2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    gorunmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2013

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Geçmiş yıllarda yapılmış mükemmel bir inceleme var internette.

Başlık: 1.4 Tsi ile 2.0 Tdi arasında kalanlar mutlaka okusun. Sonuç: Kesinlikle 1.4 Tsi
    Geçmiş yıllarda yapılmış mükemmel bir inceleme var internette.

Başlık: 1.4 Tsi ile 2.0 Tdi arasında kalanlar mutlaka okusun. Sonuç: Kesinlikle 1.4 Tsi

3. offline
    ozgurke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Merhaba arkadaşlar 1.6 tdi dsg highline passat alacağız. Bugün çankaya doğuşa gittik. Bize highlineı unutun dendi. 8 ay sıra varmış. Acaba doğru mudur? Boşta bulan varsa söyleyebilir mi acaba?
    Merhaba arkadaşlar 1.6 tdi dsg highline passat alacağız. Bugün çankaya doğuşa gittik. Bize highlineı unutun dendi. 8 ay sıra varmış. Acaba doğru mudur? Boşta bulan varsa söyleyebilir mi acaba?

5. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

yusufi Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam opsiyonlar ne?
    Hige led far cam tavan 230 volt soket katlanır ayna ve içi bej kullanacağım ve binerken zevk alacağım araç siparişi verdim hocam. Tabi opsiyon arttıkça teslim süresi de artıyor sizin araç nedir hocam Donanım olarak?
    Konu sertan78 tarafından (14 02 2015 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir.
       yusufi Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam opsiyonlar ne?
    Hige led far cam tavan 230 volt soket katlanır ayna ve içi bej kullanacağım ve binerken zevk alacağım araç siparişi verdim hocam. Tabi opsiyon arttıkça teslim süresi de artıyor sizin araç nedir hocam Donanım olarak?

7. offline
    hakan.justice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Hakan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Passat Turkiye

iki hafta önce memleketten dönüşte depoyu fullemiştim. 219 km ortalamasì Ankara şehiriçi 6.9 gösteriyor. Pompa sonucunu da yarın paylaşacağım inş.

Dizel focusum bu şartlarda 6 veya 6.5 litre yakıyordu. Tsi passat canmış can. Tdi comfortu dűşűnmeyin highline nin keyfini yaşayın derim.
    Passat Turkiye

iki hafta önce memleketten dönüşte depoyu fullemiştim. 219 km ortalamasì Ankara şehiriçi 6.9 gösteriyor. Pompa sonucunu da yarın paylaşacağım inş.

Dizel focusum bu şartlarda 6 veya 6.5 litre yakıyordu. Tsi passat canmış can. Tdi comfortu dűşűnmeyin highline nin keyfini yaşayın derim.

9. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

ozgurke Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam dün sormuştum Eskişehir Asil de 2015 model refleks Gümüş higeline vardı satılmadıysa..gerçi araç benzinli manuel..
    Hocam dün sormuştum Eskişehir Asil de 2015 model refleks Gümüş higeline vardı satılmadıysa..gerçi araç benzinli manuel..

11. offline
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam dün sormuştum Eskişehir Asil de 2015 model refleks Gümüş higeline vardı satılmadıysa..
    Teşekkürler
       sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam dün sormuştum Eskişehir Asil de 2015 model refleks Gümüş higeline vardı satılmadıysa..
    Teşekkürler

13. offline
    canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    caner kara
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

C180 kedi gibi kalmış, ben bu c180 in bu kasasini, yani eski kasasini 1 yil evvel test etmiştim,
    bana sanki kahvehanelerdeki ufak bir tahta sandalyeye oturmusum da beni çekiyorlar gibi gelmişti aşırı yere yakin , oyuncak gibiydi. .
    Şimdiki kasasi biraz daha iyi, ama passatla kiyaslanmaz...
       serdarsancak Nickli Üyeden Alıntı
    Passat Turkiye

Sent from my iPhone using Tapatalk
    C180 kedi gibi kalmış, ben bu c180 in bu kasasini, yani eski kasasini 1 yil evvel test etmiştim,
    bana sanki kahvehanelerdeki ufak bir tahta sandalyeye oturmusum da beni çekiyorlar gibi gelmişti aşırı yere yakin , oyuncak gibiydi. .
    Passat Turkiye

15. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Teşekkürler
    Rica ederim...
    Teşekkürler
    Rica ederim...

