2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    ozdemiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

ozdemiray Nickli Üyeden Alıntı
    Kaput ile farların birleştiği yerlerdeki fitil dengesizliğinden dolayı basıp servise gittiğimden bahsetmiştim. Geçen gün de camın ordan gelen tıkırtıdan bahsetmiştim. Bugün aydınlıkta iyice bir bakalım dedik. Ses kaputun altından gelebilir diye kontrol edelim diye kaputu açarken camın altındaki fitilin kastığını fark ettik. Fitil dediğim aslında yumuşak plastikten bir parça. Kaputun ucu bu parçanın kenarına baskı yapıyor ve bunu aşağı çekiyor, bu da plastiğin esnemesine yol açmış ve camla olan ilişkisini sona erdirmiş. Karşı taraftaki parça sıkı bir şekilde cama yapışıkken, bu taraf bağımsızlığını ilan etmiş, sallanıyor.
    Yarın servise götüreceğim ama illa ki aldığım yere mi götürmem lazım (pursaklar eskihisar), yoksa başka bir yetkili servise de götürsem ilgilenirler mi acaba (ör: şaşmaz doğuş)
    Eskihisara gittim. Tıkırtınin oradan geldiği teyit edildi. Fitil dedigim şey ızgara ile bağlantılı imiş, komple değişmesi gerekiyor, ama "mevcut ızgara cama tam oturmadığı için bu sorun olmuş, gelince takıp deneyeceğiz, yine oturmazsa camın da değişmesi gerekebilir". "Doğuşa yazacağız, olumlu görüş gelirse Almanyadan sipariş edilecek" dediler
       ozdemiray Nickli Üyeden Alıntı
    Kaput ile farların birleştiği yerlerdeki fitil dengesizliğinden dolayı basıp servise gittiğimden bahsetmiştim. Geçen gün de camın ordan gelen tıkırtıdan bahsetmiştim. Bugün aydınlıkta iyice bir bakalım dedik. Ses kaputun altından gelebilir diye kontrol edelim diye kaputu açarken camın altındaki fitilin kastığını fark ettik. Fitil dediğim aslında yumuşak plastikten bir parça. Kaputun ucu bu parçanın kenarına baskı yapıyor ve bunu aşağı çekiyor, bu da plastiğin esnemesine yol açmış ve camla olan ilişkisini sona erdirmiş. Karşı taraftaki parça sıkı bir şekilde cama yapışıkken, bu taraf bağımsızlığını ilan etmiş, sallanıyor.
    Yarın servise götüreceğim ama illa ki aldığım yere mi götürmem lazım (pursaklar eskihisar), yoksa başka bir yetkili servise de götürsem ilgilenirler mi acaba (ör: şaşmaz doğuş)
    Eskihisara gittim. Tıkırtınin oradan geldiği teyit edildi. Fitil dedigim şey ızgara ile bağlantılı imiş, komple değişmesi gerekiyor, ama "mevcut ızgara cama tam oturmadığı için bu sorun olmuş, gelince takıp deneyeceğiz, yine oturmazsa camın da değişmesi gerekebilir". "Doğuşa yazacağız, olumlu görüş gelirse Almanyadan sipariş edilecek" dediler

3. offline
    yusufK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çalakalem
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

pasa35 Nickli Üyeden Alıntı
    hocam bişi farketmezki siz isterseniz 20inch takın lastik çapında çok fazla bi oynama yapmamanız lazım fabrika verilerine yakın olması lazım lastik çapının böyle oluncada çamurluk ve lastik arasındaki mesafe hep aynı kalır.anca 3 veya 5cm lık yay ile kapanır o ara.veyahutta tavsiye edilmeyen lastik çapını orjinale göre daha büyük yapıcanızki aradaki fark kapansın.
    245 R19 50 lik bi lastik ve jant cuk oturur.fakat tavsiyeden kasıt yakıt tüketimi ile ilgili
       pasa35 Nickli Üyeden Alıntı
    hocam bişi farketmezki siz isterseniz 20inch takın lastik çapında çok fazla bi oynama yapmamanız lazım fabrika verilerine yakın olması lazım lastik çapının böyle oluncada çamurluk ve lastik arasındaki mesafe hep aynı kalır.anca 3 veya 5cm lık yay ile kapanır o ara.veyahutta tavsiye edilmeyen lastik çapını orjinale göre daha büyük yapıcanızki aradaki fark kapansın.
    245 R19 50 lik bi lastik ve jant cuk oturur.fakat tavsiyeden kasıt yakıt tüketimi ile ilgili

