çok bilinmeyenli denklem Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar tekrar merhaba, tatilden döndüğümden beri fazlaca online olamadım, aktif katılım sağlayamadım.
Hala daha forumda ne var ne yok takip edebilmiş değilim, artık yavaş yavaş kaldığımız yerden okumaya çalışacağız.
Neyse, konuya dönelim.
Tatilimizi kısa süre içinde sonuçlandırdık, bu dönem içinde internetten uzak kaldık,
Ne var ne yok, pek takip edemedik.
Ankara-Eskişehir- Bursa- Balıkesir- Manisa- İzmir- Aydın- Nazilliyi kapsayan tatilimizi Denizli- Afyon- Ankara istikametini kullanarak sonuçlandırdık.
Eskişehir, Balıkesir, Denizli ve Manisada ufak bir şehir gezintisi yaptık,
Afyon ve Eskişehirde yemek molası verdik.
Egeli arkadaşlar çok şanslı, yeşillik ve deniz iç içe, insanın içini ferahlatan bir doğası var.
Seyahat ettiğimiz iller arasında en çok Bursa, İzmir ve Manisa görülmesi gereken yerler.
Manisada deniz olmamasına rağmen insanın içini ferahlatan bir doğası, hareketli bir çarşısı, sıcakkanlı insanları var.
Aynı zamanda yeşil bir şehir, bir nevi küçük İzmir.
İzmiri anlatmaya gerek yok zaten, bilen bilir,
Özellikle Karşıyaka çok nezih bir yer, doğa, deniz ve yeşilliğin üçünü aynı anda bulabiliyorsunuz.
Bursayı da bilen bilir, yeşil, doğası harika, türbeleriyle meşhur bir şehir.
Bu tatilimizde Yasin kardeşimizle tanışma imkanımız da oldu, çok sıcakkanlı bir arkadaşımız.
Yasin ile tanışmak güzeldi, arabasıyla küçük bir tur atma imkanımız oldu, aracını da kullandık, test ettik.
çok bilinmeyenli denklem Nickli Üyeden Alıntı
Site çok değişmiş,
Yazmakta zorlanıyorum, forum sayfası çok yavaşlamış, yazıyı da istediğim gibi dizayn ederek gönderemedim,
Şiir metni gibi olmuş,
Bu arada her sayfanın altında çıkan ayakkabı reklamı da çok rahatsız edici,
Tamam reklam olsun, ama bu şekilde rahatsız edici yerlere konmasın.
Gelir gelmez de bunları yazmak doğru değil ama,
Yine de yazmadan edemedim.
Hosgeldin Cüneyt abim, FOrumda sorunlar konusunda haklisin ama yakinda düzelecek insallah
.
Tatilinin iyi gecmesine sevindim, seni tanidigim icin cok memnun oldum. Skoda ni da bineceyimi hayal edemezken onunda Soför koltuguna oturdum cok sükür
. Aynalari ayni Audi gibi ne güzel, icine binince bir Audi A6 havasi veriyor adeta SuperB