17. offline
    ogüst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    oğuz coşansu
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

****arkadaşım;dizelin bana daha tasarruflu olması dışında bir artısını söyleyebilirmisin tsi ye göre
    --son hız ve yüksek devirlerde yüksek tork ve güçün devamı?-- tsi üstün
    --ses düzeyi--tsi çook sessiz
    --kışın daha çabuk ısınır ,soğukta daha sorunsuzdur--tsi tabii
    -0-100 hızlanma?---tsi üstün
    --bakım maliyeti---tsi
    --alırken kazanma(para cepte kalır)eğer yıllık 30.000 km altında tüketimde--tsi avantajlıdır
    --yakıt tüketimi--dizel üstün eveet
    --100.000 km sonrası sorun olasılığı(satarken zorlanılabilir bu nedenden) ve genel bakım maliyeti--tsi daha düşük...

***arada 2 lt /100 km de fark olsun dizel/ tsi--1000 km ayda kullanan bir kullanıcı olarak yukarıda saydığım artılar için tsi ba
    enzinli aracı kesinlikle aylık 110 tl için dizele değişmem...(değerlendirmeler tabii ki eş veya yakın ps araçlar için geçerlidir)
    yanii para değil akıl konuşur arkadaşım bu konularda dizel hayranlığı bir modadır yalnızca..
       gokalp Nickli Üyeden Alıntı
    Kesinlikle TSİ almak imkanin varken ki aracada biniyorsan cehalet diye ben buna derim, param yoksa o ayri...
    Konu ogüst tarafından (15 02 2015 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
    ****arkadaşım;dizelin bana daha tasarruflu olması dışında bir artısını söyleyebilirmisin tsi ye göre
    --bakım maliyeti---tsi
    --alırken kazanma(para cepte kalır)eğer yıllık 30.000 km altında tüketimde--tsi avantajlıdır
    --100.000 km sonrası sorun olasılığı(satarken zorlanılabilir bu nedenden) ve genel bakım maliyeti--tsi daha düşük...

***arada 2 lt /100 km de fark olsun dizel/ tsi--1000 km ayda kullanan bir kullanıcı olarak yukarıda saydığım artılar için tsi ba
    enzinli aracı kesinlikle aylık 110 tl için dizele değişmem...(değerlendirmeler tabii ki eş veya yakın ps araçlar için geçerlidir)
    yanii para değil akıl konuşur arkadaşım bu konularda dizel hayranlığı bir modadır yalnızca..
       gokalp Nickli Üyeden Alıntı
    Kesinlikle TSİ almak imkanin varken ki aracada biniyorsan cehalet diye ben buna derim, param yoksa o ayri...

19. offline
    canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    caner kara
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Içi ile
    dışı ile
    piyasanin en iyi araci...
    FISTIKGIBI...
    Passat Turkiye

Passat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

Sent from my iPhone using TapatalkPassat Turkiye
    Içi ile
    dışı ile
    piyasanin en iyi araci...
    FISTIKGIBI...
    Passat Turkiye

Passat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

Sent from my iPhone using TapatalkPassat Turkiye

21. offline
    medemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    medemedd
    Yer
    diyarbakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Koltuk isitma yakit tuketimini artiriyormu bilgisi olan varmi ?? B7, b8 icin cevap lutfen
    Koltuk isitma yakit tuketimini artiriyormu bilgisi olan varmi ?? B7, b8 icin cevap lutfen

23. offline
    brkdmrc08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06 MBD 37

medemed Nickli Üyeden Alıntı
    Araçta ki ekrana göre tüketiyo

medemed Nickli Üyeden Alıntı
    Araçta ki ekrana göre tüketiyo

25. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Hocam Ankara sıkıntı. Gidin başka bayiden sipariş verin mayısta teslim alın.