5. offline
    konficyus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

sty Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım henüz 1000 km de şehir içi 800 km lik bir yol yaptım sizce daha da dusermi tüketimi?
    Herkesten özür diliyorum dayanamadım yazıcam . Passat a biniyorsanız yakıt hesabı yapmamak gerekir. Bana enteresan geliyor. Aracın tadını çıkarın.. Keyfini sürün. 10 kuruş 15 kuruş inanın çok büyük rakamlar değil... Ha ekonomik araçlarda var O zaman passat almayacaksınız.

Öve öve bitirilemeyen Mondeo otobanda 90 km sabit hızda 10.4 yakıyor...Bence takmayın, keyfine bakın. Premium olmasa da o his yeter...
       sty Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım henüz 1000 km de şehir içi 800 km lik bir yol yaptım sizce daha da dusermi tüketimi?
    Herkesten özür diliyorum dayanamadım yazıcam . Passat a biniyorsanız yakıt hesabı yapmamak gerekir. Bana enteresan geliyor. Aracın tadını çıkarın.. Keyfini sürün. 10 kuruş 15 kuruş inanın çok büyük rakamlar değil... Ha ekonomik araçlarda var O zaman passat almayacaksınız.

Öve öve bitirilemeyen Mondeo otobanda 90 km sabit hızda 10.4 yakıyor...Bence takmayın, keyfine bakın. Premium olmasa da o his yeter...

7. offline
    umitsancur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    19kr626

O aldığım 1 aylık Passat 1.4 TSİ manuel beyaz o dan farksız passatımı 81.250+4 adet karlastiği 1.250 ve ilk Bakım hediye olmak üzere 82.500 ye pazarlıksız satmayı düşünüyorum
    telim 05052505780
    O aldığım 1 aylık Passat 1.4 TSİ manuel beyaz o dan farksız passatımı 81.250+4 adet karlastiği 1.250 ve ilk Bakım hediye olmak üzere 82.500 ye pazarlıksız satmayı düşünüyorum
    telim 05052505780

9. offline
    umitsancur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    19kr626

B8 Confort aracım
    B8 Confort aracım

11. offline
    yusufK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çalakalem
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

konficyus Nickli Üyeden Alıntı

hani bmw yada merso kullanıcılarına deseniz anlarımda bu araç sonuç olarak orta sınıf aracı passat yani hal böyle olunca yakıtı da düşüneceksiniz zaten bu araçlar kredilerle alınıyor büyük oranda bu yüzden yakıt haliyle düşünülüyor
       konficyus Nickli Üyeden Alıntı

hani bmw yada merso kullanıcılarına deseniz anlarımda bu araç sonuç olarak orta sınıf aracı passat yani hal böyle olunca yakıtı da düşüneceksiniz zaten bu araçlar kredilerle alınıyor büyük oranda bu yüzden yakıt haliyle düşünülüyor

13. offline
    wumburo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    a.kemal
    Yer
    trabzon
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

1,6 tdı dsg aracımla 1350km yol yaptım,1000 km S konumunda,ortalama hız 120 km(şehir içi,şehirler arası)ortalama yakıt tüketimi 5,6 litre merak edenler için yazdım ama bu arada bende merak ediyorum normal bir değer mi sizce...
    1,6 tdı dsg aracımla 1350km yol yaptım,1000 km S konumunda,ortalama hız 120 km(şehir içi,şehirler arası)ortalama yakıt tüketimi 5,6 litre merak edenler için yazdım ama bu arada bende merak ediyorum normal bir değer mi sizce...

