış olurdum, diğerleri de öyle yapmış olurdu.
Burası yatırım ve bankacıların uğradığı ve piyasa eğilimlerini konuştuğu bir forum değil. Burası bu aracın PASSAT olmasından ötürü bir araya gelen gönül verenlerin buluştuğu bir yer. "Dizel alırım, keyfime bakarım, satarken kâr ederim" diyenler keşke PASSAT almasaydınız, daire alsaydınız, daha çok kâr ederdiniz.
Bu arada yakıt tüketim verileriniz de göz dolduruyor, araç daha 1500 km görmeden 3.6 l/100 km'leri görmek çok etkileyici.
Yolunuz ve bahtınız açık olsun.
Adana'dan selamlar ve sevgiler.
Taner Göde
Herkese günaydın
Dün itibari ile b8 passatımı teslim aldım dizel comfort
Taner bey Duymasın
Eski cmax dan sonra elektronik donanımların fazlalığı beni bira ürküttü
Ama alışırım sanırım
Sürüşü mükemmel
Think blue Tarzı kullanım ile 25 km si açaip sıkışık dur kalk hatta kilit yol ardından otobanda 40 km 90+ ( kasmadan 90/100/110/120/130/140/150 km hızda 1 e dakika geçişleri) ardından 50 km 90 km/h ile CC modda kullanım
Araç 130 km ye geldi top ort tüketim 4,6 lt/100 km
Sabah açık trafikte 26 km CC ile 90 ile seyahat ort sı 3,6 lt
Yakıt mükemmel[emoji106]
Bu konu benim için çok önemli çünkü ort yılda 24,000 km Yaparım
Bi sorum var dün stop edince 5 dk süreyle fan çalışıtı bi sorun mu var?
Hararet 90 da sabit iken oldu
Sonra yeni paylaşımlar yazarım
Sent from my iPhone using Tapatalk