27. offline
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

@uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Bizım için mayısta geç kalıyor. Mart sonu nısan başına kadar olabilir.
       @uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Bizım için mayısta geç kalıyor. Mart sonu nısan başına kadar olabilir.

29. offline
    serdarsancak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serdar
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Nedir bu benzinli dizel takıntısı anlayamadım arkadaşlar.bir insan neden dizeli yada neden benzinliyi GENELE YAYARAK SAVUNUR anlayamıyorum?anlaşılmasıda imkansız zaten.her insanın maddi durumu farklı zevkleri farklı psikolojısı farklı dolayısıyla tercihlerîde farklı.bazı insan(örneğin bende bunlardan biriyim) taksiti yada parça parça ödemeyi sevmez,500 ü 5 e böleyimmi der satıcı yok aman derim şimdi var ama sonra olmayabilir derim,bir diğeri manyakmıyım cebimdeki paranın hepsini vereyim parça parça öderim der.ikiside tercih işte onun ki kendine benimkide kendime göre doğru.buda bşraz buna benziyor.Yada örneğin adam sıkışmıştır benzinli aracını satamamıştır benzinliden nefret etmiştir adam dizel almış arıza vermiştir dizelden nefret etmiştir(yada tersi durumlar) gibi çoğaltılacak onlarca faktör vardır insanı etkileyen.Dolayısıyla yumurta tavuk meselesi gibi bu iş.
    Nedir bu benzinli dizel takıntısı anlayamadım arkadaşlar.bir insan neden dizeli yada neden benzinliyi GENELE YAYARAK SAVUNUR anlayamıyorum?anlaşılmasıda imkansız zaten.her insanın maddi durumu farklı zevkleri farklı psikolojısı farklı dolayısıyla tercihlerîde farklı.bazı insan(örneğin bende bunlardan biriyim) taksiti yada parça parça ödemeyi sevmez,500 ü 5 e böleyimmi der satıcı yok aman derim şimdi var ama sonra olmayabilir derim,bir diğeri manyakmıyım cebimdeki paranın hepsini vereyim parça parça öderim der.ikiside tercih işte onun ki kendine benimkide kendime göre doğru.buda bşraz buna benziyor.Yada örneğin adam sıkışmıştır benzinli aracını satamamıştır benzinliden nefret etmiştir adam dizel almış arıza vermiştir dizelden nefret etmiştir(yada tersi durumlar) gibi çoğaltılacak onlarca faktör vardır insanı etkileyen.Dolayısıyla yumurta tavuk meselesi gibi bu iş.

31. offline
    hakan.justice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Hakan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Passat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye
    Passat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

33. offline
    Adı
    serdar
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

canerrr Nickli Üyeden Alıntı
    Bu araç c220 dizel.ama adı dizel.70 kr gideri var asağı yukarı
       canerrr Nickli Üyeden Alıntı
    Bu araç c220 dizel.ama adı dizel.70 kr gideri var asağı yukarı

35. offline
    ggecemavisii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa DİLLİ
    Yer
    Malatya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Herkese iyi akşamlar, değerli forum üyeleri jetta comfortline alma planı ile girdiğim vw bayine passat trendline siparişi vererek çıktım, comfortline olarak değiştirmek geçiyor içimden ama 20-25 bin ₺ civarı borçlanmam gerekiyor ve bu beni baya bi zorlayacak gibi, sizce aradaki farklar bu kadar zorlanmama değer mi? Değerli tecrübelerinizle kafamdaki karışıklığa bir son vermenizi umut ediyor, hayırlı akşamlar diliyorum.
    Herkese iyi akşamlar, değerli forum üyeleri jetta comfortline alma planı ile girdiğim vw bayine passat trendline siparişi vererek çıktım, comfortline olarak değiştirmek geçiyor içimden ama 20-25 bin ₺ civarı borçlanmam gerekiyor ve bu beni baya bi zorlayacak gibi, sizce aradaki farklar bu kadar zorlanmama değer mi? Değerli tecrübelerinizle kafamdaki karışıklığa bir son vermenizi umut ediyor, hayırlı akşamlar diliyorum.

