EmreC Nickli Üyeden Alıntı
2014 model yili indirimiyle 316 icin aldigim teklif, 1.4 TSI Passat B8'e verdigim paradan sadece 5 bin TL daha fazla idi. Kasa makyajlanacak diye tercih etmedim. C serisi icin aldigim teklif ise yine kolaylikla karsilayabilecegim bir farkti, inceledim, arkasi dar geldi tasarimi hosuma gitmedi, tercih etmedim.
VW hepsinden iyidir gibi bir iddiam da yok, bu iki markayi tercih edebilirdim, ileride edebilirim, su an tasarim olarak bunu begendim, cok da memnunum.
Neden BMW ile kiyaslamak mumkun degilmis onu da anlamadim, getirin bir BMW 535, buyuk motorlu bir E serisi falan, kiyaslamayalim, hak verelim, ama benzer motorlu 3 serisi BMW ile kiyaslarim, tamam hakkini da veririm direksiyon hissi falan super, dunyadaki en iyisi falan diye de, abarttiginiz kadar mukemmel degil savundugunuz markalarin giris seviyesi modelleri... Bence siz fanboyluk yapiyorsunuz, kiyaslayacaksaniz ayni seviye modelleri, benzer motorlarla kiyaslayin...
Fanboy demek bağımlılık demek. Siz bende bunu aldıysanız bişey diyemem. Ben bugun bmw biner yarın volvoya öbür günde renoya binerim. Benim marka bağımlılığım yoktur. Fanboylar da vardır bu dediğiniz. Banane bmw den mersodan.
3.16/3.18 bmw nin araba sürmeye yeni başlayanların prestij için aldıkları ve hemen 3.20i ye geçiş yaptığı bir araçtır. 3.20i ye binen o 170 beygiri hisseden kolay kolay vazgeçmez. passatın ve 3 serisinin ncap sonuçuna bakın. 5 yıldız değil yüzdelik olarak passattan daha güvenlikli bir araçtır.herşey donanım değildir. Herşey genişlik darlık değildir. İnsanlarımız arabaya bakarak alırlarlar ama güvenliğini hiç düşünmezler.
5 serisi ve üstünü kıyaslayacağınız bir araç yok vw de. Audiye atlamak lazım.