tel numu garantiye gönderdiğim için biraz gecikmeli de olsa yazınızı gördüm....
benim uzun bir çabadan sonra halı değişim kararı çıktı... bayiye güvenmediğim için istemedim.... o takacaz derken başka şeye zarar verecekler...benim ön arka koltukların tamamen sökülmesi gerekiyordu...
sizin durum biraz daha farklı ....
sizin yerinizde olsam değiştirebilirdim... tabi önce teknik bilgi edinin takma işlemi nasıl yapılacak....
bu arada benim de 30 gün olmasa da sonradan gördüğüm bir sürü şey oldu....
en son gördüşüm ön tampon plaka üzerinde bir çatlak farkettim çizgi şeklinde... önünü bir yere tıklatmışlar muhtemelen ( tabi kesin onlar yaptı diyemiyorum)
ama arka bagaj kapağına güneş ışığında farkedilen avuç ayası şeklinde sürtünmeye bağlı matlık sonra araçta yaygın yüzeyel çizikler( güneş ışığında açısını tutturarak baktığında ). sonra kapılar kapanıp açılırken fitillerdeki dengesizlikler ( kapı açılırken fitile takılıyor.... ) teslim aldıktan sonra farkına vardım... ama bunları hiç beyan etmedim şimdiye kadar.... artık sadece biniyorum.... hiç bakmıyorum dinlemiyorum....her an yeni bir şeylerle karşılaşmamak için sadece biniyorum... seslere de aldırış etmemek için güzel bir müzik, tamamdır.... araba süperrrrrrr

doğuşu gökmeni arasan harcadığın zamana yazık....
ama sen yine de ara . sıkıştır....