37. offline
    ogüst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    oğuz coşansu
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

.................................................
    QUOTE=serdarsancak;334569]Nedir bu benzinli dizel takıntısı anlayamadım arkadaşlar.bir insan neden dizeli yada neden benzinliyi GENELE YAYARAK SAVUNUR anlayamıyorum?anlaşılmasıda imkansız zaten.her insanın maddi durumu farklı zevkleri farklı psikolojısı farklı dolayısıyla tercihlerîde farklı.bazı insan(örneğin bende bunlardan biriyim) taksiti yada parça parça ödemeyi sevmez,500 ü 5 e böleyimmi der satıcı yok aman derim şimdi var ama sonra olmayabilir derim,bir diğeri manyakmıyım cebimdeki paranın hepsini vereyim parça parça öderim der.ikiside tercih işte onun ki kendine benimkide kendime göre doğru.buda bşraz buna benziyor.Yada örneğin adam sıkışmıştır benzinli aracını satamamıştır benzinliden nefret etmiştir adam dizel almış arıza vermiştir dizelden nefret etmiştir(yada tersi durumlar) gibi çoğaltılacak onlarca faktör vardır insanı etkileyen.Dolayısıyla yumurta tavuk meselesi gibi bu iş.[/QUOTE]

**slm ,evet dizelden zevk alanlar ve modaya uyanlar diyelim(ama reel değil)sizi üzmemek için ,ama bence!tüketim maaliyeti beni üzecekse alırımdım yalnızca dizeli mantıklı olarak.evet bu çok reel olurdu...
    .................................................
    QUOTE=serdarsancak;334569]Nedir bu benzinli dizel takıntısı anlayamadım arkadaşlar.bir insan neden dizeli yada neden benzinliyi GENELE YAYARAK SAVUNUR anlayamıyorum?anlaşılmasıda imkansız zaten.her insanın maddi durumu farklı zevkleri farklı psikolojısı farklı dolayısıyla tercihlerîde farklı.bazı insan(örneğin bende bunlardan biriyim) taksiti yada parça parça ödemeyi sevmez,500 ü 5 e böleyimmi der satıcı yok aman derim şimdi var ama sonra olmayabilir derim,bir diğeri manyakmıyım cebimdeki paranın hepsini vereyim parça parça öderim der.ikiside tercih işte onun ki kendine benimkide kendime göre doğru.buda bşraz buna benziyor.Yada örneğin adam sıkışmıştır benzinli aracını satamamıştır benzinliden nefret etmiştir adam dizel almış arıza vermiştir dizelden nefret etmiştir(yada tersi durumlar) gibi çoğaltılacak onlarca faktör vardır insanı etkileyen.Dolayısıyla yumurta tavuk meselesi gibi bu iş.[/QUOTE]

**slm ,evet dizelden zevk alanlar ve modaya uyanlar diyelim(ama reel değil)sizi üzmemek için ,ama bence!tüketim maaliyeti beni üzecekse alırımdım yalnızca dizeli mantıklı olarak.evet bu çok reel olurdu...

39. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

ggecemavisii Nickli Üyeden Alıntı
    Mustafa bey trend aldıktan sonra pişman olacaksanız borcu Göze Alıp comfort ALIN derim çünkü hep aklınızda kalacak ama yine de sizin kararınız..
    Mustafa bey trend aldıktan sonra pişman olacaksanız borcu Göze Alıp comfort ALIN derim çünkü hep aklınızda kalacak ama yine de sizin kararınız..

41. offline
    Adı
    serdar
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

İnsanın istekleri bitmez.jettadan passata terfi ediyorsunuz bu bir araç sınıf farkı bir kere.ama ben olsam kazanacagım muhtemel parayı asla araç borçlanmasına vermem.sizin trend ile hıgh arasında hiçbir güvenlik farkı yok .Ama ödeme durumu ve borca bakış açısına göre değişir bu durum.
    İnsanın istekleri bitmez.jettadan passata terfi ediyorsunuz bu bir araç sınıf farkı bir kere.ama ben olsam kazanacagım muhtemel parayı asla araç borçlanmasına vermem.sizin trend ile hıgh arasında hiçbir güvenlik farkı yok .Ama ödeme durumu ve borca bakış açısına göre değişir bu durum.

