2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

8[QUOTE=sertan78;333374]
       osman hamdi Nickli Üyeden Alıntı
    Fiyat listesi güncellenmiş rakamlar aynı kalmış

Aynı kalmış ama mantığı nedir bunun anlam veremedim arkadaşlar. Ancak şunu da Demiş olabilirler euro yukarı doğru gitmesine rağmen zam yapmadık euro düşünce de indirim beklemeyin
    Aynen öyle hocam indirim yapmayacağız beklemeyin demek istiyorlar...
    8[QUOTE=sertan78;333374]
       osman hamdi Nickli Üyeden Alıntı
    Fiyat listesi güncellenmiş rakamlar aynı kalmış

Aynı kalmış ama mantığı nedir bunun anlam veremedim arkadaşlar. Ancak şunu da Demiş olabilirler euro yukarı doğru gitmesine rağmen zam yapmadık euro düşünce de indirim beklemeyin

3. offline
    drsancak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

88u l80Gujk
    88u l80Gujk

5. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

ozgurke Nickli Üyeden Alıntı
    Kuzenim deniz hanımdan CC almıştı
    Sağolsun çok ilgilidir elinden geleni yapar..
       ozgurke Nickli Üyeden Alıntı
    Kuzenim deniz hanımdan CC almıştı
    Sağolsun çok ilgilidir elinden geleni yapar..

7. offline
    ealtanlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ercan
    Yer
    gebze
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

b8 1.4 tsı 125 lik kullanan arkadaşlar düz yolda eğimsiz 110 ve 115 km de tüketim değerlerini yazabilirmi 90 değil arkadaşlar 110-115 km rica etsem
    birde 1.6 tdı kullanan arkadaşlarda yazma şansı varmı kıyaslama açısından
    b8 1.4 tsı 125 lik kullanan arkadaşlar düz yolda eğimsiz 110 ve 115 km de tüketim değerlerini yazabilirmi 90 değil arkadaşlar 110-115 km rica etsem

9. offline
    ozcan... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ozcan
    Yer
    batman
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    .......

arkadaşlar passat larda wsr rline paket varmı ??? varsa ne demek bilen varsa lütfen cevap versin, umarım cvp veren olur.
    arkadaşlar passat larda wsr rline paket varmı ??? varsa ne demek bilen varsa lütfen cevap versin, umarım cvp veren olur.

11. offline
    canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    caner kara
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Emerald bey ben de 3 Ocak 2015 günü Antakya Gümüş e siparis verip kapora verdim.
    25 Ocak ta hala siparis no vermemeleri ve satis temsilcisinin alakasizligindan dolayi kaporayi geri aldim.Telefonla bircok bayiyi arayip aradigim ozellikte siparisi verilmiş ancak sonradan vazgecilmis bayi bulmaya çalıştım, islem hizlansin diye.
    Sagolsun Mez Istanbul Yonca Hanim bircok yeri kendisi arayip istedigim araci buldu. Arac beyaz tdi higline camtavan... Siparis nosunu o gün verdi, zaten önceden siparislenmis araçtı..MMart sonu teslim inşallah. .QUOTE=Emerald;333289]Tşk hocam tekraldim.den spariş No talep edicem en kısa sürede spariş numaramı vermezse kaporamı alıp başka bayiden bakıcam[/QUOTE]
    Emerald bey ben de 3 Ocak 2015 günü Antakya Gümüş e siparis verip kapora verdim.
    25 Ocak ta hala siparis no vermemeleri ve satis temsilcisinin alakasizligindan dolayi kaporayi geri aldim.Telefonla bircok bayiyi arayip aradigim ozellikte siparisi verilmiş ancak sonradan vazgecilmis bayi bulmaya çalıştım, islem hizlansin diye.
    Sagolsun Mez Istanbul Yonca Hanim bircok yeri kendisi arayip istedigim araci buldu. Arac beyaz tdi higline camtavan... Siparis nosunu o gün verdi, zaten önceden siparislenmis araçtı..MMart sonu teslim inşallah. .QUOTE=Emerald;333289]Tşk hocam tekraldim.den spariş No talep edicem en kısa sürede spariş numaramı vermezse kaporamı alıp başka bayiden bakıcam[/QUOTE]

