2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    konficyus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

[QUOTE=ozcan...;333154]
       taner-87 Nickli Üyeden Alıntı

çok özür diliyorum, 8 hafta 9 hafta hangi tarihler demek istiyorsunuz bilmiyorum ama benim araç üretim tamamlandı türkiyeye göndermek için limana sevk ediliyor diyor benim teslim kaçıncı hafta oluyor acaba ???
    size hangi tarihte teslim dedilerse o tarihin haftasıdır. Benim teslim Mart 10 dendi Yani 10.hafta. Süpriz yapıp erken gelirse 9 olacak
    [QUOTE=ozcan...;333154]
       taner-87 Nickli Üyeden Alıntı

çok özür diliyorum, 8 hafta 9 hafta hangi tarihler demek istiyorsunuz bilmiyorum ama benim araç üretim tamamlandı türkiyeye göndermek için limana sevk ediliyor diyor benim teslim kaçıncı hafta oluyor acaba ???
    size hangi tarihte teslim dedilerse o tarihin haftasıdır. Benim teslim Mart 10 dendi Yani 10.hafta. Süpriz yapıp erken gelirse 9 olacak

3. offline
    ozcan... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ozcan
    Yer
    batman
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    .......

[QUOTE=passathastası;333160]
       ozcan... Nickli Üyeden Alıntı
    8.hafta yılın 8. haftası demek.benim aracta limana sevk durumunda.subat sonu teslim alırız arabaları insallah...
    st bana mart'ın ilk haftası demişti,nevigasyon onayı için en az 20 gün gümrükte bekler dedi. erkenmi gelcek arabalarımız
    [QUOTE=passathastası;333160]
    8.hafta yılın 8. haftası demek.benim aracta limana sevk durumunda.subat sonu teslim alırız arabaları insallah...
    st bana mart'ın ilk haftası demişti,nevigasyon onayı için en az 20 gün gümrükte bekler dedi. erkenmi gelcek arabalarımız

5. offline
    mithat41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    mithat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Arkadaslar comfortline aracima ek olarak highline gündüz fari ledleri taktiricam mümkünmüdür takan yer warmi
    Arkadaslar comfortline aracima ek olarak highline gündüz fari ledleri taktiricam mümkünmüdür takan yer warmi

7. offline
    ozcan... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ozcan
    Yer
    batman
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    .......

[QUOTE=konficyus;333164]

bana söylenen martın ilk haftası türkiyede olur, nevigasyon onayı içinde en az 20 gün sürermiş diyor
    Konu ozcan... tarafından (08 02 2015 Saat 22:54 ) değiştirilmiştir.
    [QUOTE=konficyus;333164]

bana söylenen martın ilk haftası türkiyede olur, nevigasyon onayı içinde en az 20 gün sürermiş diyor

9. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

[QUOTE=ozcan...;333168]
       konficyus Nickli Üyeden Alıntı

Öyle saçmalık mı olur... Navigaston onayı için araç mı bekler.. İlk defa duyuyorum..
    [QUOTE=ozcan...;333168]

Öyle saçmalık mı olur... Navigaston onayı için araç mı bekler.. İlk defa duyuyorum..

11. offline
    gokalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    alp
    Yer
    MERSİN
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    xxANAxx

Mühim bir konu güncel kalması için alıntı yapıyorum..
    Araç teslim alırken dikkat edin..

drbilal Nickli Üyeden Alıntı
    Taner bey aracım güzel di de.... Görmüşsünüzdür belki ama.... Eklenti 18179
    Eklenti 18180
    Eklenti 18181
    Halının yenisiyle değiştirilme ihtimalinden bahsetti Doğuş ama önce görecekler daha götüremedim... O taban halısının sökülmesi teknik olarak mümkün olsa da bir çok aksam sökülüp tekrar takakılacaktır... Aracın değiştirilmesini talep edeceğim mümkün mü acaba....
    Teşekkürler....
    Mühim bir konu güncel kalması için alıntı yapıyorum..
    Araç teslim alırken dikkat edin..

drbilal Nickli Üyeden Alıntı
    Taner bey aracım güzel di de.... Görmüşsünüzdür belki ama.... Eklenti 18179
    Eklenti 18180
    Eklenti 18181
    Halının yenisiyle değiştirilme ihtimalinden bahsetti Doğuş ama önce görecekler daha götüremedim... O taban halısının sökülmesi teknik olarak mümkün olsa da bir çok aksam sökülüp tekrar takakılacaktır... Aracın değiştirilmesini talep edeceğim mümkün mü acaba....
    Teşekkürler....

