Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Aynen bende kalabalık olucak mı olmıycak mı gelicem diyen herkes gelicek mi o günü sabırsızlıkla bekliyorum en büyük buluşmamız olucak afişimiz hazır herşeyimiz hazr cumartesi odakladık kendimiziValla 3. Ye gidecegin icin f1 pistinden dolayi heyecanli degilim ama en kalabalik bulusma olacagi icin heyecanliyim![]()
![]()
Aynen bende kalabalık olucak mı olmıycak mı gelicem diyen herkes gelicek mi o günü sabırsızlıkla bekliyorum en büyük buluşmamız olucak afişimiz hazır herşeyimiz hazr cumartesi odakladık kendimiziValla 3. Ye gidecegin icin f1 pistinden dolayi heyecanli degilim ama en kalabalik bulusma olacagi icin heyecanliyim![]()
![]()
2008 Passat TSİ baskı balata seti SACHS : 380.00 TL
Ön Askı rotları sağ-sol : 20x2
pahalı değilmiş![]()
2008 Passat TSİ baskı balata seti SACHS : 380.00 TL
Ön Askı rotları sağ-sol : 20x2
pahalı değilmiş![]()
Erdem Krallık yakışmıştı sanaAma bu daha güzel Hayırlı Olsun Kardeşim Yakışır.
Erdem Krallık yakışmıştı sanaAma bu daha güzel Hayırlı Olsun Kardeşim Yakışır.
Konu Y_o_L_c_U_38 tarafından (25 11 2011 Saat 19:39 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar şimdide sol ön kapı ve sol arka kapım dışarıdan açılmıyor. Deli olcam. Nasıl bi çözüm bulabiliriz?
Arkadaşlar şimdide sol ön kapı ve sol arka kapım dışarıdan açılmıyor. Deli olcam. Nasıl bi çözüm bulabiliriz?
Erden abi'nin aracı Bizimki gibiBizimde sorun çıkartarak değiştir diyor
![]()
Geçenlerde tokatladığımız araba beyler hatırladınız mı
PASSAT TÜRKİYE Forumuna Özel Kampanya
http://www.passatturkiye.com/erdem-b...html#post59911
PASSAT TÜRKİYE Forumuna Özel Kampanya
http://www.passatturkiye.com/erdem-b...html#post59911
Senden önce Gördüm Sercan Ağam![]()
Senden önce Gördüm Sercan Ağam![]()
Tatiledeyim, yasasin Tatil
Bugün den itibaren Tatildeyim, dinlenecem, gezecem, eglenecem istedigim zaman yatacam, istedigim zaman kalkacam, yasasin özgürlük. Is Stresinden 1 Hafta uzak durmak ne güzel bir duygu.
Bu Arada Hanau da Kar karisimli Yagmur var. Malesef Beyaz Kar geliyor.
Tatiledeyim, yasasin Tatil
Bugün den itibaren Tatildeyim, dinlenecem, gezecem, eglenecem istedigim zaman yatacam, istedigim zaman kalkacam, yasasin özgürlük. Is Stresinden 1 Hafta uzak durmak ne güzel bir duygu.
Bu Arada Hanau da Kar karisimli Yagmur var. Malesef Beyaz Kar geliyor.
bana trenline gibi geldi..![]()
Konu srcn09 tarafından (25 11 2011 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.