ya valla imreniyorum keske katilma imkanimim olsaydida bende katilsaydim![]()
bulusmadaki tek kasmir kahve passat olarak
harun dark_lord KATILAMIYORUM yazmis..
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
O Değilde Video Çekimi İçin Benim Arabayı Kullanacak ve Bana Passat Dışında Bütün Arabaları Çekebilmem İçin Bir Araba Lazım Hatta Sunrooflu Olursa Süper Olurda Aramızda Passat Dışında Yada Aynı Arabada İki Kişi Gelecek Olan Varsa Aslında İyi Olur Benim Arabayı Birisinin Kullanması Lazım Çünkü Ben En Ön Tarafta Passatları Çekeceğim Başka Bir Araçta...
Can +1 Yazıyor Kimle Gelecek Babasıyla Sanırım, Babası Yada Kendisi Benim Arabayı Alır İşte, Kız Arkadaşınımı Getirecek Bilmiyorum Ama Biliyorsa Kullansın Ama Yeter Ki Kullansın Benim Arabayı Birisi
Dediğim Gibi Sercan Bütün Bunlar İçin Bana Tripod ve Kamera Lazım ve Video Çekimlerini Ben YapacağımAnlamam Ona Göre...
KİMLER GELİYOR BU HARİKA BULUŞMAYA ?
( Lütfen Katılacak Olan Kişiler Bana Telefon Numaralarını Ad-Soyadlarıyla Birlikte Gönderebilirse Özel Mesaj Yoluyla Gönderiniz )
Katılanlar ( 21 )
HGYAYLA - 34 UZ 6804
mert
sedat27
srcn09 - 34 TM 4736 > 14.15'de Avrupa'dan Gelecekler İçin FSM Çıkışı Yan Cepte 20dk Bekleyecekler
Fizikçi
Can ( +1 )
512M
Arguss
sampionibo ( +1 )
gokcen59
sryrcngz
passat2011
bariskkm
Risk
ATT-SUKRU
ogüst
typhoon
dark lordBelli Olmayanlar ( 5 )
sonay10 - 34TM 4736 > 14.15'de Avrupa'dan Gelecekler İçin FSM Çıkışı Yan Cepte 20dk Bekleyecekler
gokbrk
tpower
MHMTPKZ
argun
Bana Ulaşmak İçin:
hgyayla@live.com veya 0 531 870 55 88
MENÜMÜZ
300GR KARIŞIK ET ( KASAP KÖFTE, ANTİRİKOT, TAVUK BONFİLE, KANAT )
12 ÇEŞİT SOĞUK MEZE SERPME ( SINIRSIZ )
MEVSİM veya GAVURDAĞ SALATASI
2 ÇEŞİT ARA SICAK ( IZGARA KAŞARLI MANTAR, HELLİM PEYNİRİ )
TATLI
MEYVA
2 ADET MEŞRUBAT
FİYAT:33TL
O Değilde Video Çekimi İçin Benim Arabayı Kullanacak ve Bana Passat Dışında Bütün Arabaları Çekebilmem İçin Bir Araba Lazım Hatta Sunrooflu Olursa Süper Olurda Aramızda Passat Dışında Yada Aynı Arabada İki Kişi Gelecek Olan Varsa Aslında İyi Olur Benim Arabayı Birisinin Kullanması Lazım Çünkü Ben En Ön Tarafta Passatları Çekeceğim Başka Bir Araçta...
Can +1 Yazıyor Kimle Gelecek Babasıyla Sanırım, Babası Yada Kendisi Benim Arabayı Alır İşte, Kız Arkadaşınımı Getirecek Bilmiyorum Ama Biliyorsa Kullansın Ama Yeter Ki Kullansın Benim Arabayı Birisi
Dediğim Gibi Sercan Bütün Bunlar İçin Bana Tripod ve Kamera Lazım ve Video Çekimlerini Ben YapacağımAnlamam Ona Göre...
( Lütfen Katılacak Olan Kişiler Bana Telefon Numaralarını Ad-Soyadlarıyla Birlikte Gönderebilirse Özel Mesaj Yoluyla Gönderiniz )
Katılanlar ( 21 )
HGYAYLA - 34 UZ 6804
mert
sedat27
srcn09 - 34 TM 4736 > 14.15'de Avrupa'dan Gelecekler İçin FSM Çıkışı Yan Cepte 20dk Bekleyecekler
Fizikçi
Can ( +1 )
512M
Arguss
sampionibo ( +1 )
gokcen59
sryrcngz
passat2011
bariskkm
Risk
ATT-SUKRU
ogüst
typhoon
dark lordBelli Olmayanlar ( 5 )
sonay10 - 34TM 4736 > 14.15'de Avrupa'dan Gelecekler İçin FSM Çıkışı Yan Cepte 20dk Bekleyecekler
gokbrk
tpower
MHMTPKZ
argun
Bana Ulaşmak İçin:
hgyayla@live.com veya 0 531 870 55 88
MENÜMÜZ
300GR KARIŞIK ET ( KASAP KÖFTE, ANTİRİKOT, TAVUK BONFİLE, KANAT )
12 ÇEŞİT SOĞUK MEZE SERPME ( SINIRSIZ )
MEVSİM veya GAVURDAĞ SALATASI
2 ÇEŞİT ARA SICAK ( IZGARA KAŞARLI MANTAR, HELLİM PEYNİRİ )
TATLI
MEYVA
2 ADET MEŞRUBAT
FİYAT:33TL
Harun abim ben ekipmanları getiricem Can kendi arabasıyla gelicek babası olmıycak Gökçen abi de bizim arabayı kullancak benim babam gelemiycek ben de boşta kaldığıma göre anladın sen![]()
![]()
Ya Tamam Al Sen Kullan Benimkisinide Bana Geride Kalan Tüm Passatları Çekecek Başka Bir Araç Lazım En Önde... Aramızdan Golf Kullanan Vardı Golf'le Gelecek Olan, Hatta Arkadaşımı Kandırabilirsem 1 Hafta Önce Aldığı Kırmızı Roccosuyla Gelecek![]()
Harun abim ben ekipmanları getiricem Can kendi arabasıyla gelicek babası olmıycak Gökçen abi de bizim arabayı kullancak benim babam gelemiycek ben de boşta kaldığıma göre anladın sen![]()
![]()
Ya Tamam Al Sen Kullan Benimkisinide Bana Geride Kalan Tüm Passatları Çekecek Başka Bir Araç Lazım En Önde... Aramızdan Golf Kullanan Vardı Golf'le Gelecek Olan, Hatta Arkadaşımı Kandırabilirsem 1 Hafta Önce Aldığı Kırmızı Roccosuyla Gelecek![]()
Valla Abicim Bugün O Kadar Yoğunum Ki Anlamamışım Ne Yazdığı Özür Dilerimya valla imreniyorum keske katilma imkanimim olsaydida bende katilsaydim![]()
Düzelttim Şimdi
Katılanlar ( 20 )
HGYAYLA - 34 UZ 6804
mert
sedat27
Fizikçi
Can ( +1 )
512M
Arguss
sampionibo ( +1 )
gokcen59
sryrcngz
passat2011
bariskkm
Risk
ATT-SUKRU
ogüst