43. offline
    ggecemavisii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa DİLLİ
    Yer
    Malatya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Peki boş bi passat almaktansa önceki kararıma dönüp comfortline jetta mı alsam. Çünkü comfortline passat fiyat olarak beni çok zorlayacak gibi.
    Peki boş bi passat almaktansa önceki kararıma dönüp comfortline jetta mı alsam. Çünkü comfortline passat fiyat olarak beni çok zorlayacak gibi.

45. offline
    yusufK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çalakalem
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Ben boş passatı dolu jettaya tercih ederim cünkü passata binmek istiyorum bana gore jetta dolu olsa ne yazar jettanin dolu olmasi sadece jetta müşterilerini ilgilendirir,bilmem bi fikir verebildim mi
    Konu yusufK tarafından (14 02 2015 Saat 21:54 ) değiştirilmiştir.
    Ben boş passatı dolu jettaya tercih ederim cünkü passata binmek istiyorum bana gore jetta dolu olsa ne yazar jettanin dolu olmasi sadece jetta müşterilerini ilgilendirir,bilmem bi fikir verebildim mi

47. offline
    alnescafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

merhaba arkadaşlar dizel b7 aracımla ful depo ile kırmızı yanana kadar sakin kullanımda 1350 km sehirler arası yol yapıyordum .
    tsı arac sahipleri yorumları ve verdikleri bilgi ile bu mesafe uzun yolda 1100 km olarak hafızamda kalmış (yanılıyor olabilirim)
    buna göre hem depoyu fullerken depoda 30 35 tl fazla ödediler hemde 200 250 km mesafe için yeniden 50 60 tl ek yakıt alındı.

bu dizel benzinli arac kıyaslaması yapan istatikcilere soruyorum ayda enaz 2 depo mazot yada benzin alan bir kullanıcı için yorum yapın.
    arkadaşlar benim hesabıma dizel geliyor alıyorum.
    ama yılda 5000 8000 km yapmış olsam bırakın sıfır aracı 3. 5. el bir arac alırım zaten var honda cıvık lpg 2006 işimi görüyor . passatı bırakın
    0 arac bayinin önünden bile geçmem dizel alanları yadırgadıgınız gibi bende.
    3 5 bn km için bir kamyon parayı 0 arac ve passata verenleri anlayamıyorum .
    hava atmak için prestij için veya başka şeyler.
    ben iki özellik için araç alıyorum 1... yakıta takılarak yaşamamak için...2.... güvenlik ve konfor için
    0 aracı evin önünde cizilip takılıp sürtülerek veya orasına burasına extaralar eklemek için deyil .hiç bir aracıma simdiye kadar 14 tane arac aldım kullandım benim için ömrünü tamamladı sattım. hiç bir aracımda kazasız boyasız olarak diyer sahibine gitmedi..
    bırakın dizel benzinli muabbetini sürün keyfini aracınızın tekeriniz düz bassın....
    merhaba arkadaşlar dizel b7 aracımla ful depo ile kırmızı yanana kadar sakin kullanımda 1350 km sehirler arası yol yapıyordum .
    tsı arac sahipleri yorumları ve verdikleri bilgi ile bu mesafe uzun yolda 1100 km olarak hafızamda kalmış (yanılıyor olabilirim)
    buna göre hem depoyu fullerken depoda 30 35 tl fazla ödediler hemde 200 250 km mesafe için yeniden 50 60 tl ek yakıt alındı.