13. offline
    okyanus34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Okyanus
    Yer
    İstanbul
    Model
    Polo
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2005
    34 NAZ 79

HIGH LED Farlar nasıldır ? Kullanan arkadaşlar biraz yorum yazarsa iyi olur.
    Highline daki high led ler de uzun far asistanı gibi birşey var mı ? Yoksa uzun kısa farlarını yine elle mi yapıyoruz ? Aydınlatması nasıl ?
    HIGH LED Farlar nasıldır ? Kullanan arkadaşlar biraz yorum yazarsa iyi olur.
    Highline daki high led ler de uzun far asistanı gibi birşey var mı ? Yoksa uzun kısa farlarını yine elle mi yapıyoruz ? Aydınlatması nasıl ?

15. offline
    drlevent34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Levent
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Anahtar cebinizde dışarı çıkarsınız araç çalışmıyor. Eşime anahtarı verdim dışarıda 1 m mesafede çalışmadı. Anahtar camdan içeri biraz uzatildiginda çalıştı. Onun haricinde anahtar yok uyarısı veriyor
    Anahtar cebinizde dışarı çıkarsınız araç çalışmıyor. Eşime anahtarı verdim dışarıda 1 m mesafede çalışmadı. Anahtar camdan içeri biraz uzatildiginda çalıştı. Onun haricinde anahtar yok uyarısı veriyor

17. offline
    KadirMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

ismailkra Nickli Üyeden Alıntı
    B8 comfortline bulamıyorum sıra veriyorlar bulabildiğim b8 trendline beyaz birazda benzinli araca benzin almakta yordu beni 80 bine düşük km b7 dizel comfort düşünüyorum ama b8 kasada çok hoş
    Dizel her zaman avantajı olan araç, umarım gönlüne göre B8 veya B7 güzel bir araç bulursun, şimdiden hayırlı olsun.
       ismailkra Nickli Üyeden Alıntı
    B8 comfortline bulamıyorum sıra veriyorlar bulabildiğim b8 trendline beyaz birazda benzinli araca benzin almakta yordu beni 80 bine düşük km b7 dizel comfort düşünüyorum ama b8 kasada çok hoş
    Dizel her zaman avantajı olan araç, umarım gönlüne göre B8 veya B7 güzel bir araç bulursun, şimdiden hayırlı olsun.

19. offline
    berbertoni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Bertan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Arkadaşlar Merhaba, "Siparişiniz üreticiye iletildi" aşamasından bir sonraki aşamaya ne kadar sürede geçiyor? Önceden bu aşamaları yaşayan tecrübeli arkadaşların yardımlarını rica ederim.. Teşekkürler..
    Arkadaşlar Merhaba, "Siparişiniz üreticiye iletildi" aşamasından bir sonraki aşamaya ne kadar sürede geçiyor? Önceden bu aşamaları yaşayan tecrübeli arkadaşların yardımlarını rica ederim.. Teşekkürler..

21. offline
    efetenay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    sercan
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Bende 1.4 150 bg comfortline kullanıyorum yaklaşık bir aydır.Full istanbul trafiği işyerim zeytinburnu evim halkalıda sabah 17 km yolu sabah 30-45 dk arası akşam ise 60-90 dk arasında gidip geliyorum aracın uzun süreli yakıt ortalaması 8 litre.Bence bu kalıptaki bir araç için harika bir ortalama benim güzergahım baz alınırsa.Şundan eminimki bu gidiş gelişlerim yarı yarıya farklı olsaydı yani sabah 20 dk gidiş akşam 20 dk dönüş bence taş çatlasın 6 litre yakardı.Benim güzergahımda 1.6 dizelinde yakacağı ancak bu kadar olur diye düşünüyorum.
    Bende 1.4 150 bg comfortline kullanıyorum yaklaşık bir aydır.Full istanbul trafiği işyerim zeytinburnu evim halkalıda sabah 17 km yolu sabah 30-45 dk arası akşam ise 60-90 dk arasında gidip geliyorum aracın uzun süreli yakıt ortalaması 8 litre.Bence bu kalıptaki bir araç için harika bir ortalama benim güzergahım baz alınırsa.Şundan eminimki bu gidiş gelişlerim yarı yarıya farklı olsaydı yani sabah 20 dk gidiş akşam 20 dk dönüş bence taş çatlasın 6 litre yakardı.Benim güzergahımda 1.6 dizelinde yakacağı ancak bu kadar olur diye düşünüyorum.