13. offline
    canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    caner kara
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Sagolsun Mez Istanbul Yonca Hanim bircok yeri kendisi arayip istedigim araci buldu. Arac beyaz tdi higline camtavan... Siparis nosunu o gün verdi, zaten önceden siparislenmis araçtı..MMart sonu teslim inşallah.
       Emerald Nickli Üyeden Alıntı
    Slm herkese mutlu hayırlı günler. Aralık ayında beyaz higline tdi sparişi verdim hatay iskenderun dan.Mayıs teslim di ancak halâ spariş No verilmedi normalmi dir sizce.Nasil bir yol izlemeliyim.Değerli görüşleriniz için tşkkrlr.
    Sagolsun Mez Istanbul Yonca Hanim bircok yeri kendisi arayip istedigim araci buldu. Arac beyaz tdi higline camtavan... Siparis nosunu o gün verdi, zaten önceden siparislenmis araçtı..MMart sonu teslim inşallah.
       Emerald Nickli Üyeden Alıntı
    Slm herkese mutlu hayırlı günler. Aralık ayında beyaz higline tdi sparişi verdim hatay iskenderun dan.Mayıs teslim di ancak halâ spariş No verilmedi normalmi dir sizce.Nasil bir yol izlemeliyim.Değerli görüşleriniz için tşkkrlr.

15. offline
    ealtanlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ercan
    Yer
    gebze
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

KM BENZİN FİYAT DİZEL FIYAT BENZİNLİ YAKIT TUTARI DİZEL YAKIT TUTARI FARK
    5 yıllık KM 100000 4,39 3,83 37315 24895 12420,0
    Benzin Ortalama (litre olarak) 8,5
    dizel Ortalma (litre olarak ) 6,5

Exelde hazırlanan bir tablo ekte formullenmiş şeklinide ekledim bu değerler ortalama için tutturulabilirmi yarı yarıya şehir içi ve şehir dışı

Dosya Yükle - Dosya Upload
    KM BENZİN FİYAT DİZEL FIYAT BENZİNLİ YAKIT TUTARI DİZEL YAKIT TUTARI FARK
    5 yıllık KM 100000 4,39 3,83 37315 24895 12420,0
    Benzin Ortalama (litre olarak) 8,5
    dizel Ortalma (litre olarak ) 6,5

Exelde hazırlanan bir tablo ekte formullenmiş şeklinide ekledim bu değerler ortalama için tutturulabilirmi yarı yarıya şehir içi ve şehir dışı

Dosya Yükle - Dosya Upload

17. offline
    MeSHeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MEHMET
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34LT9696

Ankara'da bakımlar için hangi yetkili servisi önerirsiniz?

19. offline
    yunsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yunus
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

ealtanlar Nickli Üyeden Alıntı
    Düz yolda 1.6 - TDI - DSG
    2 bin - 2 bin beşyüz devir aralığında
    115 - 120 km hızlarda 5 litrelerde dolaşıyor...

Sent from my iPhone using Tapatalk
       ealtanlar Nickli Üyeden Alıntı
    Düz yolda 1.6 - TDI - DSG
    2 bin - 2 bin beşyüz devir aralığında
    115 - 120 km hızlarda 5 litrelerde dolaşıyor...

Sent from my iPhone using Tapatalk

21. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

MeSHeD Nickli Üyeden Alıntı
    Eskihisar..
       MeSHeD Nickli Üyeden Alıntı
    Eskihisar..