bu dizel benzinli arac kıyaslaması yapan istatikcilere soruyorum ayda enaz 2 depo mazot yada benzin alan bir kullanıcı için yorum yapın.
    arkadaşlar benim hesabıma dizel geliyor alıyorum.
    ama yılda 5000 8000 km yapmış olsam bırakın sıfır aracı 3. 5. el bir arac alırım zaten var honda cıvık lpg 2006 işimi görüyor . passatı bırakın
    0 arac bayinin önünden bile geçmem dizel alanları yadırgadıgınız gibi bende.
    3 5 bn km için bir kamyon parayı 0 arac ve passata verenleri anlayamıyorum .
    hava atmak için prestij için veya başka şeyler.
    ben iki özellik için araç alıyorum 1... yakıta takılarak yaşamamak için...2.... güvenlik ve konfor için
    0 aracı evin önünde cizilip takılıp sürtülerek veya orasına burasına extaralar eklemek için deyil .hiç bir aracıma simdiye kadar 14 tane arac aldım kullandım benim için ömrünü tamamladı sattım. hiç bir aracımda kazasız boyasız olarak diyer sahibine gitmedi..
    bırakın dizel benzinli muabbetini sürün keyfini aracınızın tekeriniz düz bassın....

49. offline
    Aşkın AKPULAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Aşkın AKPULAT
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Kaputa film çektirmedim. B8 passatıma küçük bir taş gelmiş.
    kaputta çok küçük bir boyayı kaldırmış. Rütüş yaptırayım mı?
    sizce ne yapmalıyım? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler

51. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Aşkın AKPULAT Nickli Üyeden Alıntı
    Geçmiş olsun hocam nazar boncuğu olsu o da. Bu arada uzun yolda mı oldu hocam?
    Geçmiş olsun hocam nazar boncuğu olsu o da. Bu arada uzun yolda mı oldu hocam?

53. offline
    gokalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    alp
    Yer
    MERSİN
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    xxANAxx

Tasarruf Yetmez mi?
    Evet Akıllı olmak lazım bu devirde,
    toplam 1800 km yaptım 400 TL , bu benzin olsaydı 1200 civarı olacaktı,

biri 33 krş yakarken diğeri 22 krş yakıyor, bu modaysa evet modaya takıl Aklını yaşa,

her km de 11 krş istasyona bırak cepten,

Eğer senin dediğin gibi sadece ekonomi olsaydı
    Motorun sessiz olmasını Gayet atak olmasını tsi kullanmis biri olarak herhalde savunmazdık...

Dizel araç evet moda, kesesini düşünen akılı insanların modası

ogüst Nickli Üyeden Alıntı
    --bakım maliyeti---tsi
    ****yanii para değil akıl konuşur arkadaşım bu konularda dizel hayranlığı bir modadır yalnızca..
    Tasarruf Yetmez mi?
    Evet Akıllı olmak lazım bu devirde,
    toplam 1800 km yaptım 400 TL , bu benzin olsaydı 1200 civarı olacaktı,

biri 33 krş yakarken diğeri 22 krş yakıyor, bu modaysa evet modaya takıl Aklını yaşa,

her km de 11 krş istasyona bırak cepten,

Eğer senin dediğin gibi sadece ekonomi olsaydı
    Motorun sessiz olmasını Gayet atak olmasını tsi kullanmis biri olarak herhalde savunmazdık...

Dizel araç evet moda, kesesini düşünen akılı insanların modası

ogüst Nickli Üyeden Alıntı
    --bakım maliyeti---tsi
    ****yanii para değil akıl konuşur arkadaşım bu konularda dizel hayranlığı bir modadır yalnızca..

55. offline
    yusufK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çalakalem
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Hocam birtane birtane birtane diye diye arac haşat oluyor,sun kesinlikle kaplattir,tecrubeyle sabittir
    Hocam birtane birtane birtane diye diye arac haşat oluyor,sun kesinlikle kaplattir,tecrubeyle sabittir

57. offline
    umitsancur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    19kr626

Bende aynı kararsızlık içinde Kafayı yiyecektim Confort aldım çok memnunum keşke high mı alsaydım bile diyorum (90.000) E 2014 işiniz zor
    Bende aynı kararsızlık içinde Kafayı yiyecektim Confort aldım çok memnunum keşke high mı alsaydım bile diyorum (90.000) E 2014 işiniz zor

59. offline
    Aşkın AKPULAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Aşkın AKPULAT
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Sertan bey bilmiyorum araba yıkattım sonra kaputta gördüm.
    Sertan bey bilmiyorum araba yıkattım sonra kaputta gördüm.