15. offline
    konficyus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

yusufK Nickli Üyeden Alıntı
    Haklısınız da.. 100-154 bin TL aralığında verilen D sınıfı bir arac için bunun düşünülmemesi gerektiğini inanıyorum.
    Haklısınız da.. 100-154 bin TL aralığında verilen D sınıfı bir arac için bunun düşünülmemesi gerektiğini inanıyorum.

17. offline
    aykutakca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Aykut AKCA
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    34 VE 3737

Nihayet birileri dile getirmiş yakıt konusunda bu kadar ince hesabın passat kullanıcısı ile olan uyumsuzluğunu. Tüm araçların bir alım bir de işletim maliyeti var. Alıcı bu iki maliyeti de kafasında bitirip o araca öyle niyetlenmeli. Adam 160 bg CC alıyor çok yakıyor diye söyleniyor. Zaten biliyorsun CC'nin ne kadar yaktığını. Sürpriz mi oldu sana be kardeşim...

Aykut AKCA
    Nihayet birileri dile getirmiş yakıt konusunda bu kadar ince hesabın passat kullanıcısı ile olan uyumsuzluğunu. Tüm araçların bir alım bir de işletim maliyeti var. Alıcı bu iki maliyeti de kafasında bitirip o araca öyle niyetlenmeli. Adam 160 bg CC alıyor çok yakıyor diye söyleniyor. Zaten biliyorsun CC'nin ne kadar yaktığını. Sürpriz mi oldu sana be kardeşim...

Aykut AKCA

19. offline
    pasa35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    erman doyum
    Yer
    izmir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

takmasına tabiyki takarsınız jantın bijon aralığı et değeri ve offseti uyduktan sonra ama tavsiye edilen birşey değildir lastiğin çapının çok fazla değiştirilmesi.araba yürümiycek çok yakıcak vs
    takmasına tabiyki takarsınız jantın bijon aralığı et değeri ve offseti uyduktan sonra ama tavsiye edilen birşey değildir lastiğin çapının çok fazla değiştirilmesi.araba yürümiycek çok yakıcak vs

21. offline
    Cemsade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ahmet Cem Sade
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    34LH4509

ilk önce merhaba biz aracı bekliyoruz. Passat b8 1.4 Tsı 125bg trendine modelini aldık 6.3.2015 teslim edicekler tek merak ettiğim farları ve Multimedya sistemini nasıl değiştireceğim Başka bir derdim yok şimdiden teşekkürler.
    ilk önce merhaba biz aracı bekliyoruz. Passat b8 1.4 Tsı 125bg trendine modelini aldık 6.3.2015 teslim edicekler tek merak ettiğim farları ve Multimedya sistemini nasıl değiştireceğim Başka bir derdim yok şimdiden teşekkürler.

23. offline
    sty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Suat YILDIRIM
    Yer
    karaman
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    70 AJ 020

passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    !!!Allahını seven şu arabayı focus la karşılaştırmasın!!!
    5 yıl focus kullandım.en full donanımlısını hemde.
    mukayese bile edilmez iki arac...
    Dikkat edersen o focus muhabbeti baya eski sanırım bir arkadaş focusun yol tutuşu daha iyi demişti ben ona göre yazdım yazımı ayrıca her araba ile kıyas yapmak mümkün Allah yapısı değil burada sanıyorum eleştiriler de olacak , kıyaslar da olacak (segment farketmez ),övgüler de olacak. Ayrıca burada kimsenin şahsına bir eleştiri yok adam parasını vermiş almış beklentilerini karşılamamış veya beklentilerinin ya da değerinin üzerinde görmüş aldığı aracı. Sonuçta parayı veren kimse eleştiri yapma hakkı da var övgü yapma hakkı da. Kimse şahsa yönelik eleştiri yapmadığı sürece herkes istediği şekilde passatı yargılayabilir. Yanlışmıyım?
       passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    !!!Allahını seven şu arabayı focus la karşılaştırmasın!!!
    5 yıl focus kullandım.en full donanımlısını hemde.
    mukayese bile edilmez iki arac...
    Dikkat edersen o focus muhabbeti baya eski sanırım bir arkadaş focusun yol tutuşu daha iyi demişti ben ona göre yazdım yazımı ayrıca her araba ile kıyas yapmak mümkün Allah yapısı değil burada sanıyorum eleştiriler de olacak , kıyaslar da olacak (segment farketmez ),övgüler de olacak. Ayrıca burada kimsenin şahsına bir eleştiri yok adam parasını vermiş almış beklentilerini karşılamamış veya beklentilerinin ya da değerinin üzerinde görmüş aldığı aracı. Sonuçta parayı veren kimse eleştiri yapma hakkı da var övgü yapma hakkı da. Kimse şahsa yönelik eleştiri yapmadığı sürece herkes istediği şekilde passatı yargılayabilir. Yanlışmıyım?