23. offline
    gokalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    alp
    Yer
    MERSİN
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    xxANAxx

Yeni passat alanların bağajlarında sağ ve sol köşelerinde yırtık var mı?

Kontrol edip paylaşabilirmisiniz?

gokalp Nickli Üyeden Alıntı
    mersin bayisine gittim,

bağajdaki yırtıkları gösterdim,

Showrooma çıktık aynı yırtıklar showromdaki arçta da vardı, Mavi Higlene da,

Bunlar donanımsal yırtıklar dediler, ÇOK GÜLDÜM, açıkçası showroodaki araçta hatalı benim araçta. Nasıl bir Donanım için Yırtık bırakılır anlamadım...

orada bütün döşemeyi tekrar kontrol ettim,

Şoför mahalinin altında kablo için Maket bıcağı ile özensiz bi şekilde açtıkları deliği gördüm, Showroomdakini kontrol ettim oda aynı hatta daha kötü,

Yani bu kadar amatörce montaj yapılabilir, BU ALMANLAR ALKOLLÜ montaj yapıyolar sanırım...

Aklıma bir soru geldi, Kasa değişiminde Makinaların uyum sürecinden kaynaklı bir hata olabileceğini düşünüyorum ? da burda bizim suçumuz ne onu anlayamadım

Yeni Teslim alan arkadaşlar,

Bağajda hemen Plakalığın arkasına gelen yüzeyde

Sağ ve Sol KÖŞELERDE BİR BAKIB SONUÇU PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM
    Yeni passat alanların bağajlarında sağ ve sol köşelerinde yırtık var mı?

Kontrol edip paylaşabilirmisiniz?

mersin bayisine gittim,

Bunlar donanımsal yırtıklar dediler, ÇOK GÜLDÜM, açıkçası showroodaki araçta hatalı benim araçta. Nasıl bir Donanım için Yırtık bırakılır anlamadım...

Şoför mahalinin altında kablo için Maket bıcağı ile özensiz bi şekilde açtıkları deliği gördüm, Showroomdakini kontrol ettim oda aynı hatta daha kötü,

Yani bu kadar amatörce montaj yapılabilir, BU ALMANLAR ALKOLLÜ montaj yapıyolar sanırım...

Aklıma bir soru geldi, Kasa değişiminde Makinaların uyum sürecinden kaynaklı bir hata olabileceğini düşünüyorum ? da burda bizim suçumuz ne onu anlayamadım

Sağ ve Sol KÖŞELERDE BİR BAKIB SONUÇU PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM

25. offline
    Emerald - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yahya
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    31g0001

canerrr Nickli Üyeden Alıntı
    Selam Caner bey engüzel yolu seçmişsiniz ben üç ay olacak spariş numarası diye birşey görmedim. Kotaya daha düşmemiş diyorlar. Nasil bir kotadır anlamadim. Atı alan Üsküdar'ı geçti ben bir spariş numarası alamadım. Verin kardeşim bizde takip edelim ne oldu ne bitti. Heyecan olsun biraz. Üretiminden gemisinden taşınmasına kadar. Ne passatmış vay be neyse hayırlı olsun size şimdiden saygılar.
       canerrr Nickli Üyeden Alıntı
    Selam Caner bey engüzel yolu seçmişsiniz ben üç ay olacak spariş numarası diye birşey görmedim. Kotaya daha düşmemiş diyorlar. Nasil bir kotadır anlamadim. Atı alan Üsküdar'ı geçti ben bir spariş numarası alamadım. Verin kardeşim bizde takip edelim ne oldu ne bitti. Heyecan olsun biraz. Üretiminden gemisinden taşınmasına kadar. Ne passatmış vay be neyse hayırlı olsun size şimdiden saygılar.

27. offline
    seran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Silifke
    Model
    Golf
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012

mersin bayisine gittim,

Sağ ve Sol KÖŞELERDE BİR BAKIP SONUCU PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM
    opattan herşey beklenir.
    mersin bayisine gittim,

Sağ ve Sol KÖŞELERDE BİR BAKIP SONUCU PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM
    opattan herşey beklenir.

