Of Yasin abi![]()
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Of Yasin abi![]()
Yahu Dursun abi yüzünden Yasin abi Bana Ahmetcik demeye başladı :S
Erden abi ve Berker B6'NIN KIYMETINI BİLİN !![]()
Ben değilmişimdir kesinPassat bana sellektor yaptiicindeki kisiyi Sivil beye benzettim ama tam emin degilim
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Biz bugün Şahkan otomotivde mini buluşma ve tanışma yaptık Sercan ve Can kardeşlerimle.Her ikiside çok efendi saygılı kişiler,inanın sanki yıllardır görüşürmüşüz gibi geldi bana.
İnşallah diğer forum üyeleriylede tanışma imkanımız olur bir gün.
Ben değilmişimdir kesinPassat bana sellektor yaptiicindeki kisiyi Sivil beye benzettim ama tam emin degilim
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Biz bugün Şahkan otomotivde mini buluşma ve tanışma yaptık Sercan ve Can kardeşlerimle.Her ikiside çok efendi saygılı kişiler,inanın sanki yıllardır görüşürmüşüz gibi geldi bana.
İnşallah diğer forum üyeleriylede tanışma imkanımız olur bir gün.
Hayirli olsun abi, seneye insallah bir dahaki Istanbul a gelisimde görüsmüs tanismis oluruzBen değilmişimdir kesin
İnşallah diğer forum üyeleriylede tanışma imkanımız olur bir gün..
Ser-Can Detailing e zaten laf yok bu süper ikiliye![]()
Hayirli olsun abi, seneye insallah bir dahaki Istanbul a gelisimde görüsmüs tanismis oluruzBen değilmişimdir kesin
İnşallah diğer forum üyeleriylede tanışma imkanımız olur bir gün..
Ser-Can Detailing e zaten laf yok bu süper ikiliye![]()
Arkadaşlar biliyorsunuz passatı satmıştık.. Skoda'ya gittik eskiden kalan octavia sevgisi ile.. 1.6 TDI Ambiante octavia alındı 2. el bayinin elinde varmış.. Araç daha 4 aylık sıfır gibi.. 3 ay kullanılmış 1 aydır bayide yatıyormuş..Sadece km biraz fazla yapmış.. 19000 km de..
Sahibi 2.0 TDI(galiba) yeti almış...
Araç çok güzel pazartesi devri alınacak.. Çok temiz kullanılmış zaten araç 3 kere istanbul yapmış.. Kısaca hep uzun yolda kullanılmış..
Arabayı satan arkadaş diyor bu adam suçuk pastırma yemek için kayseriye giden bir adamdı diyor.. Siz düşünün artık.
![]()
Arkadaşlar biliyorsunuz passatı satmıştık.. Skoda'ya gittik eskiden kalan octavia sevgisi ile.. 1.6 TDI Ambiante octavia alındı 2. el bayinin elinde varmış.. Araç daha 4 aylık sıfır gibi.. 3 ay kullanılmış 1 aydır bayide yatıyormuş..Sadece km biraz fazla yapmış.. 19000 km de..
Sahibi 2.0 TDI(galiba) yeti almış...
Araç çok güzel pazartesi devri alınacak.. Çok temiz kullanılmış zaten araç 3 kere istanbul yapmış.. Kısaca hep uzun yolda kullanılmış..
Arabayı satan arkadaş diyor bu adam suçuk pastırma yemek için kayseriye giden bir adamdı diyor.. Siz düşünün artık.
![]()
yasin hayırlı olsun zirvede görüyoruz seni![]()
![]()
Resimleri gördüm ben de tam yazacaktım bu mesajı gördüm Yasin bu araba fazla hız yapmaz veya yapmamalı yerden yüksekliğe bak bi de konseptine aykırıVolkswagen Passat Alltrack;
2.0 TDI 140HP 6-Vites manuel max. Hizi 201km/h
2.0 TDI 170HP 4Motion 6-Vites DSG max. Hizi 210km/h
cok sacma olmus, böyle bir arac alip daga bayira cikacagima alirim normal bir Highline keyfini sürerim. Böyle bir Alltrack gibi ve 2.0 TDI 170HP 4Motion araci Otobanda gelmis gecmis her araci önünde itmesi gerekiyor ciddi sekilde
![]()
140 lık için 200 km yi görürse öp başına koy![]()
Resimleri gördüm ben de tam yazacaktım bu mesajı gördüm Yasin bu araba fazla hız yapmaz veya yapmamalı yerden yüksekliğe bak bi de konseptine aykırıVolkswagen Passat Alltrack;
2.0 TDI 140HP 6-Vites manuel max. Hizi 201km/h
2.0 TDI 170HP 4Motion 6-Vites DSG max. Hizi 210km/h
cok sacma olmus, böyle bir arac alip daga bayira cikacagima alirim normal bir Highline keyfini sürerim. Böyle bir Alltrack gibi ve 2.0 TDI 170HP 4Motion araci Otobanda gelmis gecmis her araci önünde itmesi gerekiyor ciddi sekilde
![]()
140 lık için 200 km yi görürse öp başına koy![]()
içelim güzelleşelim buyrun;
http://www.youtube.com/watch?v=tTcei...eature=related
içelim güzelleşelim buyrun;
http://www.youtube.com/watch?v=tTcei...eature=related
napacan karartılmış sinyal mi aldın?
Onlar artık karartılmış abi
Transparan folyo çektim bugün![]()