25. offline
    serhat yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yaşar
    Yer
    van
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

aykutakca Nickli Üyeden Alıntı
    5 Şubatta sipariş verdim.10 şubatta sipariş no mu verdiler. St mayıs sonu diyor inşallah bi aksilik olmaz...
    İstanbul General Oto
    ben de van da siparişi iptal edip general otodan verdim dün..ilgiliydi st si.
    5 Şubatta sipariş verdim.10 şubatta sipariş no mu verdiler. St mayıs sonu diyor inşallah bi aksilik olmaz...
    İstanbul General Oto
    ben de van da siparişi iptal edip general otodan verdim dün..ilgiliydi st si.

27. offline
    ersintartilaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ersin
    Yer
    Denizli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    20 ARL 30

Passat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

Gece mavisi !

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Passat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

Gece mavisi !

29. offline
    berbertoni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Bertan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

İnşallah diyelim o zaman.. Ben de artık 4 değil 8 gözle bekliyorum..
    İstanbul General Oto
    İnşallah diyelim o zaman.. Ben de artık 4 değil 8 gözle bekliyorum..
    İstanbul General Oto

31. offline
    etnaerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Volkan
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34 LN

Passat Turkiye

Passat Turkiye

33. offline
    kazım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    KAZIM
    Yer
    ALANYA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    07 E 7535

Yakıt değerleri mükemmel bu tüketim araç 3-5 bin km'daha yol yaptıktan sonra biraz daha düşeceğide düşünüldüğünde bence TSI alanları üzmez.
    Yakıt değerleri mükemmel bu tüketim araç 3-5 bin km'daha yol yaptıktan sonra biraz daha düşeceğide düşünüldüğünde bence TSI alanları üzmez.

35. offline
    Adı
    KAZIM
    Yer
    ALANYA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    07 E 7535

cemp Nickli Üyeden Alıntı
    1.4 tsi comfort
    1.4 tsı işte budur
    1.4 tsi comfort
    1.4 tsı işte budur

37. offline
    Adı
    KAZIM
    Yer
    ALANYA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    07 E 7535

1.4 tsi comfort
    1.4 tsı işte budurPassat TurkiyePassat Turkiye
    1.4 tsi comfort

39. offline
    gokalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    alp
    Yer
    MERSİN
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    xxANAxx

Sizin 920 hiç değişmemiş, yoksa hiç yakmıyor mu

kazım Nickli Üyeden Alıntı

kazım Nickli Üyeden Alıntı

41. offline
    Adı
    KAZIM
    Yer
    ALANYA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    07 E 7535

gokalp Nickli Üyeden Alıntı
    Bu araç benim değil sadece alıntı yaptım
       gokalp Nickli Üyeden Alıntı
    Bu araç benim değil sadece alıntı yaptım

43. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

https://vimeo.com/120246572

https://vimeo.com/120246572

45. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Passat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

Passat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

47. offline
    serdarsancak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serdar
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

