kağan bu internetten plaka beğene olayı nasıl oluyor bilgilendirirmisin
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Allah şükür bu sabah arabamiza kavustuk darisi bekleyenlerin basina
kağan bu internetten plaka beğene olayı nasıl oluyor bilgilendirirmisin
Yok her sey istedigimiz gibi bir sikinti yok
Teşekkürler
Hayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanirsiniz insallah. Darisi bekleyenlerin basina
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Hayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanirsiniz insallah. Darisi bekleyenlerin basina
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Ocak 15 gibi siparis verdik bugun al dik 2.5 ay falan
bununla ilgili bir başlık var aslında linkini bulursam paylaşırım..bir arkadaş bütün aşamaları en ince ayrıntısına kadar paylaşmış..
Varianttan bahsediyorsundurOkudum gülsem mi ağlasam mı karar veremedim.
Konuda en çok sevdiğim cümle: "Anladık ki istediğimiz bir Variantı alamayacağız, elinizde ne var diye sormaya başladık." Cümleyi tam kelimesi kelimesine hatırlamıyorum ama anlamı buydu![]()
bununla ilgili bir başlık var aslında linkini bulursam paylaşırım..bir arkadaş bütün aşamaları en ince ayrıntısına kadar paylaşmış..
Varianttan bahsediyorsundurOkudum gülsem mi ağlasam mı karar veremedim.
Konuda en çok sevdiğim cümle: "Anladık ki istediğimiz bir Variantı alamayacağız, elinizde ne var diye sormaya başladık." Cümleyi tam kelimesi kelimesine hatırlamıyorum ama anlamı buydu![]()
Teşekkürler
Benim aracim bugun 10 itibariyle bayiye indi ve ben de dayanamadim gittim gordum.Pazartesi plaka islemleri hallolunca teslim alicam ins.
Benim aracim bugun 10 itibariyle bayiye indi ve ben de dayanamadim gittim gordum.Pazartesi plaka islemleri hallolunca teslim alicam ins.
Aracınız hayırlı olsun fotolar süper. Almak istediğim renk ve özelliklere çok yakın. Güle güle kullanın.
Aracınız hayırlı olsun fotolar süper. Almak istediğim renk ve özelliklere çok yakın. Güle güle kullanın.
teşekkürler
Hayırlı olsun kazasız belasız...
Önümüzdeki hafta içinde kısmet olursa ben de kavuşacağım passatıma....
Anammmmmbenim siparişimin aynısı. Hem 1.6 TDI hem beyaz hem highline hem DSG hem içi bej hem sunroof..
Of diyorum off
İyi günlerde kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Rabbim tekerinize taş değdirmesin.
Darısı ben ve diğer sabırlı passat kardeşlerime olsun inş.
Konu adf_ tarafından (31 03 2013 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: Dsg yi unutmuşum :)
Anammmmmbenim siparişimin aynısı. Hem 1.6 TDI hem beyaz hem highline hem DSG hem içi bej hem sunroof..
Of diyorum off
İyi günlerde kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Rabbim tekerinize taş değdirmesin.
Darısı ben ve diğer sabırlı passat kardeşlerime olsun inş.