Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
ilginç....Arkadaşlar dün bir haber izledim Adamın birine ceza gelmiş radardan ama araç farklı sadece plaka aynı biri wolkvagen cady diğeri polo adam aracını satılığa çıkarmış ne olduysa ondan sonra oldu diyor internete koydum sonra ceza geldi diyor plakasını başka birisi kullanmaya başlamış kamera kayıtlarıda var şimdi ben bu plaka işinden çekinir oldum aracı internete koyarken..
ilginç....Arkadaşlar dün bir haber izledim Adamın birine ceza gelmiş radardan ama araç farklı sadece plaka aynı biri wolkvagen cady diğeri polo adam aracını satılığa çıkarmış ne olduysa ondan sonra oldu diyor internete koydum sonra ceza geldi diyor plakasını başka birisi kullanmaya başlamış kamera kayıtlarıda var şimdi ben bu plaka işinden çekinir oldum aracı internete koyarken..
Bir yoklama yapıp çıkayım dedim![]()
Bugün ekip erken dağılmış![]()
01:55 millet nerelerdesiniz?
Bi yoklayalım bakalım kim var kim yok. Kimlerde pireler uçuşuyor![]()
01:55 millet nerelerdesiniz?
Bi yoklayalım bakalım kim var kim yok. Kimlerde pireler uçuşuyor![]()
ben buralardayim..
Yada me too..
+ 1![]()
Evet arkadaşlar, kimler var bakalım?
Bir sen bir ben varız bu akşam Dursun![]()
buyuk ihtimalle misafirlige falan gitmislerdir abi, yarin pazar,İstanbul'da hava 19 derece ama yağmur var. Ya millet eğlencede ya da herkes erkenden yattı![]()
veya yarin erkenden gezme planlari yapildiysa erken yatmista olabilirler,
bende butun gun calistim bayagi yorgunum, yatarim birazdan..
buyuk ihtimalle misafirlige falan gitmislerdir abi, yarin pazar,İstanbul'da hava 19 derece ama yağmur var. Ya millet eğlencede ya da herkes erkenden yattı![]()
bende butun gun calistim bayagi yorgunum, yatarim birazdan..
Bende bütün gün aileyi gezdirdim. Hepsi yoruldu, uyudu. Bende tek başına takılmanın zevkini çıkartıyorum forumlabuyuk ihtimalle misafirlige falan gitmislerdir abi, yarin pazar,
bende butun gun calistim bayagi yorgunum, yatarim birazdan..![]()
Bende bütün gün aileyi gezdirdim. Hepsi yoruldu, uyudu. Bende tek başına takılmanın zevkini çıkartıyorum forumlabuyuk ihtimalle misafirlige falan gitmislerdir abi, yarin pazar,
bende butun gun calistim bayagi yorgunum, yatarim birazdan..![]()
Forum uyuyor bu gece de.
Nerdesiniz bre forum üyeleri???![]()
Evet, burada olanlar ses versin bakalım...
Ali Şahin .... Burdaa![]()