2015 Passat yeni kasa

Bugün sabah araçla işe gittim radıo ve medıa player normal çalışıyordu,iş dönüşü radyo başlatılıyor deyip radyoyu ve medıa ekranını hiç açmadı.servisi aradım randevu aldım.yarım saat sonra çalıştırdıgımda normale dönmüştü servise gidemedim,garip bir durum bilmiyorum başına gelen var mı? Birde araç şehir içi kısa mesafede 10 dk lık yol yapsada moturun fanı araç durduktan sonra bayağı bir çalışıyor.(takribi 3-5 dk)bu normal bir durummu sizin tdı larda böylemi?çünkü havalar soğuk motor fanının bu kadar kısa mesafede çalışması normalmidir bilgisi olan varmı arkadaşlar?

Bugün sabah araçla işe gittim radıo ve medıa player normal çalışıyordu,iş dönüşü radyo başlatılıyor deyip radyoyu ve medıa ekranını hiç açmadı.servisi aradım randevu aldım.yarım saat sonra çalıştırdıgımda normale dönmüştü servise gidemedim,garip bir durum bilmiyorum başına gelen var mı? Birde araç şehir içi kısa mesafede 10 dk lık yol yapsada moturun fanı araç durduktan sonra bayağı bir çalışıyor.(takribi 3-5 dk)bu normal bir durummu sizin tdı larda böylemi?çünkü havalar soğuk motor fanının bu kadar kısa mesafede çalışması normalmidir bilgisi olan varmı arkadaşlar?

49. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

serdarsancak Nickli Üyeden Alıntı

Medya bende de saçmaladı, açıp kapadıktan sonra düzeldi, Taner Bey e kendi konusunda yazdım, Medya için yazılım güncellemesinden bahsetmişti, açıp kapadıktan sonra bende bir daha medya bu hatayı vermedi, mesajlarımı aratırsanız aynı sorunu yaşadığımı görebilirsiniz, şimdilik sıkıntı yok, anlık yazılım hatası gibi görünüyor, bir daha olursa bilgi veririm, fan çalışması ise tdi araçta dizel partikül filtresinin temizlenmesine yardımcı olmak için kısa mesafede bile çalışıyor, az önce konuyu kullanma kılavuzundan da okudum, daha önce de buna benzer bir bilgi bu başlıkta verilmişti, sıkıntı yok yani, rahat olun, aracın ve torkun tadını çıkarın, ben şahsen öyle yapıyorum , yakıt konusunda da dizel aldığım için çok ve çok mutluyum, daha 1.5 kere fulledim depoyu, 1200 km de araç, çoğunluk İstanbul şehir içi kullanım, daha da çeyreğin 2 tık üstü yakıt var depoda, ağız tadıyla, güle güle binin aracınıza

serdarsancak Nickli Üyeden Alıntı

Medya bende de saçmaladı, açıp kapadıktan sonra düzeldi, Taner Bey e kendi konusunda yazdım, Medya için yazılım güncellemesinden bahsetmişti, açıp kapadıktan sonra bende bir daha medya bu hatayı vermedi, mesajlarımı aratırsanız aynı sorunu yaşadığımı görebilirsiniz, şimdilik sıkıntı yok, anlık yazılım hatası gibi görünüyor, bir daha olursa bilgi veririm, fan çalışması ise tdi araçta dizel partikül filtresinin temizlenmesine yardımcı olmak için kısa mesafede bile çalışıyor, az önce konuyu kullanma kılavuzundan da okudum, daha önce de buna benzer bir bilgi bu başlıkta verilmişti, sıkıntı yok yani, rahat olun, aracın ve torkun tadını çıkarın, ben şahsen öyle yapıyorum , yakıt konusunda da dizel aldığım için çok ve çok mutluyum, daha 1.5 kere fulledim depoyu, 1200 km de araç, çoğunluk İstanbul şehir içi kullanım, daha da çeyreğin 2 tık üstü yakıt var depoda, ağız tadıyla, güle güle binin aracınıza

51. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

osman hamdi Nickli Üyeden Alıntı

Bu arada bazı zamanlar rölantide araç devirli çalışıyordu, bunu da kullanma kılavuzunda okuduğum zaman dizel partikül filtresinin zaman zaman temizlenmesine yardımcı olmak için olduğunu öğrendim, yani dizelde bu tip konular motor yönetimiyle alakalı normal durumlar anlaşılan, bilginize arkadaşlar.