23. offline
    drlevent34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Levent
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Haluk Gürel Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar dün aracımla (125 ps confortlıne )410 kilometre Yaptım yol çok tırmanış ve inişli bir yol Yakıt ortalamam 5.5 olarak görünüyor sizce nasıl fikri olan varmı?

Sent from my iPad using Tapatalk
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  20150208_172918.jpg
Görüntüleme: 330
Büyüklüğü:  78.3 KB (Kilobyte)
ID:	18992

Istanbul içi yakıt tüketimi 1.4 Tsi için. Fotoğraf cekemedim ancak trafik boşken toriumdan zeytinburnuna 4.8 lt ortalamada yaptım. Tamamen sürüş dinamigine ve trafik yoğunluğuna göre çok değişken mevcut. Ancak 8 lt gibi bir ortalama olacak sanırım. Golf 1.2 dsg 105hp den bir nebze daha az yakıyor diyebilirim.
       Haluk Gürel Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar dün aracımla (125 ps confortlıne )410 kilometre Yaptım yol çok tırmanış ve inişli bir yol Yakıt ortalamam 5.5 olarak görünüyor sizce nasıl fikri olan varmı?

Sent from my iPad using Tapatalk

Istanbul içi yakıt tüketimi 1.4 Tsi için. Fotoğraf cekemedim ancak trafik boşken toriumdan zeytinburnuna 4.8 lt ortalamada yaptım. Tamamen sürüş dinamigine ve trafik yoğunluğuna göre çok değişken mevcut. Ancak 8 lt gibi bir ortalama olacak sanırım. Golf 1.2 dsg 105hp den bir nebze daha az yakıyor diyebilirim.

25. offline
    yasin3866 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    zimbabwe
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

b8 araçlar için sanırım düfüzör deniyor bilmiyom ama bu egzoz sistemini sonradan almak mümkünmü?Eklenti 18993
    b8 araçlar için sanırım düfüzör deniyor bilmiyom ama bu egzoz sistemini sonradan almak mümkünmü?Eklenti 18993

27. offline
    cemo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    cem
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

2 aydır 1.6 tdi hıglıne Araç kullanıyorum araç genelde iyi ama amortisor Ler rezalet 120 bin verip aldığım Araç Ford focus gibi bütün çukurları hissettiriyor bu aracı bu şekilde nasıl yapmışlar anlamıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk
    2 aydır 1.6 tdi hıglıne Araç kullanıyorum araç genelde iyi ama amortisor Ler rezalet 120 bin verip aldığım Araç Ford focus gibi bütün çukurları hissettiriyor bu aracı bu şekilde nasıl yapmışlar anlamıyorum

29. offline
    Adı
    sercan
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Comfortline kullanıyorum 1 aydır ama sizin gibi bir şikayetim olmadı
    Comfortline kullanıyorum 1 aydır ama sizin gibi bir şikayetim olmadı

31. offline
    cemo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    cem
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Acaba 18 jantlardanmı kaynaklanıyor

Acaba 18 jantlardanmı kaynaklanıyor

33. offline
    Adı
    sercan
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

18 jantla sürüş kalitesinin yani konforun artması gerekmezmi?O yüzden olduğunu sanmam
    Konu efetenay tarafından (09 02 2015 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: Ekleme
    18 jantla sürüş kalitesinin yani konforun artması gerekmezmi?O yüzden olduğunu sanmam

35. offline
    yusufi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yunus
    Yer
    Dalaman
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

mertpro Nickli Üyeden Alıntı
    Eklenti 18985 nano hibrid boya koruma sonrası boncuklar.
    Nerde yaptırmıştın? Fiyatı neydi ?
       mertpro Nickli Üyeden Alıntı
    Eklenti 18985 nano hibrid boya koruma sonrası boncuklar.

37. offline
    mertpro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

yusufi Nickli Üyeden Alıntı
    Hatay sonax
    Sagolsun çok iyi fiyat verdi
    Nano hibrid koruma 250 tl
    Kapı eşik filmi hediye
    Koltuk vinil koruma hediye
       yusufi Nickli Üyeden Alıntı
    Hatay sonax
    Sagolsun çok iyi fiyat verdi
    Nano hibrid koruma 250 tl
    Kapı eşik filmi hediye
    Koltuk vinil koruma hediye

39. offline
    EmreC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emre
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

efetenay Nickli Üyeden Alıntı
    Turkiye paketi Highline'da malesef standart sunulan 18 jantlar 235 45 lastiklerle geliyor, bunlarin yanaklari oldukca ince ve konfor degil tam aksine yol tutus konusunda avantajli. 18 jantlar ALmanya'da hic bir Passat'ta standart degil (belki R line haric) hatta orada Comfortline'in jantlari bile 16.

