Siparisler neden cok gec geliyor, sorunun cevabi burada iste.
Volkswagen Manager leri o kadar salakki gercekten tüm planlamalari yanlis yapmislar, sonuc AUDI, SKODA, SEAT ve VW de büyük bekleme süreleri var. Volkswagen Passat icin böyle giderse 12 Ay bekleme normal olacak diyorlar Spekulasyon yapanlar

.
DSG, Almanya / Kassel da üretiliyor -> VW, SKODA, SEAT ve AUDI ye (Audi de S-Tronic) takliyor
Vites topuzu -> VW ve SEAT
Radyo Sistemleri -> VW, SKODA, SEAT
4 Motion Sistemi -> VW, SKODA, SEAT
2.0 TDI 140 ve 170HP Motor Almanya da üretiliyor (Kassel da sanirim oda) -> VW, SKODA, SEAT ve AUDI ye takiliyor
ve daha bir cok örnek
Yani bunun sorumlusu tek Volkswagen. VW yeni Tiguan i cikardi satislar o kadar patladiki, Tiguan alanlar 4Motion ve DSG Kombinasyonlu Motoru tercih ediyorlar. DSG Patlama yaratiyor VW bu kadar 4Motion satislari ve DSG satislari hesap etmemisler !
Hadi DSG ve Motoru gectim ama VW alan ve Seat alan kisiler de ayni parcalari takmak hic yakismiyor. Bentley almisim ama Bentley parcalari Mercedes e de takiliyor simdi Bentley sahibi olarak sikayetci olunmazmi ? Seat acik acik Passat büyüklügünde bir arac cikarsin (Exeo yu saymiyorum cünkü arac hic tutmadi yanlis bir model oldu) inaninki VW Passat in satislarina engel olmazsa ayni Skoda SuperB gibi.
Ama VW Skoda SuperB satislari yüzünden bir ara medya da yer aldi ve ondan sonra Skoda SuperB yi kisirlastirdi. Elegance Modeli (Highline modeli ile es degerde) Deri Alcantara Koltuklari seri olarak cikartip bunu 1.600 €uro gibi bir Fiyata Opsiyon olarak satiyorlar artik. Yani eskisi gibi Elegance de Deri / Alcantara yok, istiyorsan Opsiyon ! Asistan Sistemleri yok, ACC yok, DCC yok vs. yani Volkswagen bunlari Skoda ya verirse SuperB Passat tan cok satilacagini biliyor. Seat ta görüldügü kadar durum ayni. Volkswagen ama helal olsun isini biliyor ve satiyor. Gerisi önemli degil. Müsteri bekler enayi gibi, Kontratlarda ögle siki ki Siparis ettinmi imzayi attinmi kolay kolay geri dönüsü yok

. Yani 1 sene bekleyecen gerekirse. Kanunen böyle, Almanya da bazi kanunlar Tüketicinin aleyine zaten

.
Oh be icimdekiler attim, Ismail abim aksam aksam öfkelendim tekrar