Ben de ağustos ayından beri geldimi, ne zaman gelecek ,siparişi verelim gibi sorularla ve defalarca giderek satış danışmanını oldukça yorduğumu düşünüyorum. İç ve dış renk tercihlerim zaten st de kayıtlı idi , siparişi veririz ama önceden sipariş harici gelen arac olursa onu veririz dedi ben özellik variant istiyordum cünkü sedanın arka görüs acısı ve arka kafa mesafesini hiç begenmedim zaten variant olmasaydı sedan passat asla almazdım. Manuel tsi ve dsg dizelde teklif etti ama istemedim. Ocak ayı gibi ekranda dsg tsi variant opsiyonları cıkmamasına ragmen variant 1.6tdi ekranında + 1.4 tsi act sedan passat ekranında cıkan opsiyonlar ile bir arac olusturduk 5 yada 6 opsiyon koyduk mail atıldı hatta variantta otomatik kapanan bagaj olup olmadıgı easy open ile gelip gelmeyecegi merkeze mail atıldı onlarda bilmediklerini söylediler vs vs vs. Sipariş numaram cıkalı 1 ayı gecti ama bende de hala iletildi yazıyor. ayrıca teklif bile cıkmıyordu 2-3 gün önce st ye mail gelmiş navigasyon yüzünden ( discover media) planlamaya gecemediği fabrikadanda net bilgi alınmadıgı üretimin 2-3 hafta aksayacagını bildirdi . Cumartesi günü navigasyonu iptal ettim bugün teklif cıktı. Benim arac variant oldugundan belki biraz sanslı olabilirim cünkü 15 gün öncesine kadar toplam 16 variant siparişi vardı hatta tek tsi benim ki idi, ama siparişdeki sedan passat sayısı binlerce olabilir

.Bakalım şuan beklemedeyim umarım gelir çünkü boyutları bakımından variantı ben cok begendim diz ve baş mesafeleri çok iyi. Bugün 1.6 tdi dsg yi tekrar denedim ve iyi ki sabırsızlık yapıp kasım, aralıkta dsg tdi almamısım dedim bana cok hantal geldi , forumda tdi cekişi tsi dan daha iyi diyen yazılar okudum ama bana hiç öyle gelmedi. Nisan yada en gec mayıs ayında tsi dsg lerimiz gelir ve beklediğimize değer umarım.