Simdi gelelim Yakit konusuna, bu arac yakit yakmiyor herhalde. Inaninki bu arac bu Yakiti kokluyor resmen. Masallah diyorum gercekten, kücük Traktörüm, yerde ucan keratam benim

.
20km lik Yolda 3,9l/100km yakmak yani bir ara LUPO lar vardi, iste bu arac o Lupo nun motorundan 3 kat büyük belki ve su basarisina bakin. Böyle degerleri görünce seviniyorum yaw, inaninki benim icin bir basari. Zevk aliyorum tasarruf modunda gitmeyi.
Bakin özellikle Video cektim, son dakika ya bakin. Sehir icinde 50km/h ile DSG 5. Viteste ve azami yakit 3.6l/100km ve 4.0l/100km arasinda kaliyor

. Ayrica 100km ile gidersen tabiki az yakarsin demeyin. Is yerinden ciktim 130km/h hiz ile gittim, bu Devlet yolu cikisinda ve Hiz Limiti var ondan Hizimiz düsük

. Ayrica Devlet yolundan iniste Gazi cekiyorum ve aracin kendi yuvarlanma gücünü kullaniyorum ve 0,2l daha düstü. Son dakikada Cruise Control acik 3.6 ila 4 Litre yakmasi muhtesem.
Ayrica VW ye yazi yazip tebrik edecegim, gercekten Testlerde nasil aracin Yakit degerlerini hesapliyorlarsa artik. Ciddi diyorum, Resimler ile VW ye tesekkür edecegim bu konuda

. 3,9l/100km de nedemek yaw, gercekten ben ise giderken hic birsey yakmiyorum bu durumda

. Bu arada Yeni Rekorumu kirdim, istedigim degerlerden daha asagisini gördüm bu bana yeter

.
Hile hurda var diyeceginizi bildigim icin Video da cektim

. Bu mutlu ani kayit etmeden olmazdi