Bu arada bazı zamanlar rölantide araç devirli çalışıyordu, bunu da kullanma kılavuzunda okuduğum zaman dizel partikül filtresinin zaman zaman temizlenmesine yardımcı olmak için olduğunu öğrendim, yani dizelde bu tip konular motor yönetimiyle alakalı normal durumlar anlaşılan, bilginize arkadaşlar.

53. offline
    serdarsancak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serdar
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

2015 Passat yeni kasa

Tesekkür ederim Hocam sağolasın aydınlanmış ve öğrenmiş oldum.güle güle binmek nasip olur inşallah hepimize.arıza olma durumunda ben çok rahatım inanın yani canı sıkılır tabi insanın ama ben ne düşüneceğim servis düşünsün kafasındayım,sıfır aracın güzelliği olsa gerek.
    Dizel aldığım içinde yakıtla hiç alakadar olmamak güzel alınabilecek en ekonomik yakıtlı araç cüssesine göre.bir kere foto göndermiştim arkadaşlar çok yazınca merak edip,dikkat edince tsı lar gibi 4,6 lar falan çıkmıştı orada.

Konu serdarsancak tarafından (21 02 2015 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.

Tesekkür ederim Hocam sağolasın aydınlanmış ve öğrenmiş oldum.güle güle binmek nasip olur inşallah hepimize.arıza olma durumunda ben çok rahatım inanın yani canı sıkılır tabi insanın ama ben ne düşüneceğim servis düşünsün kafasındayım,sıfır aracın güzelliği olsa gerek.
    Dizel aldığım içinde yakıtla hiç alakadar olmamak güzel alınabilecek en ekonomik yakıtlı araç cüssesine göre.bir kere foto göndermiştim arkadaşlar çok yazınca merak edip,dikkat edince tsı lar gibi 4,6 lar falan çıkmıştı orada.

55. offline
    Mehmet76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul
    Model
    Polo
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Nisan 15 teslim act tsi 150 tsi dsg comfortline ayırttım bugün. Sizce bu arabamı,aynısının manuel highline olanımı yoksa aynı motorlu a3 sedan ambition mı??????
    Nisan 15 teslim act tsi 150 tsi dsg comfortline ayırttım bugün. Sizce bu arabamı,aynısının manuel highline olanımı yoksa aynı motorlu a3 sedan ambition mı??????

57. offline
    _serdar_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serdar
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Selamlar herkese.

B8 passat 1.4 tsi act 150 ps manuel motor fotosu var mı? ya da daha önce paylaşıldı mı?

yardımcı olur musunuz?
    Selamlar herkese.

B8 passat 1.4 tsi act 150 ps manuel motor fotosu var mı? ya da daha önce paylaşıldı mı?

yardımcı olur musunuz?

59. offline
    UBTUBT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    uğur
    Yer
    tekirdağ
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    59

Bugün 1.6 TDI Comfort siparişi verdim.Haziran teslim.St Fabrikanın London jantların tedarikinde problem olduğundan başka jant seçmem gerektiği söyledi.Eğer bu jant'ta ısrar edersem Ağustos Eylül aylarını beklemem gerektiği söyledi.Bende 17" Soho seçtim fiyat farksız.Araba rengi Tungsten Gri.Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
    Bugün 1.6 TDI Comfort siparişi verdim.Haziran teslim.St Fabrikanın London jantların tedarikinde problem olduğundan başka jant seçmem gerektiği söyledi.Eğer bu jant'ta ısrar edersem Ağustos Eylül aylarını beklemem gerektiği söyledi.Bende 17" Soho seçtim fiyat farksız.Araba rengi Tungsten Gri.Değerli görüşlerinizi bekliyorum.