promete Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar,
Aydın'dan yazıyorum. 2012 model 1,4 TSİ Comfortline (şeker beyazı) aracıma Aydın vw bayii Lena'da ziebart cam filmi taktırdım. Beraberinde koltuk koruma, kaput koruyu film,su itici, boya koruma da yapıldı. 1300 liraya mal oldu. Şimdi düşünüyorum da biraz acele verilmiş bir karar oldu. Alternatifleri değerlendirme şansım olmadı. Bir de araç bayiden çıkmadan bu işler bitsin, bir daha uğraşmayayım diye böyle oldu sanırım. Bonusa 8 taksit geçtiler. İsteyenler için ürünlerin ayrı ayrı fiyatlarını yazabilirim. Ön cama film yaptırmadım. Arka cama en koyu filmi uyguladılar.Yan camlara ise orta koyulukta olanı yaptılar. Karar vermek zor oldu, ama trafikte yaşayacağım problemleri düşünerek, orta koyulukta olanı tercih ettim. Araç beyaz olduğundan mıdır bilmiyorum ama renk ve koyuluk düzeyi tabiri caizse cuk diye oturdu. Şimdilik memnunum. Aracı cuma günü aldım. Bayiden çıkarken 3 gün boyunca yıkatmamamı ve camları açmamamı söylediler. Ancak kafamı kurcalayan bir şey var. Arka cam bazı yapışmayan baloncuklar var. Dikiz aynasından dahi farkediliyor. Anladığım kadarıyla herkese aynı şeyi söylüyorlar( üç gün içinde güneşle birlikte geçer bunlar). Fakat bugün 4. günü, geçmemiş görünüyor. Kauçuk paspas almak üzere gittiğimiz bir firma, " abi arka cam olmamış" dedi ama ben yine de bayiinin sözüne itimat etmek istiyorum. Bayram sonuna kadar geçmezse tekrar bayi yolu gözküyor. Bakalım... Selamlar, İyi bayramlar.
sorun sadece arka camdaysa arka cam resistansını yolculuklarnzda açın ısıyla yapışan bir madde olduğu için yapışacaktır eğer iş güzel yapıldıysa ..bu olağan bir durum olarak gözüküyorsada ısıyı aldıktan veya zaman geçtikten sonra devam ediyorsa değişmesi gerekiyordur ki maalesef çok zor bir iş arka cam filminin sökülmesi