Peki neden Dogus bu jantlari Turkiye'de standart olarak sunuyor derseniz sadece Turk insaninin gosteris merakini bildikleri icin derim, hele ki burada satilan Passat'larin neredeyse tamaminin en yavas iki motor secenegi ile geldiklerini de dikkate alirsaniz bu jant seciminin ne kadar sacma oldugunu takdir edersiniz.

Kisaca konfor ariyorsaniz 16 (kalin yanakli lastikler) en uygun secenek, araciniz cok guclu ise, yuksek hizda yol tutus cok onemliyse 18 jant secmenin gosteris disinda bir anlami olabilir.
    Konu EmreC tarafından (09 02 2015 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir.
       efetenay Nickli Üyeden Alıntı
    Turkiye paketi Highline'da malesef standart sunulan 18 jantlar 235 45 lastiklerle geliyor, bunlarin yanaklari oldukca ince ve konfor degil tam aksine yol tutus konusunda avantajli. 18 jantlar ALmanya'da hic bir Passat'ta standart degil (belki R line haric) hatta orada Comfortline'in jantlari bile 16.

Peki neden Dogus bu jantlari Turkiye'de standart olarak sunuyor derseniz sadece Turk insaninin gosteris merakini bildikleri icin derim, hele ki burada satilan Passat'larin neredeyse tamaminin en yavas iki motor secenegi ile geldiklerini de dikkate alirsaniz bu jant seciminin ne kadar sacma oldugunu takdir edersiniz.

Kisaca konfor ariyorsaniz 16 (kalin yanakli lastikler) en uygun secenek, araciniz cok guclu ise, yuksek hizda yol tutus cok onemliyse 18 jant secmenin gosteris disinda bir anlami olabilir.

41. offline
    varidat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

kazım Nickli Üyeden Alıntı
    O zaman yine bilgisiz bir şatış temsilcisi vakası daha bana 3 mt ye kadar aracın kapısın açılacağını vede çalışabileceği bilgisini vermişti.Neyse burdan doğrusunu öğrenmiş olduk anahtar aracın dışına çıkınca çalışmıyorsa çok güzel güvenlikle ilgili bir sıkıntı yok demekktir.
    arkadaşlar arabanın içinde olmalı...
    https://www.youtube.com/watch?v=6Oqa7kJyppY
       kazım Nickli Üyeden Alıntı
    O zaman yine bilgisiz bir şatış temsilcisi vakası daha bana 3 mt ye kadar aracın kapısın açılacağını vede çalışabileceği bilgisini vermişti.Neyse burdan doğrusunu öğrenmiş olduk anahtar aracın dışına çıkınca çalışmıyorsa çok güzel güvenlikle ilgili bir sıkıntı yok demekktir.
    arkadaşlar arabanın içinde olmalı...

43. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

editttttttttt
    editttttttttt

45. offline
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

serdarsancak Nickli Üyeden Alıntı
    Yeni kasa benzinlileri kullanan arkadaşlar çok düşük ve memnun edici degerler paylaşıyorlar.eger çok aşırı km yapılmıyor ise benzinli almak son derece mantıklı.üstelik 2.el dsg lerin sorunlu olma ihtimali başlı başına bir sorun,bir ihtimal düşük te olsa yani.şahsi fikrim yeni yenidir üstelik kasada değişik tabi ama herkesin farklı düşünceleri vardır,sizde kendinize göre en iyi kararı verirsiniz.eski yada yeni hayırlı olması dileğiyle
    kesinlikle benzinli act bmt ve özellikle 150 lik alınmalı bugün videoya çekmedi ama kökledim gazı kalkışta çok kısa sürede 120yi gördüm video da çekeceğim ama bir daha söylüyorum rodaj ve ilk bakımdan sonra makul kullanımda izmit ş.içi trafiğinde 5 lerde gezeceğim bundan eminim...
       serdarsancak Nickli Üyeden Alıntı
    Yeni kasa benzinlileri kullanan arkadaşlar çok düşük ve memnun edici degerler paylaşıyorlar.eger çok aşırı km yapılmıyor ise benzinli almak son derece mantıklı.üstelik 2.el dsg lerin sorunlu olma ihtimali başlı başına bir sorun,bir ihtimal düşük te olsa yani.şahsi fikrim yeni yenidir üstelik kasada değişik tabi ama herkesin farklı düşünceleri vardır,sizde kendinize göre en iyi kararı verirsiniz.eski yada yeni hayırlı olması dileğiyle
    kesinlikle benzinli act bmt ve özellikle 150 lik alınmalı bugün videoya çekmedi ama kökledim gazı kalkışta çok kısa sürede 120yi gördüm video da çekeceğim ama bir daha söylüyorum rodaj ve ilk bakımdan sonra makul kullanımda izmit ş.içi trafiğinde 5 lerde gezeceğim bundan eminim...