29. offline
    yusufK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çalakalem
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

tezcan07 Nickli Üyeden Alıntı
    bu yorumlardan yeni cc nin çok güzel olacağımı çıkıyor ne dersiniz
    Ya deli bisi olacak ya da hic olmayacak
       tezcan07 Nickli Üyeden Alıntı
    bu yorumlardan yeni cc nin çok güzel olacağımı çıkıyor ne dersiniz
    Ya deli bisi olacak ya da hic olmayacak

31. offline
    varidat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

Batuhan06 Nickli Üyeden Alıntı
    vedat hocam sen ne diyorsun 5 lt falan ; dizel o zaman fazla mı yakıyor anlamadım gitti , ortalama hızınız kaç görünüyr sehir içi
    şehir içinde her gün 8 git 8 gel 16 km yapıyorum, ara yollardan gidiyorum mesafe kısa altıya atabildiğimm birkaç yer var onun dışında 3-4 vitesle kullanıyorum, leon la 5-6 arası yakıyordum, bunla daha az ya da müsavi değerler görülmeli
       Batuhan06 Nickli Üyeden Alıntı
    vedat hocam sen ne diyorsun 5 lt falan ; dizel o zaman fazla mı yakıyor anlamadım gitti , ortalama hızınız kaç görünüyr sehir içi
    şehir içinde her gün 8 git 8 gel 16 km yapıyorum, ara yollardan gidiyorum mesafe kısa altıya atabildiğimm birkaç yer var onun dışında 3-4 vitesle kullanıyorum, leon la 5-6 arası yakıyordum, bunla daha az ya da müsavi değerler görülmeli

33. offline
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

@uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Benzinli aracı düz yolda 90-100km hızla sbt gidersen 5lt görebiliriz.Fakat şehir içi dizel bile 5 lt ortalama yakalayamazken benzinli ile imkansız diye düşünüyorum.
    ben görüyordum leonla 1,4 140 tsi
       @uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Benzinli aracı düz yolda 90-100km hızla sbt gidersen 5lt görebiliriz.Fakat şehir içi dizel bile 5 lt ortalama yakalayamazken benzinli ile imkansız diye düşünüyorum.
    ben görüyordum leonla 1,4 140 tsi

35. offline
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

gh912 Nickli Üyeden Alıntı
    19 jantın b8 kasaya yakışması neden bir tasarımsal hata onu anlayamadım.Tam tersine tasarımsal bir başarı değilmidir?Sonuçta beğenmişsiniz.
    ironi yapmış zaten arkadaş
       gh912 Nickli Üyeden Alıntı
    19 jantın b8 kasaya yakışması neden bir tasarımsal hata onu anlayamadım.Tam tersine tasarımsal bir başarı değilmidir?Sonuçta beğenmişsiniz.
    ironi yapmış zaten arkadaş

37. offline
    leon_1279 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

engn Nickli Üyeden Alıntı
    5.8 litre ile 828 km. 140 km daha gider.110 km ile sürdüm en fazla....
    Aracın deposu kaç litre alıyor?
       engn Nickli Üyeden Alıntı
    5.8 litre ile 828 km. 140 km daha gider.110 km ile sürdüm en fazla....
    Aracın deposu kaç litre alıyor?

