Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Bugün herkez aracini temizlemis ve cogu da Pedal takimlarini degistirmis sanki![]()
Bugün herkez aracini temizlemis ve cogu da Pedal takimlarini degistirmis sanki![]()
Kışlık lastikleri çıkarttık.
Erdem abim hayırlı olsun çok tatlı olmuş Passat kıskanmasın![]()
silecek lastiklerini değiştim. bagaja yaptığım ledin bağlantısı koli çarpması sonucu çıkmıştı onu yaptım tekrardan. biraz kodlama uğraşı
ayak dayamasını şu siteden alabilirmiyiz acaba?
ben zaten pedal değişmiştim ayak dayamam eksik.
silecek lastiklerini değiştim. bagaja yaptığım ledin bağlantısı koli çarpması sonucu çıkmıştı onu yaptım tekrardan. biraz kodlama uğraşı
ayak dayamasını şu siteden alabilirmiyiz acaba?
ben zaten pedal değişmiştim ayak dayamam eksik.
Yazlık lastiklere geçtik, üstteki kayak taşıma barlarını söktümrüzgar sesinden ve fazla yakıt harcamasından kurtuldum
![]()
Yazlık lastiklere geçtik, üstteki kayak taşıma barlarını söktümrüzgar sesinden ve fazla yakıt harcamasından kurtuldum
![]()
Bugün Passeratiye arka Bagaj Reflektör tutacagi takildi
Ayni zamanda Mercedes C63 AMG ile kapistim. Dagitiyorduk Merso yu, zor aldilar elimden
. Yani Radar kontrolü olmasa arkamdan yetisemeyecekti de Radar kontrolü vardi yavaslayinca garibim hemen kostu geldi arkadan
.
PASSAT bu boru degil
Bu yarisa hazirlik Pozisyonu idi. Sonrasinda Beygirler konustu artik
![]()
Ayni zamanda Mercedes C63 AMG ile kapistim. Dagitiyorduk Merso yu, zor aldilar elimden
. Yani Radar kontrolü olmasa arkamdan yetisemeyecekti de Radar kontrolü vardi yavaslayinca garibim hemen kostu geldi arkadan
.
PASSAT bu boru degil
![]()
yasin oda senin gibi ekonumi dusunuyormusta ondan![]()
Resimi benmi göremiyorumBugün Passeratiye arka Bagaj Reflektör tutacagi takildi
.
PASSAT bu boru degil
![]()
![]()
Resimi benmi göremiyorumBugün Passeratiye arka Bagaj Reflektör tutacagi takildi
.
PASSAT bu boru degil
![]()
![]()
.
PASSAT bu boru degil
![]()
yasin C63 motoru kardeşim.
![]()
.
PASSAT bu boru degil
![]()
yasin C63 motoru kardeşim.
![]()
Alıntı yapınca geldi tamam![]()
çok güzel kardeşim yakışmış koltuklar yakıyor bu arada![]()
c63 borumu Yasin![]()
ha ha haaaaAbi C63 AMG ses var ama is yok. Motor calisinca kükreyince korktum bir ara
. Ama PASSAT i taktim S Moduna Arka Plakami bile okuyabildimi bilmiyorum
. Demekki boruymus
![]()
senin amcada is yokmus yasin C63 beni solladiginda ben 220km/h ile gidiyordum..
Ama o siyahti demekki siyahlarindan korkacan![]()
ha ha haaaaAbi C63 AMG ses var ama is yok. Motor calisinca kükreyince korktum bir ara
. Ama PASSAT i taktim S Moduna Arka Plakami bile okuyabildimi bilmiyorum
. Demekki boruymus
![]()
senin amcada is yokmus yasin C63 beni solladiginda ben 220km/h ile gidiyordum..
Ama o siyahti demekki siyahlarindan korkacan![]()
açılın beyler hiçbirinizin kadranı 220'yi geçmez laga luga yapmayın![]()
limit koymaları gerekiyormuş yoksa araba kadran kırıyormuş ya zaten dieselin ne basacağı belli daha ne limitör koyuyorsun bu arabaya gerzek bunlar ya harbiden diyorum..
limit koymaları gerekiyormuş yoksa araba kadran kırıyormuş ya zaten dieselin ne basacağı belli daha ne limitör koyuyorsun bu arabaya gerzek bunlar ya harbiden diyorum..