O Passat Mert abinin arkadaşı ve bizim eski evin yanında oturuyor geçen gün önünden geçtim yine duruyordu her zaman ki yerindeOğlu daha çok kullanıyor aracı ancak bir türlü tanışma fırsatı yakalayamadım hala ümitliyim tanışıcam
![]()
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
O Passat Mert abinin arkadaşı ve bizim eski evin yanında oturuyor geçen gün önünden geçtim yine duruyordu her zaman ki yerindeOğlu daha çok kullanıyor aracı ancak bir türlü tanışma fırsatı yakalayamadım hala ümitliyim tanışıcam
![]()
![]()
Tamamdır abim Avrupa ekibine ekledim seni bekliyoruzKonuyu takip edersin
http://www.passatturkiye.com/passat-...tml#post124680
Tamamdır abim Avrupa ekibine ekledim seni bekliyoruzKonuyu takip edersin
http://www.passatturkiye.com/passat-...tml#post124680
Bunlar yüzünden biz de araba bulamıyoruz..
Bunlar yüzünden biz de araba bulamıyoruz..
zaten leaseplan doğuşun ne bekliyorsun ki abi. maslak otomotion da leaseplanın özel servis bölümü bile var. sadece filo araçlarına bakıyor
zaten leaseplan doğuşun ne bekliyorsun ki abi. maslak otomotion da leaseplanın özel servis bölümü bile var. sadece filo araçlarına bakıyor
Ben bugün 2.0 TSI 6-DSG 210 HP gördüm gerçekmiydi bilmiyorum 2.0 TSI türkiye 'de yok diye biliyordum![]()
Ben bugün 2.0 TSI 6-DSG 210 HP gördüm gerçekmiydi bilmiyorum 2.0 TSI türkiye 'de yok diye biliyordum![]()
Güzel tesadüf gerçekten![]()
Uzun süre aradan sonra Budapeştede rastladığım TR plakalı araç;
![]()
Caddede çekilen "Baba_Passat" ile oğul_Passat aynı karede...
![]()
Bu da Çin konsolosluğundan satılık 2.0 Comfortline, 87bin kmde otomatik, 5200€ istiyor adam, ohaaa!!!
Bu forum P a s s a t kelimesini otomatikman Passat diye çeviriyor sanırım, bence gereksiz...
Deneme:
Passat
Passat
Passat
Evet, otomatik düzeltme olayı var...
Uzun süre aradan sonra Budapeştede rastladığım TR plakalı araç;
![]()
Caddede çekilen "Baba_Passat" ile oğul_Passat aynı karede...
![]()
Bu da Çin konsolosluğundan satılık 2.0 Comfortline, 87bin kmde otomatik, 5200€ istiyor adam, ohaaa!!!
Bu forum P a s s a t kelimesini otomatikman Passat diye çeviriyor sanırım, bence gereksiz...
Deneme:
Passat
Passat
Passat
Evet, otomatik düzeltme olayı var...
Sercan arkaya ne yapistirdin ögle![]()
Sercan arkaya ne yapistirdin ögle![]()
V W ide aynı şekilde volkswagene çeviriyor.
Yazıyorum VW.