39. offline
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

a12ercan Nickli Üyeden Alıntı
    highline harvd mavi ön konsol ahşap kaplama standart mı içi siyah nasıl durur
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7606.jpg
Görüntüleme: 363
Büyüklüğü:  152.3 KB (Kilobyte)
ID:	19031Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7563.jpg
Görüntüleme: 356
Büyüklüğü:  78.6 KB (Kilobyte)
ID:	19032Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7562.jpg
Görüntüleme: 354
Büyüklüğü:  85.0 KB (Kilobyte)
ID:	19033Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7561.jpg
Görüntüleme: 359
Büyüklüğü:  86.3 KB (Kilobyte)
ID:	19034Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7522.jpg
Görüntüleme: 355
Büyüklüğü:  109.6 KB (Kilobyte)
ID:	19035Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7445.jpg
Görüntüleme: 350
Büyüklüğü:  98.2 KB (Kilobyte)
ID:	19036Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7436.jpg
Görüntüleme: 343
Büyüklüğü:  104.3 KB (Kilobyte)
ID:	19037
       a12ercan Nickli Üyeden Alıntı
    highline harvd mavi ön konsol ahşap kaplama standart mı içi siyah nasıl durur
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7606.jpg
Görüntüleme: 363
Büyüklüğü:  152.3 KB (Kilobyte)
ID:	19031Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7563.jpg
Görüntüleme: 356
Büyüklüğü:  78.6 KB (Kilobyte)
ID:	19032Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7562.jpg
Görüntüleme: 354
Büyüklüğü:  85.0 KB (Kilobyte)
ID:	19033Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7561.jpg
Görüntüleme: 359
Büyüklüğü:  86.3 KB (Kilobyte)
ID:	19034Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7522.jpg
Görüntüleme: 355
Büyüklüğü:  109.6 KB (Kilobyte)
ID:	19035Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7445.jpg
Görüntüleme: 350
Büyüklüğü:  98.2 KB (Kilobyte)
ID:	19036Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7436.jpg
Görüntüleme: 343
Büyüklüğü:  104.3 KB (Kilobyte)
ID:	19037

41. offline
    mertpro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

42. offline
    uludag34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Recep
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    34aa0001

Arkadaşlar manuel araçalarda Front Assist ve şehir içi acil fren desteği nasıl çalışıyor acaba ?

Uzun yolda uyarı ve frenleme yapabilir ama 30 km civarı hızlarda ani durdurmalarda araç stop mu ediyor.
    Arkadaşlar manuel araçalarda Front Assist ve şehir içi acil fren desteği nasıl çalışıyor acaba ?

Uzun yolda uyarı ve frenleme yapabilir ama 30 km civarı hızlarda ani durdurmalarda araç stop mu ediyor.

44. offline
    süleyman23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    süleyman demir
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06yd326

plateau Nickli Üyeden Alıntı
    Yerinizde olsam C200 bluetec 1.6 dizel otomatik alırdım,yılbaşında 152000₺ idi;avantgarde paket.Bu ay sonu yada martta arabalar gelmeye başlıyor...
    C kasa ile passatı kıyaslayamam ben daracık C ye bineceğime ferah ferah passata binerim
       plateau Nickli Üyeden Alıntı
    Yerinizde olsam C200 bluetec 1.6 dizel otomatik alırdım,yılbaşında 152000₺ idi;avantgarde paket.Bu ay sonu yada martta arabalar gelmeye başlıyor...
    C kasa ile passatı kıyaslayamam ben daracık C ye bineceğime ferah ferah passata binerim

46. offline
    stilyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serkan
    Yer
    akçay
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

arkadaşlar iyi geceler. şimdi izmirden akçaya geldim. aracımı bu akşam teslim aldım ve hemen yola çıktım.araçtan indiğimde far yıkama fıskiyeleri açıktı. öyle yaptım böyle yaptım kitapçığı hızlıca gözden geçirdim ancak bir türlü fıskiyeleri kapatamadım. şu anda açık olarak duruyor kapının önünde. nasıl kapatabilirim bilgisi olan var mı?
    arkadaşlar iyi geceler. şimdi izmirden akçaya geldim. aracımı bu akşam teslim aldım ve hemen yola çıktım.araçtan indiğimde far yıkama fıskiyeleri açıktı. öyle yaptım böyle yaptım kitapçığı hızlıca gözden geçirdim ancak bir türlü fıskiyeleri kapatamadım. şu anda açık olarak duruyor kapının önünde. nasıl kapatabilirim bilgisi olan var mı?