47. offline
    İsmail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İsmail
    Yer
    SİVAS
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2009

Herkese iyi akşamlar.
    Formu uzun süredir takip ediyorum. Ben de yeni araç sipariş verenlerdenim.
    Adaptif Şasi Kontrolü “DCC” sistemi de, ek opsiyon olarak alınsa, seçilecek moda göre sert süspansiyonun verdiği bu rahatsızlığı ortadan kaldırır mı ?
    2.150 TL + KDV+ ÖTV
    Herkese iyi akşamlar.
    Formu uzun süredir takip ediyorum. Ben de yeni araç sipariş verenlerdenim.
    Adaptif Şasi Kontrolü “DCC” sistemi de, ek opsiyon olarak alınsa, seçilecek moda göre sert süspansiyonun verdiği bu rahatsızlığı ortadan kaldırır mı ?
    2.150 TL + KDV+ ÖTV

49. offline
    Batuhan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Batuhan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2011

varidat Nickli Üyeden Alıntı
    vedat hocam sen ne diyorsun 5 lt falan ; dizel o zaman fazla mı yakıyor anlamadım gitti , ortalama hızınız kaç görünüyr sehir içi
       varidat Nickli Üyeden Alıntı
    vedat hocam sen ne diyorsun 5 lt falan ; dizel o zaman fazla mı yakıyor anlamadım gitti , ortalama hızınız kaç görünüyr sehir içi

51. offline
    tezcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    hüseyin
    Yer
    antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

drlevent34 Nickli Üyeden Alıntı

bugüne kadar ki yakıt kullanıcı yorumlarını ortalarsak dizel 0,25 tl/km benzin 0,30 tl/km tabi benzinli araç kullananlar az yaksın diye biraz dikkatli kullanıyorlar dizellerde ise biraz daha rahat kullanıyorlar basarsan ne kadar yakarki gibisinden genelleme yaparsak arada 0,05 tl/km fark var buda 100.000 km 5000 tl yapar yaklaşık 300.000 km de aradaki fiyat farkı kapanır buna değermi araçlarımızı ortalama 150.000 km de sattığımıza göre bence değmez tabi bu benim fikrim
       drlevent34 Nickli Üyeden Alıntı

bugüne kadar ki yakıt kullanıcı yorumlarını ortalarsak dizel 0,25 tl/km benzin 0,30 tl/km tabi benzinli araç kullananlar az yaksın diye biraz dikkatli kullanıyorlar dizellerde ise biraz daha rahat kullanıyorlar basarsan ne kadar yakarki gibisinden genelleme yaparsak arada 0,05 tl/km fark var buda 100.000 km 5000 tl yapar yaklaşık 300.000 km de aradaki fiyat farkı kapanır buna değermi araçlarımızı ortalama 150.000 km de sattığımıza göre bence değmez tabi bu benim fikrim

53. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Benzinli aracı düz yolda 90-100km hızla sbt gidersen 5lt görebiliriz.Fakat şehir içi dizel bile 5 lt ortalama yakalayamazken benzinli ile imkansız diye düşünüyorum.
    Benzinli aracı düz yolda 90-100km hızla sbt gidersen 5lt görebiliriz.Fakat şehir içi dizel bile 5 lt ortalama yakalayamazken benzinli ile imkansız diye düşünüyorum.

55. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

berbertoni Nickli Üyeden Alıntı
    370.sayfaya bakarmısın arkadaşın biri DETAYLI resimlerle yazmış
       berbertoni Nickli Üyeden Alıntı

57. offline
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

mithat41 Nickli Üyeden Alıntı
       mithat41 Nickli Üyeden Alıntı

59. offline
    berbertoni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Bertan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Teşekkürler ama orada benim esas merak ettiğim adımı es geçmiş.. Benim esas merak ettiğim Siparişiniz üreticiye iletildi aşamasından sonra yaklaşık kaç gün sonra üretime geçtiğiydi ama olsun bekleyecez artık..
    Teşekkürler ama orada benim esas merak ettiğim adımı es geçmiş.. Benim esas merak ettiğim Siparişiniz üreticiye iletildi aşamasından sonra yaklaşık kaç gün sonra üretime geçtiğiydi ama olsun bekleyecez artık..