48. offline
    SELÇUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

stilyan Nickli Üyeden Alıntı

Farkında olmadan kullanmışsınız belli (cama su verme sebebi ile) muhtemelen hava yağışlıydı.
    Ama nasıl takılı kalmışlar onu ilk kez duyuyorum
       stilyan Nickli Üyeden Alıntı

Farkında olmadan kullanmışsınız belli (cama su verme sebebi ile) muhtemelen hava yağışlıydı.

50. offline
    yusufK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çalakalem
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

[QUOTE=@uiksilver;333392]8
       sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Forumu takip.ediyorlar demekki,ilgi alakanin maksimum oldugunu gorunce
    Gerekeni yapiyorlar..
    [QUOTE=@uiksilver;333392]8
       sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Forumu takip.ediyorlar demekki,ilgi alakanin maksimum oldugunu gorunce
    Gerekeni yapiyorlar..

52. offline
    Adı
    serkan
    Yer
    akçay
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Evet hava yağışlı idi. Silecekleri de kullandım. Şu an hala açık duyuyorlar.
    Evet hava yağışlı idi. Silecekleri de kullandım. Şu an hala açık duyuyorlar.

54. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

SELÇUK Nickli Üyeden Alıntı
    Soğuktan donma yapmış olabilir..
       SELÇUK Nickli Üyeden Alıntı
    Soğuktan donma yapmış olabilir..

56. offline
    Adı
    serkan
    Yer
    akçay
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Gece geldiğimde hava 5.5 dereceydi. Bu havada da donma yapar mı?
    Gece geldiğimde hava 5.5 dereceydi. Bu havada da donma yapar mı?

58. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

10 ŞUBAT FİYAT LİSTESİ... değişiklik olmuş mu acaba?

Model (*4) Donanım Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1-2-3-8) Fiyat Detay
    Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Trendline 70.900 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Trendline 84.100 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Comfortline 81.700 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Comfortline 94.900 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Highline 96.100 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Highline 109.300 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS Trendline 78.900 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS Comfortline 89.700 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Comfortline 102.900 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS Highline 104.100 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Highline 117.300 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS Trendline 87.200 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG Trendline 100.400 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS Comfortline 98.000 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG Comfortline 111.200 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS Highline 112.400 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG Highline 125.600 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 2.0 TDI BMT 150 PS DSG. Comfortline 140.800 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 2.0 TDI BMT 150 PS DSG Highline 155.200 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 2.0 TDI SCR BMT 190 PS DSG Highline 167.300 TL Passat Turkiye
    Opsiyonlar 1.4 lt - 1.6 lt. 2.0 lt.
    Metalik Renk 1.500 TL 1.900 TL
    Elektrikli Açılır Cam Tavan 3.500 TL 4.500 TL
    10 ŞUBAT FİYAT LİSTESİ... değişiklik olmuş mu acaba?

Model (*4) Donanım Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1-2-3-8) Fiyat Detay
    Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Trendline 70.900 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Trendline 84.100 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Comfortline 81.700 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Comfortline 94.900 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Highline 96.100 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Highline 109.300 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS Trendline 78.900 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS Comfortline 89.700 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Comfortline 102.900 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS Highline 104.100 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Highline 117.300 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS Trendline 87.200 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG Trendline 100.400 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS Comfortline 98.000 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG Comfortline 111.200 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS Highline 112.400 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG Highline 125.600 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 2.0 TDI BMT 150 PS DSG. Comfortline 140.800 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 2.0 TDI BMT 150 PS DSG Highline 155.200 TL Passat Turkiye
    Yeni Passat 2.0 TDI SCR BMT 190 PS DSG Highline 167.300 TL Passat Turkiye
    Opsiyonlar 1.4 lt - 1.6 lt. 2.0 lt.